Mazinjaaduuda @ 10.02.2026 17:47Man vienai izskatās ka Mašai šurmis aizbraucis ? Tas video ar kūku , viņai nav viss ok , tik mākslīgs smaids …
Es vispār nesaprotu kāda jēga kaut kādai Maldīvu komandai, ja mazajām bitēm principā nebija opciju tur tikt? Vispār nesaprotu to konceptu.CallMeAnnika @ 10.02.2026 19:29Egitai agrāk esot bijuši daudz Maldīvu komandas pasākumi. Jā, komandas pasākumi var būt, ja ir komanda. :D
Vai tik pēdējais Maldīvu pasākums nebija 2024.gada beigās - mafijas ballīte? Tad vēl bija Ilze viņas komandā un dažas jauniņās, kuras pēc tam visas pazuda.
Radīt ilūziju par pārtikušu dzīvi šajā piramīdshēmā. Tās jauniņās jau ir galīgi dumas, bez kritiskās domāšanas un finanšpratîbas.Vārdotāja @ 11.02.2026 09:31Es vispār nesaprotu kāda jēga kaut kādai Maldīvu komandai, ja mazajām bitēm principā nebija opciju tur tikt? Vispār nesaprotu to konceptu.
Nodegušā teātra aktrise! 😂 Dikti jau nu cenšas būt super pozitīva, bet tas viss izskatās tik neīsts un samākslots.amnēzija @ 11.02.2026 07:46
Tās emocijas izskatās tik ļoti mākslīgas, neīstas. Pirmkārt jau viņa neredzēja to kūku priekšas skatā, bet no sāna/mugurpuses, bet paziņoja, ka tā kūka esot ļoti skaista..
lieniite2015 @ 10.02.2026 22:27Nu dîvaina jau viņa ir.
Saproti, ka Īlonam dzimšanas diena, bet man tik ļoti iekrita acīs, ka Vitiņa tur sēž blakām, bet Maša praktiski pat uz viņas nepaskatās, nesarunājas, tā itkā viņa tur nebūtu. Viss tikai Īlonam Īlonam. Vitiņa tur dzied, piebiedrojas,mēģina ar mātu komunicēt, bet viņa viņu neuzspēlēti ignorē. Maša tik uzspīlēti smaida, lai pati gan jau labāk izskatītos..
Varēja paprasīt buču ne tikai Īlonam, bet arī Vitai. Varēja paprasīt abiem , lai padzied dziesmiņu, ne tikai Īlonam. Pat konču Vitai izvilkt no kūkas neļāva ar savu padaždī, kamēr nav pret kameru vērsta..
Bērnu jāmīl abi vienādi, un jāizturas vienādi, tas nekas, ka dzimšanas diena ir Īlonam. Bet Maša pret Vitu vienmēr tā ir izturējusies, un mīlējusi viņu mazāk..
CallMeAnnika @ 10.02.2026 19:22Šoreiz nav pielikusi, ka Paid Partnership. Diez pati par kūku maksāja? Vai tad Vitai 3 gadi nebija tas neapzinīgais vecums, kad kūka nebija vajadzīga jeb Mašai tad nebija ne naudas, ne sadarbības? :D
Vārdotāja @ 11.02.2026 09:31Es vispār nesaprotu kāda jēga kaut kādai Maldīvu komandai, ja mazajām bitēm principā nebija opciju tur tikt? Vispār nesaprotu to konceptu.
abrakadabra @ 11.02.2026 13:23
Svecītes arī ABIEM jāļauj nopūst, ja? ??? Jo abi taču mīļi bērni. Kāpēc lai tam, kuram dzimšanas diena, izrādītu nedaudz vairāk uzmanību?
Viņai vajadzētu būt diezgan lielai komandai, ja ir Grand kvalifikācija. Bet, ja tā ir mākslīgi uzpūsta, tad čiks vien sanāk.lieniite2015 @ 10.02.2026 22:18Jā. Nu Egita pēdējā laikā ir tāda klusa. Storijos maz iznāk ar saviem jojo sūdiem.
Redzēsim kāda tad komanda viņai būs sanākusi Maldīvu pasēdēšanā.
Kur mazajām bitēm nebija opciju tikt? Gan jau tagad ir uzstādījums, ka pasākumā var piedalīties visas, kas ir zem Egitas ar aktivizētu līgumu. Tikai, ja rīko komandai pasākumu, tad pašai arī jāizmaksā būtu. :DVārdotāja @ 11.02.2026 09:31Es vispār nesaprotu kāda jēga kaut kādai Maldīvu komandai, ja mazajām bitēm principā nebija opciju tur tikt? Vispār nesaprotu to konceptu.
ZANZEZAN @ 11.02.2026 18:49Kūka, kā kūka. Bet tas video no meistarklases, kur viņa gatavo.. savus ɓļambukus uz ausīm jau varēja noņemt, galīgi nepiestāv šāds izskats izcilajai pavārei?
CallMeAnnika @ 11.02.2026 19:19Viņai vajadzētu būt diezgan lielai komandai, ja ir Grand kvalifikācija. Bet, ja tā ir mākslīgi uzpūsta, tad čiks vien sanāk.
Nebrīnos, ka Kača no sevis reģistrē cilvēkus zem Egitas blakuslīgumiem, bet ar norunu, ka naudu saņem pati, tad Egitai tiek Grand kvalifikācija, bet Kačai ir TOP1.
kurš iet? -mašulis. Tie auskari nekur nav derīgi, lētā bižutērija imperatiricai. Gredzenus jau pārdeva? Vai nodeva lombardā?amnēzija @ 11.02.2026 20:27
Kurš ar tādiem auskariem iet uz kūkas meistarklasi? ??
Eiženija Ženija @ 11.02.2026 22:50Vai es vienīgā nesaprotu, ko viņas visas tur ik pa laikam stāsta, ka citiem ražotājiem Omega ir tās lielās kapsulas un grūti norīt un pēc tam nāk pretīgas zivjainas atraugas? Šodien atkal Egita izceļās ? Es lietoju normālu zivju eļļu kapsulās un nav ne grūti norīt, ne pēc tam ir kādas atraugas. Var jau slavēt savējo, bet nevajag runāt pilnīgas muļķības ?
amnēzija @ 11.02.2026 23:06
Nu, viņas pašas, iespējams, tādas iepriekš ir lietojušas un atraugājušās. ? Vai arī atstāsta citu teikto. Viņām tas ir raksturīgi. Piem., nav mēģinājušas citu uzņēmumu produktus, bet par tiem izsakās, ka tie ir sliktas kvalitātes. ?
Šad tad izsakās:"Es jau nezinu, bet man teica.. Es jau nezinu, bet dzirdēju..".
Šķiet, ka Egitai vispār ir nepatika pret kapsulām kā tādām. Grūti norīt vai kas. Jo kaut kad jūsmoja, ka produkts ir šķidrā veidā un nebūs kapsulas jādzer.
Citronpipars @ 11.02.2026 23:14
Biodrons staigā pa ķermeni un dzen ārā zivju elļu ar atraugām ???
Citronpipars @ 11.02.2026 23:14
Biodrons staigā pa ķermeni un dzen ārā zivju elļu ar atraugām ???