Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 2218
Reģ: 13.09.2021
Sorry , bet man vienmēr šķiet , ka tie kas brēc , ka bērni brauc ceļojumos skolas laikā ir tie , kas paši pat brīvlaikos nebrauc. Dažreiz vērtīgāk ir to nedēļu izvēdināt galvu , iepazīt pasauli, citu kultūru nekā atsēdēt skolas solā. Manam bērnam viss ok, garus ceļojumus neplānojam mācību laikā, jo pats negrib, bet mazajos kur sanāk kavēt , piemēram, divas mācību dienas gan aizlaižam. Tomēr taisnibas vārdā jāsaka , ka tad jau laicīgi ir izrunāts ar skolotājiem ko un kā nokārtot. Otra lieta skolotāji - skolotāji paši brauc skolas laikā ceļojumos! Vismaz mūsu skolā , janvārī aizbrauc uz Ēģipti… Stundas nenotiek , jo nav kas aizvieto… Skolotājiem taču jārāda piemērs , ne? Viss ko es ar to gribu pateikt - nav vienmēr tas tik viennozīmīgi …
31.01.2026 15:53 |

Reitings 9863
Reģ: 14.09.2024
Zebradivi @ 31.01.2026 15:53
Sorry , bet man vienmēr šķiet , ka tie kas brēc , ka bērni brauc ceļojumos skolas laikā ir tie , kas paši pat brīvlaikos nebrauc. Dažreiz vērtīgāk ir to nedēļu izvēdināt galvu , iepazīt pasauli, citu kultūru nekā atsēdēt skolas solā. Manam bērnam viss ok, garus ceļojumus neplānojam mācību laikā, jo pats negrib, bet mazajos kur sanāk kavēt , piemēram, divas mācību dienas gan aizlaižam. Tomēr taisnibas vārdā jāsaka , ka tad jau laicīgi ir izrunāts ar skolotājiem ko un kā nokārtot. Otra lieta skolotāji - skolotāji paši brauc skolas laikā ceļojumos! Vismaz mūsu skolā , janvārī aizbrauc uz Ēģipti… Stundas nenotiek , jo nav kas aizvieto… Skolotājiem taču jārāda piemērs , ne? Viss ko es ar to gribu pateikt - nav vienmēr tas tik viennozīmīgi …

Neesmu vairs skolas vecumā, bet, kad biju, paspēju izbraukāt neskaitāmus ceļojumus brīvlaikos. Bet, kad nācās skolu kavēt kādu citu iemeslu dēļ, tad aizvien vairāk jutu, cik tas ļoti ietekmē mācību procesu. Tā kā es personīgi to neiesaku.
31.01.2026 18:44 |

Reitings 9863
Es nesaprotu vienu lietu - ko visām viņām tāda sajūsma par Īrijas Ingas Pro kvalifikāciju? Vai tad viņai tāda nav jau bijusi n-tās reizes un vai viņa kaut kad arī Grand nenoslēdza, kad bija augstāk par Egitu? Tad neatceros ne fanfaras, ne Instagram. Es saprotu, ja kaut ko jaunu noslēdz, bet regulāri viens un tas pats.
31.01.2026 18:47 |

Reitings 2693
Reģ: 15.09.2023
CallMeAnnika @ 31.01.2026 11:53
Nezinu gan par Kačas situāciju, bet domāju, ka katrs gadījums ir individuāls. Ir bērni, kuriem skolā viss padodas, ir disciplīna, un izbraucieni neko neietekmē, ja tas nav bieži.

Vasiļevska pati ir stāstījusi storijos, ka meitam skolā neiet spīdoši.
31.01.2026 21:33 |

Reitings 2693
Reģ: 15.09.2023
Zebradivi @ 31.01.2026 15:53

Ko tad Vasiļevskas bērni iepazīst no valstu kultūrām? 😂 To vien dara kā dirn pie baseina, staigā pa veikaliem un ēd ātrajās ieskrietuvēs. Par citu valstu kultūras iepazīšanu šo nenosauksi. 🤡
31.01.2026 21:35 |

Reitings 2218
Reģ: 13.09.2021
Mashka Kakashka @ 31.01.2026 21:35

Ko tad Vasiļevskas bērni iepazīst no valstu kultūrām? ? To vien dara kā dirn pie baseina, staigā pa veikaliem un ēd ātrajās ieskrietuvēs. Par citu valstu kultūras iepazīšanu šo nenosauksi. ?

Es to vispārīgi biju domājusi…Ne konkrēti par viņas meitām. Viņām tādas pašas intereses kā mātei… Nekas jau pārsteidzošs.
31.01.2026 21:39 |

Reitings 7773
Reģ: 10.01.2023
Maška aktīvi taisa haipu? Uzmanības laikam trūkst.
Tās visas, kuras viņai zoom, ir viņas maziņā komanda?
31.01.2026 22:56 |

Reitings 9863
Vārdotāja @ 31.01.2026 22:56

Riktīgi "trigerēja" gramatikas ekspertes atbilde vienai - "dzera kokteiļus uz kameru".
31.01.2026 23:38 |

Reitings 7826
Reģ: 20.09.2022
Tastastas @ 31.01.2026 18:47
Es nesaprotu vienu lietu - ko visām viņām tāda sajūsma par Īrijas Ingas Pro kvalifikāciju? Vai tad viņai tāda nav jau bijusi n-tās reizes un vai viņa kaut kad arī Grand nenoslēdza, kad bija augstāk par Egitu? Tad neatceros ne fanfaras, ne Instagram. Es saprotu, ja kaut ko jaunu noslēdz, bet regulāri viens un tas pats.

Šodien kāda teica, ka Inga šo kvalidikāciju nav sasniegusi 2 gadus, bet man šķiet, ka vēl pavisam salīdzinoši nesen ( vai tik nebija 2025.g. vasara ) Ingai bija Pro1 un Egitai bija Pro. Toreiz neviena Ingu nesveica un storijos nepriecājās, jo Egitu apsteidza 😂
01.02.2026 00:41 |

Reitings 231
Reģ: 24.09.2023
Katrinai tas Dubaijas ceļojums🙈 paliek vecā dzīvoklī, ikdienā tusē publiskākajā pludmale (Dubaijā ir daudz skaistu pludmaļu un beach clubu, šī vieta, kur ir viņa varētu salīdzināt ar vecāķu pludmali, kur ir visnetīrāk un vistūriskāk ne labā nozīmē), kostīms no shein. Dzīves limenis krities.
01.02.2026 08:31 |

Reitings 19692
Reģ: 21.09.2023
MatildeR @ 01.02.2026 08:31
Katrinai tas Dubaijas ceļojums? paliek vecā dzīvoklī, ikdienā tusē publiskākajā pludmale (Dubaijā ir daudz skaistu pludmaļu un beach clubu, šī vieta, kur ir viņa varētu salīdzināt ar vecāķu pludmali, kur ir visnetīrāk un vistūriskāk ne labā nozīmē), kostīms no shein. Dzīves limenis krities.
Bet jāturpina tēlot posh life style. Esmu bijusi tieši tajā vietā, kur bišu karaliene tusē. Ļoti nepatika. Visur krieki apkārt. Baigā drūzma. Katrīnei piestāv gan tā vieta, gan tā publika apkārt.
01.02.2026 10:26 |

Patīk
Reitings 61957
Reģ: 12.10.2022
Tastastas @ 31.01.2026 18:47
Inga vienreiz noslēdza PRO1, bet Egitai bija PRO. Grand Ingai nav bijis.
Bet taisnība, ka tad, kad Ingai bija PRO1, visas klusēja, jo Egitai bija tikai PRO. :D
01.02.2026 13:58 |

Patīk
Reitings 61957
Reģ: 12.10.2022
Vārdotāja @ 31.01.2026 22:56
Maša būtu labāk atzinusi, ka imperatore ir kritusi jau sen no troņa, mazliet par viņu pasmietos, un viss. Bet viņa labāk sevi dodas apkaunos Threads.
Vai tad Mašai nebija tik aizņemta ikdiena, ka vajag plānot pa minūtēm?
Patika zem Threads diskusijas viena/-as autora/-es komentārs par Mašu: "viņa neprot atzīt, ka ir kļūdījusies, tā vietā stāsta, ka bija “apmaldījusies” un viņai depresija sākās, to starp no tā laika bestijas Darjas humandesign, kas izrādās ir no velna un tāpēc depresija piemetās. Cilvēks kam nav palicis neviens pats draugs, jo ar visiem ir sadirsusies. Tā ir tāda aktrise, ņemogu."
01.02.2026 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits