Marijai tak nav naudas. Viņa atmaksā, reklamējot sektu. :DCitronpipars @ 12.11.2025 08:56
Nu tas jau ir jebkuras īstenas sektas pamatprincips kā vilināt, tu kadreiz biji nomaldijusies, tagad es isektā, pagatne paliek, nāc, maksā 10.tiesu udievs visu piedos un esi jauns cilveks.
Tastastas @ 12.11.2025 18:21Vispār diezgan komiski, kā Katrīne priecājas, ka viņai ir komanda un vairāk apsveikumus saņem. Tāpēc visiem vajag Džūjū pievienoties ??
Viņa laikam nezina, ka tas ir pavisam normāli, kad darba kolektīvā cits citu sveic ?
Hermiine89 @ 13.11.2025 08:59Es nesaprotu, kas tas par smagumu pēc ēšanas visām NL darbonēm?! Mūžīgi tiek uzsvērta smaguma sajūta, ko var mazināt un izvadīt ar viņu preperātiem. Tad varbūt vienkārši jābeidz tik daudz rīt. Un nebūs jāpērk dārgie pulveri un vielas.
CallMeAnnika @ 13.11.2025 10:31Marijai tak nav naudas. Viņa atmaksā, reklamējot sektu. :D
Citronpipars @ 13.11.2025 12:17
Nu bet vinas jau vispar nezin ka ir darba vietas kur- var stradat attalinati, fleksiblas stundas, nav jamaksa par korporativiem, nav jamalsa par komandejumiem, uznemums dod brendotas pudeles, kreklus, jakas somas bez maksas, var nopelnit loti normali nesezos sapulcēs 7dienās, ir atmaksatas slimibas lapas, atvaļinajumi kuros nav jastrada utt ???
Citronpipars @ 13.11.2025 12:17
Nu bet vinas jau vispar nezin ka ir darba vietas kur- var stradat attalinati, fleksiblas stundas, nav jamaksa par korporativiem, nav jamalsa par komandejumiem, uznemums dod brendotas pudeles, kreklus, jakas somas bez maksas, var nopelnit loti normali nesezos sapulcēs 7dienās, ir atmaksatas slimibas lapas, atvaļinajumi kuros nav jastrada utt ???
Un vēl uzsvēra, ka varot dabūt JEBKURU, pat precētu, vīrieti. :D Beigās paņēma to, kurš Mašu ņēma pretī.Sezam @ 12.11.2025 13:10Marija grib teikt, ka tad kad visu laiku gāja stringos storijos, bildējās wildspirit ar bezgrīdas vešiņu, KATRU reizi no storijiem atķesējas visus vīriešus, mācītājus utt? Kuru viņa grib apmuļķot, Marija, visi sen jau visu ir redzējuši, tu to laikam jau esi piemirsusi? ? gadiem lika pirms un pēc bildes stringos, tagad nevar ?? ak jezzzzu, kas par cirku.
varbūt ēd pārtiku ar vecu eļļu 😁😁Hermiine89 @ 13.11.2025 08:59Es nesaprotu, kas tas par smagumu pēc ēšanas visām NL darbonēm?! Mūžīgi tiek uzsvērta smaguma sajūta, ko var mazināt un izvadīt ar viņu preperātiem. Tad varbūt vienkārši jābeidz tik daudz rīt. Un nebūs jāpērk dārgie pulveri un vielas.
man arī tas iekrita acīs. Pilnīgi iegrūda to karoti un tad utji putni savā bēbju valodāMi mi @ 13.11.2025 18:55Johambīlīt ? tikko redzēju Egitas storiju, kur baro mazo...bāc, tik brutāla ēdināšana ?? tā baksta ar to karoti ? šausmas!
tas jaunais iPhone nav ta pieejams. Pat LMT jāgaida rindā jebkuram. Egita gan jau vēl cer uz kādu sadarbību, savādak nodokļu parāds tik pat cik telefons summās. Sen nomaksātu un aizmirstu.Tastastas @ 13.11.2025 21:34Kādā rindā tad Egita nez stāv uz to jauno telefonu? Vai tad to nevar tā vienkārši nopirkt?
ZANZEZAN @ 13.11.2025 21:53tas jaunais iPhone nav ta pieejams. Pat LMT jāgaida rindā jebkuram. Egita gan jau vēl cer uz kādu sadarbību, savādak nodokļu parāds tik pat cik telefons summās. Sen nomaksātu un aizmirstu.
ZANZEZAN @ 13.11.2025 21:53tas jaunais iPhone nav ta pieejams. Pat LMT jāgaida rindā jebkuram. Egita gan jau vēl cer uz kādu sadarbību, savādak nodokļu parāds tik pat cik telefons summās. Sen nomaksātu un aizmirstu.
Cheating @ 13.11.2025 20:28man arī tas iekrita acīs. Pilnīgi iegrūda to karoti un tad utji putni savā bēbju valodā
smūtijs @ 14.11.2025 08:25
Kā nav pieejams? Iegāju LMT un tur rāda, kuros klientu centros var jau šodien saņemt.