ganeša @ 02.02.2022 15:15Kāda Šmuškovai ir NL kvalifikācija?
Cik ilgi jau ir NL un nekust uz augšu.
Par Agritu un resno Baibu arī nav redzētas kvalifikācijas jel kādas.
???
Kacha33 @ 04.02.2022 09:39Nu vot paskataties @samanta_beece profilu! Apstrādāta ka nu tikai ? dzeru ūdeni,jo nevaru atiet.. pabraukàjām ar Mustangu,tas bija forši..tas viss pateicoties NL darbam ? jejbogu
Enazenaz @ 04.02.2022 22:23Sandra bija daudz tievāka, kad sāka ar NL nodarboties. Un tā ir, kad dzer dubulto smartiņu un pa virsu uzēd kilogramu kotlešu.
themoon @ 05.02.2022 01:35
Pat viņas vīrietis liek uz viņas mazkustību vērstus storijus: https://www.instagram.com/reel/CYZvy_6BVxs/?utm_medium=copy_link
Ināra Lontone @ 05.02.2022 08:30
Nopietni - "b****". Kāpēc Sandra ar viņu vēl ir kopā?
vivii @ 05.02.2022 10:36
Zinot to kādi ir holandieši, tad tādi jociņi ir pilnīga norma. Gan holandiešiem, gan vāciešiem ir pilnīgi citādāka humora izjūta nekā vāciešiem. Es kādreiz arī šokējos par visādiem jokiem, kas vairāk skanēja kā sarkasms, bet tagad esmu tā pieradusi, ka aizbraucot uz LV, bieži nesaprot manus jociņus :D
Un vispār, Sandra pēc sejas ir glīta sieviete, tikai tas liekais svars, man nekas nav pret apaļīgiem cilvēkiem, bet viņai tiešām jau ir hronisks liekais svars. Domāju, ka tur viss ir kopā - darbs no mājām, mazkustīgums, iespēja bieži uzēst, jo esi mājās, iespējams arī iedzimtība, NL sūdi :D , nesabalansēts uzturs utt.
themoon @ 05.02.2022 01:35
Pat viņas vīrietis liek uz viņas mazkustību vērstus storijus: https://www.instagram.com/reel/CYZvy_6BVxs/?utm_medium=copy_link
Sultry @ 05.02.2022 13:20
Gan jau viņam arī nepatīk skatīties, vāļājas pa gultu kā tāds milzīgs valis, ar nemazgātiem matiem, cerams, ka vēl nav iesvīdusi.
Cik grūti ir savākties?
Wonder woman @ 05.02.2022 11:05Man teica viena nl meitene ,ka lidz ko vairāk cilvēki savācas komandā,jo mazāk jāstrādā un tad attiecīgi tie cilvēki vāc komandu ,Lai arī tiem ir mazāk jāstrādā(bet tā nav PIRAMĪDA)?
Es gaidu to mirkli,kad beidzot tam NL tie ziedu laiki pāries,Nu nevar būt ,kā muzigi vares tā meitenes čakaret!
Interesanti ko Laine ieteica meitenem analizejot Ig profilus,jo jau tagad visam ir coy-paste man Ig ir aktivas kadas 5 uz doto mirkli un neviena ne ar ko radošo neizcelas!
Rīta pači ar draininju,pusdienas steiga viens smārtinš un vakaros sejas rutina vannas istabā ar “jauno matinu “ atradišanu ?
McSara @ 05.02.2022 13:52
Izskatās, ka tie ziedu laiki vēl ilgi būs, viss iet plašumā! Pat man jau apkart ir vairākas paziņas, kuras sākušas darboties NL, tieši nesenā laika posmā! ?
Tagad baigais uzraviens, domāju dēļ pandēmijas, daudzi dzīvojas pa mājām, aiz neko darīt saskatās visas tās muļķības! Pēc pandēmijas nebūs laika vairāk ?
McSara @ 05.02.2022 13:52
Izskatās, ka tie ziedu laiki vēl ilgi būs, viss iet plašumā! Pat man jau apkart ir vairākas paziņas, kuras sākušas darboties NL, tieši nesenā laika posmā! ?
Tagad baigais uzraviens, domāju dēļ pandēmijas, daudzi dzīvojas pa mājām, aiz neko darīt saskatās visas tās muļķības! Pēc pandēmijas nebūs laika vairāk ?
MissČiepa @ 05.02.2022 17:01Egitas storijos normāla visatļautība. Aizbrauc uz mēbeļu veikalu un atļauj sīkajam uzvesties, kā mājās.