Garšo arī pēc klīstera! Labi tie smārti vēl tā! Bet kā var iedzert tos smūtijus , to gan es nesaprotu!😂 Reiz draudzene( tā pati, kas bija vēl nesen NL) , iedeva pagaršot zemeņu smūtiju un to kivi vai seleriju! Ja ,meitenes Jūs zinātu, kā es vēmu! Konsistence pretīga! Fuuu. Jau šķērmi paliek atceroties! Pašgatavotas smūtijs būs daudz labāks un veselīgāks , nekā tas sūds!Dzidra Zupa @ 10.04.2022 12:56
Viņas visas ir histēriķes. Nespēj pieņemt viedokli, ka kādam NL pulveri negaršo vai kādam NL kosmētika nepalīdz. Uzreiz visi ir heiteri, lohi un idioti.
Neskaitāmas reizes jau ir bijis, ka cilvēks uzraksta godīgu atsauksmi, ka viens sejas krēms patīkot, bet pulveri garšojot pēc klīstera. Tak uzreiz NL pārdevējas aizsvilstas un nobloķē to cilvēku.
Khali @ 10.04.2022 13:09
Bet viņām ir kastu kastēm krājumi plauktos ar veco cenu viņām vēl gadiem produktu pietiktu.
Vispār, tās kuras pērk un pērk vēl ar lielāku cenu būtu zelta globusu pelnījušas, wou. Ja tādas vispār eksistē bez NL darbiniecēm
Khali @ 10.04.2022 13:09
Bet viņām ir kastu kastēm krājumi plauktos ar veco cenu viņām vēl gadiem produktu pietiktu.
Vispār, tās kuras pērk un pērk vēl ar lielāku cenu būtu zelta globusu pelnījušas, wou. Ja tādas vispār eksistē bez NL darbiniecēm
McSara @ 10.04.2022 13:15
Man ari šķiet, ka krājumi būtu jāpārdod par veco cenu! Protams, tas jau nebūs NLietes, kolīdz varēs pie mazakas izdevības apčakarēt!
Oriona @ 10.04.2022 11:03https://vm.tiktok.com/ZMLX6LNbq/ šis būtu jāparāda NLietēm??
Ja svilpo vējš galvā,dēļ tā , ka smadzenes nav! Tad jā viņas tā noteikti darīs!aija93 @ 10.04.2022 13:22
Viņas filmējas katru dienu, tāpēc arī pačus lieto katru dienu ???
Un tagad NL visas ķersies klāt, lai izķidātu tās sievietes dzīvi, mēģinātu bloķēt viņu soctīklos ???
Lukreecija @ 10.04.2022 14:46Skrīvere kļūst par kkādu spiritual cilvēku. Viss jau ir kārtībā, prieks, ka domā par sevi, bet NL galīgi tur neiederas :D
+ mazliet jau veras ciet. grib jau nopelnīt katrs, bet savā kanālā pārdod savu mērķu karti, kuru var googlē atrast par 5 eiro vai wordā uztaisīt pats :D
Nene, es domāju template, kur raksta katrs pats savus mērķus. :D Nu, copy paste no PinterestMcSara @ 10.04.2022 15:17
Savu mērķu karti??? ???
Kurš gribētu pirkt cita cilvēka mērķu karti?! Zeme atveries
Lukreecija @ 10.04.2022 15:32Nene, es domāju template, kur raksta katrs pats savus mērķus. :D Nu, copy paste no Pinterest
Oriona @ 10.04.2022 11:03https://vm.tiktok.com/ZMLX6LNbq/ šis būtu jāparāda NLietēm??
Angel47 @ 10.04.2022 19:56Cik tur var nopelnīt tai NL??? Neticas, ka LV daudzas pērk šitos pulverus un biodrones utt..
Piemēram, Agrita...mājas uzturēšana taču prasa lielus finanšu ieguldījumus....Bērnus audzināt utt
Saulietei pietiek ar pilotu Pēteri, tas noteikti uztur...
Angel47 @ 10.04.2022 19:56Cik tur var nopelnīt tai NL??? Neticas, ka LV daudzas pērk šitos pulverus un biodrones utt..
Piemēram, Agrita...mājas uzturēšana taču prasa lielus finanšu ieguldījumus....Bērnus audzināt utt
Saulietei pietiek ar pilotu Pēteri, tas noteikti uztur...
Ranika @ 11.04.2022 17:08Interesanti, cik tiek samaksāts nodokļos Latvijā, saņemot tādus ienākumus 12000 eur?
meitene1989 @ 11.04.2022 16:53Vucēna iespējams ir stāvoklī,bet cik tad sen viņi vispar salaba ar Rafu?