cupcake2 @ 07.04.2022 17:26
Tu laikam ar Sandru jauc. ? Skrīvere ir tā ar 2 dēliņiem, no kuriem vienam actiņas šķielē.
cupcake2 @ 07.04.2022 17:39
Dzidra Zupa @ 07.04.2022 17:48
Viņai ir jāsāk sportot, ja grib tvirtu ķermeni. Viņa ir ļumīga. Kilogramus viņai noteikti nevajag nomest.
cupcake2 @ 07.04.2022 17:57
To arī saku. Bet kas zina, varbūt domā - ja pietiekami daudz kolagēnu sadzersies, tad viss būs tvirts un stingrs. ?
cupcake2 @ 07.04.2022 17:57
To arī saku. Bet kas zina, varbūt domā - ja pietiekami daudz kolagēnu sadzersies, tad viss būs tvirts un stingrs. ?
Dzidra Zupa @ 07.04.2022 18:06
Mh.. "Noteikti!" ?
Vispār jau viņas vecumā kolagēnu nevajag dzert. Kolagēns pataisīts par labu mārketinga preci. Viņas vecumam pilnīgi pietiek ar normālu uzturu un organisms pats izstrādās visu nepieciešamo kolagēnu. Lai izvāra zupu ar labu buljonu no veselas vistas vai kauliem, vot i būs viņai kolagēns. Visticamāk, ka viņa to NL kolagēnu vienkārši izčurā, nu pareizāk sakot - naudu izčurā podā, tas arī viss. Tāpat kā visi tie Detox un citi sūdiņi ko viņa tur dzer.
aija93 @ 07.04.2022 18:10
Es vispār nevienai neiesaku NL kolagēnu, tas tak šausmīgi dārgs ir. Mārtiņam Bidiņam ir diezgan OK apkopojums par kolagēniem, ja nu kādai interesē, ? cik saprotu, tad šis bija no bišu mātes ar kaut kādas negācijas dabūjis par to, ka atļāvās NL produktus neslavināt.
aija93 @ 07.04.2022 18:07
Nu vispār es vienā amf diskusijā, kur jautāja par vēdera plastiku, lasīju kā viena NL meiča iesaka dzert NL kolagēnu tad viss smuki savilksies un vairs nebūs par plastisko jādomā ????
Valdet @ 07.04.2022 13:20Ja ieperk pa 31 un pardod pa 43, tas ir pilnigi normali. A ka tad jums skiet veidojas veikala vai pardosanas cena?
tagad jau sūta mierīgi. Un vina pati nesen ēda biotunu ar iztecējušu termiņu virsū. Pilnīgi viņām pajāt, ka termins beidzies un nepareizi glabāts. Ka tik eiro ripo.Dzidra Zupa @ 07.04.2022 13:35
Rižā Taņa, pagājušajā vasarā kad tirgoja to sūdiņu, tā arī teica, ka ar Omnivu nesūtot, esot jābrauc pakaļ vai viņa var pievest savā apkārtnē esošajiem. Tiklīdz tas produkts nonākot siltumā, viņš sabojājas.
Ilanchiks @ 07.04.2022 20:56tagad jau sūta mierīgi. Un vina pati nesen ēda biotunu ar iztecējušu termiņu virsū. Pilnīgi viņām pajāt, ka termins beidzies un nepareizi glabāts. Ka tik eiro ripo.
aija93 @ 07.04.2022 18:10
Es vispār nevienai neiesaku NL kolagēnu, tas tak šausmīgi dārgs ir. Mārtiņam Bidiņam ir diezgan OK apkopojums par kolagēniem, ja nu kādai interesē, ? cik saprotu, tad šis bija no bišu mātes ar kaut kādas negācijas dabūjis par to, ka atļāvās NL produktus neslavināt.
Poppy Q @ 07.04.2022 19:32
Bet šis jau nav standarta veikals, lai liktu vēl uzcenojumu precei. Viņas tikai izplata preci un savu algu pelna no sava un komandas pārdotā apjoma. Sanāk, ka dabū naudiņu no NL par notirgoto apjomu un vēl uzpelnās uz to, ka uzliek uzcenojumu. Visus citus produktus, ko var dabūt, piemēram, NL LV veikalā, viņas taču notirgo par tādu summu kā tur norādīts, nevis uzmet vēl 10 eur pa virsu.
Liizha1 @ 07.04.2022 21:44
Šiem veikaliem ir “klienta cena”, ko tu redzi mājaslapā un ir iepirkuma cena. Ja tev nav opcija iegādāties “nereģistrējoties”, bet tikai caur kaut kādu klienta numuru, tad tu uzreiz automātiski maksāsi starpību tam klienta numuram. Es biju/esmu vienā citā piramīdā, tikai tur nav nosacījuma piesaistīt sev citas bites. Bet idejiski tas strādā visur vienādi. Arī tajā, kur es esmu, ja es ņemtu zem sevis cilvekus, tad daļa no viņu apgrozījuma nonāktu manā makā, kā virtuālā nauda, ko es izņemt nevaru, bet par to es varu maksāt par produktu. Man jebkurā gadījumā vajadzētu piecējus skaidrā naudā, lai pelnītu
Poppy Q @ 07.04.2022 22:32
Negribu te baigi diskutēt, bet vismaz NL nav iepirkuma cenas un cenas klientam. Pērkot gan sev, gan klientam ir viena cena.
Bet NL dāmas jau ievilks kaut kādu draņķi no RU, starpībiņu iebāzīs kabatā un vēl algu nopelnīs uz apgrozījuma.
Nav jau gan pirmā reize, kad NLšņicas velk preci pāri robežai ne līdz galam legāli un beigu beigās paliek bez tās preces. Tāpēc es nepaļautos solījumiem, ka visa būs ok un dabūsiet preci.