CallMeAnnika @ 13.09.2023 17:23Kaut kā sāk šķist, ka ar Robertu attiecības nav tās labākās. No sākuma izlika visur savu mīlas stāstu, katru dienu pieminēja, bet tagad arvien retāk. Katram sava dzīve, bet ja Roberts nav jūrā, vai tiešām tiekas pāris reizes nedēļā?
Švīka @ 13.09.2023 16:44
Es tieši gribēju teikt, ka noteikti domāja, ka slava, hokejs būs mūžīgs. Dzīvos ar pirkstiem gaisā un ne par ko nav jādomā, bet reāli - visi sportisti, diemžēl, nolietojas un ja neesi bijis gudrs, tad tā arī paliek par izbijušiem sportistiem.
JERSIKA @ 13.09.2023 19:26
Tieši par šo “sportistu fenomenu” Kaspars Gorkš kādā intervijā minēja - ka tomēr ir jādomā par izglītību,jo sports ir nežēlīgs,karjeras mēdz būt īsas un ne visi spēj ar naudu adekvāti rīkoties. Daudzi pēc karjeras netiek galā ar to,ka pēkšņi nevienam viņi nedz interesanti nedz vajadzīgi.
Un Sauljukas ir viens no tādiem - kaut kāda izbijis pavārs,desu tirgonis un ietekmelis :D
Vienu brīdi jau šķita ka viņu attiecības ir ok - bet nu laikam ir sagājis pa fāzēm.
Facundo @ 13.09.2023 18:51
Vakar ar to pašu pidžamu pa māju draseja, no rita storijos pa gultu micas un pēc tam pa ielu.
Zebradivi @ 13.09.2023 17:21
Es goda vārds nevaru iedomāties , ka pie apstākļiem kad sievietei ir nauda kabatā , viņa izvēlas nevis saukt taxi , bet iet uz ielas ar saviem izkārtajiem pupu galiem un lūgt svešam vīrietim , lai viņu aizved. Tiešām ir tik slikti?
Dzinnn @ 13.09.2023 20:41Var nepatikt Katrīne un viņas darbošanās NL, bet, ja Saulietis tiešām “pakāsis” parādu dēļ savu bērnu dzīvokli- tur vispār nav neviens attaisnojums. Par to ir jārunā skaļi.
Merilda @ 13.09.2023 20:44
Domā, ka tā pieminētā lieta ir dzīvoklis? Es nez, diez vai par dzīvokli tik mierīgi runātu.
Es ceru, ka tā, jo šis mani ļoti biedē!Liizha1 @ 13.09.2023 18:39
Man liekas, ja alimentus maksā UGF, tad gsn bērniem nav pienākums rūpēties par to vecāku vecumdienās
Ariete @ 13.09.2023 21:25Marijai izņemti rīli ar Robčiku. Izskatās, ka mīla galā.
Zebradivi @ 13.09.2023 14:45Es laikam vēl gribu atzīmēt un paslavēt Pēteri. Man šķiet , ka Katrīnes meitām ļoti , ļoti paveicās, jo izskatās , ka no sirds viņas pieņem un arī visa Pētera ģimene meitenes pieņem kā savas.
Otra lieta , šķiet, ka Saulieša draugi arī ir nokaitināt, ja reiz zvana Katrīnei un sniedz tādu info par parādiem.
Ariete @ 13.09.2023 21:25Marijai izņemti rīli ar Robčiku. Izskatās, ka mīla galā.
Man liekas, ka viņa ne dēļ Neita raudāja, bet Robčika 😁Ekhoo @ 13.09.2023 22:30
Omg. Nopietni?
Cik tad ilgi sanāca? 1-2 mēneši.
Normāla Santabarbara. Kauns viņas vietā. Nu kam to visu vajadzēja viņai likt publiski. Vieni vakaru nodrāžas un nakamajā vakarā izliek full love story
Apple of my eye @ 13.09.2023 22:07
Pēteris ir ļoti slidens tips un nevar zināt, kā viņš izpildīsies, ja tajās attiecībās būs kādi pārbaudījumi… Bija taču nesmuks stāsts par viņa bijušo, kur viņš nebija uzvedies gluži kā princis baltā zirgā.
Un par ‘vielām’ - esmu dzirdējusi, ka viņš arī lieto vielas :D
Ariete @ 13.09.2023 22:34Man liekas, ka viņa ne dēļ Neita raudāja, bet Robčika ?
Vienā intervijā Daugaviņš arī minēja to, ka naudu nevis nodzēra, bet pirmais pirkums uzreiz bija dzīvesvieta, kas nepazūd. Nekustamais īpašums ir investīcija un nodrošinājums, ka nākotnē par to nebūs jāmaksā kredīti.JERSIKA @ 13.09.2023 19:26
Tieši par šo “sportistu fenomenu” Kaspars Gorkš kādā intervijā minēja - ka tomēr ir jādomā par izglītību,jo sports ir nežēlīgs,karjeras mēdz būt īsas un ne visi spēj ar naudu adekvāti rīkoties. Daudzi pēc karjeras netiek galā ar to,ka pēkšņi nevienam viņi nedz interesanti nedz vajadzīgi.
Un Sauljukas ir viens no tādiem - kaut kāda izbijis pavārs,desu tirgonis un ietekmelis :D
Vienu brīdi jau šķita ka viņu attiecības ir ok - bet nu laikam ir sagājis pa fāzēm.
Var mainīties uz labo, jo Katrīnei gan jau ir vēl informācija, ko iznest uz āru. Ja sapratīs, ka viņa reputāciju var sabojāt neatgriezeniski, tad padomās, ka labāk ir piekāpties.Hmmm1 @ 13.09.2023 18:10Kā Katrīne stāsta par visiem alimentiem instagrama un ka nesatiek meitas. Viņa uzskata, ka pēc šiem storijiem kkas Kasparam mainīsies uzreiz un sāks tikties un skaitīt kontā naudu? Diez vai! Tur ir jāiet uz tiesu! Uzreiz vajadzēja likt šo uz alimentiem! Tagad viņš ir pieradis nemaksāt kaut tos pašus 186 eiro!