CallMeAnnika @ 31.08.2023 15:25Egita storijā čīkst, ka nāk , bet jāsagaida Ostapenko un Oskars pasaka: sūdīgi tev. :D Varbūt viņš nav nemaz tik slikts cilvēks, bet besī Egitas kamera un piezīmes vienmēr un visur.
Jā, tā blakus nesēdēšana ir visdīvainākais. Kāpēc lai blakus sēdētu māsa, kuru Oskars pirmo reizi mūža satika nevis sieva?amnēzija @ 31.08.2023 15:38
Viņa nonāk kaut kādās pretrunās ar sevi. Tad viņai biodrons enerģijai jādzer, bet tad viņai ar visu izdzerto biodron miegs nāk.
Bet visnotaļ interesants medusmēnesis. Tenisa mača laikā pat vīram blakus nesēž, māsa sēž pa vidu starp viņiem ? es nez, varbūt es dīvaina vai kā, bet man medusmēnesis asociējas ar citu vidi, cita veida apskates objektiem. Nevis tik skaļa un milzīga metropole, bet kaut kas klusāks, mierīgāks. Un divatā. Nevis diendienā vēl kāds līdzi velkas. Bet nu, tas ir mans viedoklis.
varbūt manage de trois piekritēji? 😂CallMeAnnika @ 31.08.2023 15:41Jā, tā blakus nesēdēšana ir visdīvainākais. Kāpēc lai blakus sēdētu māsa, kuru Oskars pirmo reizi mūža satika nevis sieva?
ermita @ 31.08.2023 19:42Marija pat instā neapsveica savu draudzeni Nastju dzimšanas dienā, nu tad skaidrs, ka izvākšanās no Kostina mājas nenotika uz draudzīgas nots.
Merilda @ 01.09.2023 17:35
Es domāju, ka Marija ir toxic, ar Agnesi Boo bija konflikts, ar Taņu, nu ar daudzām.
Es domāju, ka Marija ir toxic, ar Agnesi Boo bija konflikts, ar Taņu, nu ar daudzām.
Ariete @ 01.09.2023 18:22Kāpēc Vucēna filmē svešus bērnus???
CallMeAnnika @ 01.09.2023 17:31Ex Sauliete vienīgā priecājās par sasniegumiem un pārdošanām? Kur pārējo kolēģu sajūsmas spiedzieni?
Interesanti, kādas būs kvalifikācijas par augustu? Ja Egita nesasniegs DS, tad netiks uz Business Community. :D
SantaClub @ 01.09.2023 18:28
Ne viņa vienīgā! Pilns IG šodien, kur tās saucamās influenceres posto svešus bērnus.?
Ariete @ 01.09.2023 18:22Kāpēc Vucēna filmē svešus bērnus???
Ne viņa vienīgā! Pilns IG šodien, kur tās saucamās influenceres posto svešus bērnus.
skolās parasti vecākiem liek parakstīt piekrišanu, ka viņu bērns tiek publiskots skolas soc tīklos.. kas, protams nedod atļauju ietekmelēm fočēt un likt soc tīklos 😅Berry5 @ 01.09.2023 19:46
Vai ne? Tiešām smuka klases foto sanāca, bet neliku, jo kāds vecāks no sirds varbūt negrib. Zinu vienu mammu, kura raudāja par to, ka meita salikta fb. Viņa pati pat tur nav reğistrējusies, es aizsūtīju ka meitiņa smuki dziedāja un viņa šokā kā es zinu. Visi skolas svētki nopublicēti.
Gaisa jaucēja @ 01.09.2023 20:05skolās parasti vecākiem liek parakstīt piekrišanu, ka viņu bērns tiek publiskots skolas soc tīklos.. kas, protams nedod atļauju ietekmelēm fočēt un likt soc tīklos ?