CallMeAnnika @ 06.07.2023 14:58Laikam AgneseBoo vēl darbojas NL, bet nerāda to Instagram vairs ikdienā. viņa ir atradusi savu lietu un var redzēt kā aug un attīstās. Ar NL noteikti nebūtu tik daudz sadarbību.
EsPati @ 06.07.2023 15:00Es nezinu kur citur te Agritu var apspriest, bet viņa it kā dzied korī, piedalās Dziesmu svētkos, bet divas dienas filmē storijus pa dienu un nav ne mēģinājumos, ne ģenerālmēģinājumā?? Kāds tad viņai sakars tur piedalīties tajos svētkos, aizbrauks tik uz gala koncertu padziedāt un atzīmēties, ka ir bijusi šajos svētkos?Viņa laikam neko šajā dzīvē nevar iesākt un novest līdz galam normāli, pat ne šo pasākumu. Vai es ko jaucu?Apskaidrojiet mani..??
No Dziesmu Svētku noteikumiem:EsPati @ 06.07.2023 15:00Es nezinu kur citur te Agritu var apspriest, bet viņa it kā dzied korī, piedalās Dziesmu svētkos, bet divas dienas filmē storijus pa dienu un nav ne mēģinājumos, ne ģenerālmēģinājumā?? Kāds tad viņai sakars tur piedalīties tajos svētkos, aizbrauks tik uz gala koncertu padziedāt un atzīmēties, ka ir bijusi šajos svētkos?Viņa laikam neko šajā dzīvē nevar iesākt un novest līdz galam normāli, pat ne šo pasākumu. Vai es ko jaucu?Apskaidrojiet mani..??
amnēzija @ 06.07.2023 15:19
Pieļauju domu, ka nav kas bērnus pieskata, tāpēc piedalās tikai svarīgākajos Dziesmu svētku pasākumos.
EsPati @ 06.07.2023 16:19
Nu bet tad nafig vispār uz kori jāiet, ja tam nav laika patiesībā???♀️ Jo kā te minēja, noteikumos ir atzīmēts,’ka mēģinājumi ir jāapmeklē. Nepietiek ar iestāšanos korī, bet Agritai laikam pietiek.
EsPati @ 06.07.2023 16:19
Nu bet tad nafig vispār uz kori jāiet, ja tam nav laika patiesībā???♀️ Jo kā te minēja, noteikumos ir atzīmēts,’ka mēģinājumi ir jāapmeklē. Nepietiek ar iestāšanos korī, bet Agritai laikam pietiek.
kura tad ?CallMeAnnika @ 05.07.2023 23:31Pirms neilga laika ex Sauliete savos storijos reklamēja un slavēja jaunu meiteni, kas grib strādāt un ir potenciālais līderis NL. Tagad šajai meitenei viss izdzēsts saistībā ar NL no Instagram un jau darbojas nākamajā network marketing ar treidingu :D
Zebradivi @ 06.07.2023 18:49Man vienīgajai Vucēnas frizieres darbi liekas katastrofas?
EsPati @ 06.07.2023 15:00Es nezinu kur citur te Agritu var apspriest, bet viņa it kā dzied korī, piedalās Dziesmu svētkos, bet divas dienas filmē storijus pa dienu un nav ne mēģinājumos, ne ģenerālmēģinājumā?? Kāds tad viņai sakars tur piedalīties tajos svētkos, aizbrauks tik uz gala koncertu padziedāt un atzīmēties, ka ir bijusi šajos svētkos?Viņa laikam neko šajā dzīvē nevar iesākt un novest līdz galam normāli, pat ne šo pasākumu. Vai es ko jaucu?Apskaidrojiet mani..??
Pēc manām domām izskatās labi šoreiz.Zebradivi @ 06.07.2023 18:49Man vienīgajai Vucēnas frizieres darbi liekas katastrofas?
Skaista, piestāv :)Sonic @ 07.07.2023 15:31Ritai gan skaista kāzu kleitiņa ?
CallMeAnnika @ 07.07.2023 16:11Uz vecmeitu tusiņu neaicina visus, kas ir kā viesi uz kāzām, tikai pašas tuvākās, bet Egita pat nav uz kāzām aicināta. Lai gan ex Saulietei Egita ir " tuva draudzene", var redzēt, ka daudz tuvākas viņai ir Rita, Elīna un Inga. Un viņas reti kopā kaut ko dara. Ex Sauliete tur Egitu pa gabalu no pārējām. Egitai nav neērti un pati nesaprot?
CallMeAnnika @ 07.07.2023 13:03Pēc manām domām izskatās labi šoreiz.
Jo Egita ir zem Ritas un parasti ir tā, ka tev ir kāds labums no kādas, kas ir NL, tad tu automātiski esi draudzene, bet šajā gadījumā tā nav.amnēzija @ 07.07.2023 16:40
Egita jau nekad īsti nav bijusi tajā kompānijā. Viņām jau sākotnēji ir izveidojies tas četrinieks - Vasiļevska, Pretice, Vārtiņa un Rita. Tikai Royal pasākumos Egita ir bijusi kopā ar viņām.
Un kāds sakars Egitai būt kāzās, ja viņa ir tuva draudzene Katrīnei? Katrīnes kāzās viņa bija. Man nav ienācis prātā uz manu pasākumu aicināt draudzenes tuvu draudzeni ?