Beidzot ir diskusija, kuras satura vadīta beidzot nolēmu reģistrēties portālā. Galvenokārt tāpēc, lai tiešām pēc iespējas vairāk meitenes saprastu,ka NL nav zelta bedre. Jā, tieši meitenes, jo parasti loģiski spriestspējīgas sievietes jau ar zināmu dzīves pieredzi tomēr saprot, ap ko lietas grozās.
Bet reiz es arī tur biju, tiesa, gana jau pasen. Tad vēl nebija zūmi, biodroni un sekta tik ļoti izpletusies un tieši šī iemesla dēļ arī iekritu - saredzēju biznesa iespēju,jo manā paziņu lokā neviens neko nezināja par NL.
Sākumā viss forši. Protams. Kā katrs jauns sākums - tāpēc saprotu māmiņas, kas atrodas BKA un iekrīt. Jo tur tiešām ir interesanti, visu laiku kaut kādā rosība.. un tu vairs neesi tikai mamma,kas sēž mājās un to vien dara, kā rūpējas par ģimeni. Tur tu sajūties vajadzīga, iedvesmota. Tikai par "vajadzīgā" statusu ir zināma cena - nelaimīgie PV. Un kad sasniegta viena kvalifikācija, tevi iedvesmo vēl vairāk un dod mājienus,ka būsi vēl vajadzīgāka,ja sasniegsi vēl augstāku kvalifikāciju.. un tad mentori ar tevi lepojas un tiklīdz sāc veidot komandu, tev jārāda piemērs savām bitītēm un jākāpj tik uz augšu.
Un tu pat nemani,ka apkārtējie par tevi smīkņā. Vismaz es nemanīju. Jā, sākumā "uzķērās" daudzi,jo kā jau minēju, manā paziņu lokā NL bija svešs un nenoliegsiet, tādas iedvesmojošas runas dzirdot pirmoreiz, neviļus gribas noticēt un vismaz pamēģināt. Bet.. produktus otrreiz pasūtīja reti kurš.
Un tā uzbāšanas ar aicināšanu savā komandā - ak dievs, man godīgi šobrīd ir kauns, ka tā uzbāzos cilvēkiem, bet tobrīd augstāk stāvošo mentoru ieteikumi bija kā likums.
Es priecājos,ka pati sapratu,ka ir par traku,ka man to nevajag. Un tikai izlecot ārā sapratu,ka es reāli biju ierauta sektā un nozombēta. Tā tiešām nebiju es. Un papildus negatīvie aspekti - gandrīz gadu no bērnu bērnības biju blenzusi telefona ekrānā no agra rīta līdz vēlai naktij, biju nepamatoti dusmojusies,ja nesanāca perfektā Instagram bilde vai storijs, ar ģimeni attiecības bija uz kritiskās robežas, kā arī tie algas čeki noteikti nenorāda uz cilvēka reālo finansiālo situāciju - visdrīzāk izgrūztas tiek krietni lielākas summas, jo īpaši mēneša beigās, kad ir slavenās kvalifikāciju celšanas un tagad vēl tā zīmēšanas ar brendiem un to,ko katra var atļauties.
Un ja vēl viss iepriekš minētais nepārliecināja,ka NL sektai labāk iet ar līkumu - vai esiet kādreiz pēc izslavētajiem algas čekiem parēķinājušas stundas likmi šim darbam, ņemot vērā, ka bitītes strādā 24/7? Vairs nešķiet tik vilinoši.