blacke @ 03.03.2022 20:32
nav, nav, es arī apskatījos pēc tava komentāra :D bet skaidri zinu,ka divas dienas atpakaļ bija ?
blacke @ 04.03.2022 10:37Pēdējās dienās te lasu,ka vairākas kladzina,ka produkts nav krievijas. Kāpēc tad uz produkta viss ir krieviski? Nesaku par visiem, bet sen atpakaļ pati esmu pirkusi gan bundžas,gan smartus un draineffect, uz visiem iepakojumiem viss bija rakstīts tikai krieviski. Nosaukums jā angliski, viss pārējais par lietošanu un sastāvu krieviski.
Dzidra Zupa @ 04.03.2022 13:57Kaut viņas visas, bļeģ, aizrītos ar tiem savie krievu pulveriem!
Kā var nesaprast, ka viņas pašas šobrīd reklamē Krievijas uzņēmuma preces? Nauda aizies Krievijas uzņēmuma īpašniekam, kurš šo naudu atdos Krievijas kasei!
Nu kas ir ar viņām!? Vispār nekādas empātijas nav un nevar savu egoismu malā nolikt?
Ir vairaki LV paziistami cilveeki, kas nodarbojas ar pelnjas groziishanu uz kara pamata. Mati celas staavus to skatoties.
Karbonadetaukaina @ 04.03.2022 18:37Sasmējos! Tā draudzene, kas ir piereģistrējusies laiku atpakaļ NL, saka tā- čatā - ierakstīts, meitenes parkonvertējot no rubļiem uz eiro, krievu veikalā viss ir tagad izdevīgi, jāriskē un jāpasūta preces!? un pēc kāda laika tajā čatā- man nobloķēja! Meklē visādus sarakstus kuras bankas ir veikušās sankcijas! Tad meklē alternatīvas ? arī ar revalut nevarot un mēģina vēl tur ar visādām( Man personīgi nav ne jausmas, kādas ir vēl opcijas, jo es zinu tikai mūsu latvju bankas!?)
A un galvenā tur ieraksta, nekas meklēsim vidusceļu un ko tur! Redz kāre ir liela mēģināt no Krievijas dabût preces, dēļ tā ka rublis krītas! Un gan jau ,ja dabūtu pa lēto , tad pārdotu tāpat, pa Eiropas uzlikto cenu!( Reāli, fui)
es reāli gribētu redzēt tos skrīnus no čata 😀Karbonadetaukaina @ 04.03.2022 18:37Sasmējos! Tā draudzene, kas ir piereģistrējusies laiku atpakaļ NL, saka tā- čatā - ierakstīts, meitenes parkonvertējot no rubļiem uz eiro, krievu veikalā viss ir tagad izdevīgi, jāriskē un jāpasūta preces!? un pēc kāda laika tajā čatā- man nobloķēja! Meklē visādus sarakstus kuras bankas ir veikušās sankcijas! Tad meklē alternatīvas ? arī ar revalut nevarot un mēģina vēl tur ar visādām( Man personīgi nav ne jausmas, kādas ir vēl opcijas, jo es zinu tikai mūsu latvju bankas!?)
A un galvenā tur ieraksta, nekas meklēsim vidusceļu un ko tur! Redz kāre ir liela mēģināt no Krievijas dabût preces, dēļ tā ka rublis krītas! Un gan jau ,ja dabūtu pa lēto , tad pārdotu tāpat, pa Eiropas uzlikto cenu!( Reāli, fui)
Karbonadetaukaina @ 04.03.2022 18:37Sasmējos! Tā draudzene, kas ir piereģistrējusies laiku atpakaļ NL, saka tā- čatā - ierakstīts, meitenes parkonvertējot no rubļiem uz eiro, krievu veikalā viss ir tagad izdevīgi, jāriskē un jāpasūta preces!? un pēc kāda laika tajā čatā- man nobloķēja! Meklē visādus sarakstus kuras bankas ir veikušās sankcijas! Tad meklē alternatīvas ? arī ar revalut nevarot un mēģina vēl tur ar visādām( Man personīgi nav ne jausmas, kādas ir vēl opcijas, jo es zinu tikai mūsu latvju bankas!?)
ja es Tev nosūtīšu privāti! Tad nedosi nevienam!?😹Marcipaaans @ 04.03.2022 18:42es reāli gribētu redzēt tos skrīnus no čata ?