Raella @ 25.01.2022 20:21Ā Egita īrē,nu es jau domāju
Man jau likās,ka ar NL var sakrāt majai un skaidrā iet un samaksāt 200 000 vai 300 000,cik nu vajag ?????
Bet nē, tomēr tikai īrei sanāk???
Silla @ 25.01.2022 18:33Vispār tagad nl čiepām būs viegli izlasīt, ko par viņām domā. Nebūs ietekmeļu diskusijā jāmeklē sevi starp daudzām lapām?
tikimaxxā es nopirku man liekas, ka pa 8£ Korejas pačus, 60gb bija iekšā. Iherbā ir liela izvēle, uz Lv sūta. Gan jau Drogās ir. Reāli nekas tāāāds tajos pačos nav. Tas ir tikai veids kā taisīt jauna produkta trendu, lai vairāk pirktu. Tām losēm pasaka staigāt visur ar pačiem un likt pa 5 uz visām vietām un tās kā muļķes arī dara to visu par kapeikām, ko augša atmet.PeonyPeony @ 25.01.2022 23:29esmu lietojusi tik pačus, jo druška uzdāvināja. Nekas tāds par ko čurāt karstu :D
Viņas visas uzsākot NL mārketingu noklausās vienus un tos pašus vebinārus, tāpēc nebrīnos, ka visas izklausās pēc zombijiem :D
jap, piekrītuC00L Dzipsy @ 26.01.2022 08:57No pačiem ir tik pat liela jēga kā no saldētu gurķu ripiņām. Nekādas krunkas pači nenoņem un neizlīdzina.
Nopērciet gēla masku, ielieciet ledusskapī un no rīta izņemiet uz uzlieciet uz sejas. Vienreizējs pirkums, var lietot visu dzīvi.
C00L Dzipsy @ 26.01.2022 08:57No pačiem ir tik pat liela jēga kā no saldētu gurķu ripiņām. Nekādas krunkas pači nenoņem un neizlīdzina.
Nopērciet gēla masku, ielieciet ledusskapī un no rīta izņemiet uz uzlieciet uz sejas. Vienreizējs pirkums, var lietot visu dzīvi.
la femmina @ 26.01.2022 11:22Saulietei pilns čemodāns ar NL brīnumiem, bet vai tām tabletēm nav jābūt oriģinālajā iepakojumā ar visu instrukciju?
VIP @ 25.01.2022 22:22Viņas priecājās, ka sasniegumi tādi, ka var īrēt māju, ka tas ir viņu - sieviešu sasniegums.
Bet ko tad dara viņām vīrieši??? Kā tas var būt, ka viņām ģimenē jāplēš dir*a pušu, lai nopelnītu dzīvesvietai, bet visām ir bērni un vīri.
Neticu, ka visas ir apprecejušas lupatas, kuri nespēj nodrošināt dzīvesvietu savām ģimenēm.
Kaut gan pec Agritas vīra spriezot, tas ir labākais kas nl dāmām pieejams.