amnēzija @ 04.11.2022 23:12
Tur drīzāk tika akcents likts uz to, ka ORIĢINĀLĀS smaržas tur var iegādāties par pieņemamām cenām. Šis uzsvērti tika pateikts.
EmilijaArm @ 05.11.2022 00:47Man patika un es smaidīju gan par Salcevičas inovatīvo "bloku" ēdienu, gan to, kā Sauliete padirsināja Chogan feiku beibes :)
Cik man zināms, jebkura dāma taxfree veikalos sapērk sev zīmolu ilgspēlējošo produkciju - smaržas, krēmus, kosmētiku. Vajadzīgs tik vien kā reizi gadā nonākt lidostā.
amnēzija @ 04.11.2022 23:21Man atkal patika Indras tas teksts par jauno funkcionālo ēdienu - blokā, kuru var iegādāties Turcijas lidostā ? man jau šķiet, ka drusku iesmēja par tiem funkcionālajiem ēdieniem ko NLšicas lieto. Nez, varbūt es vienīgā to tā sapratu.
amnēzija @ 05.11.2022 01:13
Nu, tā dirsināšana tāda nekorekta, manā skatījumā. Jo tās meitenes, kuras no NL aizgājušas ir izteikušas tikai savu viedokli par dažiem NL menedžeriem. Ne kompānija, ne produkti nav noniecināti. Tās, kuras darbojas tagad citā kompānijā, šad tad storijos arī parāda, ka joprojām lieto kaut ko no NL un neko sliktu nesaka. Tāka, šis gājiens man liekas ļoti nesmuki.. bet nu, katram sava izpratne par lietām un attieksmi pret citiem.
fifa @ 05.11.2022 12:44Haha, interesantikāpēc šogad Vucēna ar Saulieti nepiedalās zvaigžņu maratonā?! Drošvien, jo kvalifikācijas stipri nokritušās.
būs taču kaut kas Lietuvā.amnēzija @ 05.11.2022 13:09
Ko viņas tur stāstīs? ? viņu uzvedība liecina par to, ka no viņām nav ko mācīties.
vivii @ 04.11.2022 23:19Nu Sauliete tak ir viena, liela piiiii ?
Viņai vēl nav miers, ka tik paķengāties, paņirgāties un pakasīties!
Sievietei 35+, bet uzvedas kā vidusskolniece…
Amritanete @ 05.11.2022 15:07būs taču kaut kas Lietuvā.
Bet vispār tiešām nāk smiekli. Tas izmisums ??? Ir taču 21. Gadsimts tīkla mārketingā (NL nevar normāli naudu izmaksāt uz bankas kontu) ?????
tāpēc, ka eiropieši neviens taču netiek uz Krieviju, jo ir karš Ukrainā.amnēzija @ 05.11.2022 15:25
Nu Lietuvā jau kaut kas būs. Bet runa bija par to zvaigžņu maratonu, kurš notiek šodien Maskavā. Vienu gadu arī Latvijas līderes tur uzstājās. Šogad nekā - čušs.
tieši tā. Un vēl jo vairāk, Chogan pat īsti nav NL konkurenti. Viņiem top produkts ir smaržas un tad seko viss pārējais. Vienkārši normāli produkti ikdienai. NL ir pulveri, Draineffect un Biodrons. Par ko vispār Karalienei jāuztraucas? 🤣 Tiešām smieklīgi skatīties - bet nu jā. Viss brūk. 😅vivii @ 05.11.2022 15:27Galvenais, ka tas NL peļņas modelis, pats par sevi ir garām , ar savu “iekšējo naudu”
Pat Avon bija sistēma, ka tu pārdod produktu par kataloga cenu un dabū % sev, uzreiz no tā, ko tev samaksā klients. Bet NL ir tiiiik īpaša kompānija, ka tev vēl ir jāiespringst, lai vispār dabūtu savu % atpakaļ.