Viņa ne tikai 5x noglauda matus 60sek storijā, bet arī bieži vien 3-4x atkārto vienu un to pašu. Nu ja tev nav ko teikt, nesaki neko nevis aizpildi tās 60 sekundes ar atkārtošanu kā papagailis.fifa @ 04.11.2022 11:56Es nesaprotu, kāpēc Eglīte visu laiku glauda savus piecus matus?! Nav neviens storijs, kur viņa nepieskartos matiem. ??♀️
Neaizmirsīsim, ka Biodrone deva arī suņiem un to reklamēja!!! Ma*tas tādas. Kā kko tādu var vispār izdomāt. Un tur vēl bija rakstīts, ka vets to apstiprināja. Es gribu redzēt to vetārstu!!!Klaviere @ 04.11.2022 17:00Agrita jau arī aši ielika, ka biodrons neko neārstē un nav zāles.
Gan jau tūlīt visas arī padzēsīs atsauksmes ar foto no klientiem kā biodrons ticis galā ar psoriāzēm un dermatītiem.
VanessaAdeliina @ 04.11.2022 17:26Neaizmirsīsim, ka Biodrone deva arī suņiem un to reklamēja!!! Ma*tas tādas. Kā kko tādu var vispār izdomāt. Un tur vēl bija rakstīts, ka vets to apstiprināja. Es gribu redzēt to vetārstu!!!
Tos tekstus ko Inga ielika,kadas vēstules viņai naca.cirks pa velti.Ja vel Vucena būtu ielikusi,pie vienkaršam,iesnam ,ka dod to biodronu,bet kad bernam cilajas ribas un veders uz to ka skabeklis sak trūkt(pie tam ar to slimnīcā jau bija) un biodrons momentāli to atrisina.nu nopietni.Biodronu tak nevar pardozet pat.ka vinš nakts laikā var palidzet bērnam.ka praktiski vesels.te pati izsauca uz sevis uguņus.jāmak ari apstāties reklamēšanāHey_Lola @ 04.11.2022 16:47Skatos kā Ingai Spriņģei tagad uzbrūk NL aizstāves un viņa arī nošēroja, ka PTAC sodīs NL un Coral Club izplatītājas par nekorektu info sniegšanu saistībā ar uztura bagātinātājiem ???
amnēzija @ 04.11.2022 12:54
Nu nevajag pārspīlēt! Tas jau ir pārspīlēti ko Tu te komentē. Ja palasa publikācijas, mediķi min, ka nosūkāto pirkstu garums, tievums var atšķirties no otras rokas pirkstiem, ne būtiski, bet var, ja dara to ilgstoši.
iegooglē, atradīsi attēlus, kā izskatās nosūkāti īkšķi! Tas ir diezgan daudziem bērniem, kas pirkstus izmanto knupja vietā. Un pietam, tas ar laiku neizlabojas… Vitai visu laiku tie pirksti mutē.Pareizais @ 04.11.2022 12:43
Bļaaaaa, nosūkāt pirkstus!!! Diez kā tas izskatās? Pirkstu vietā īsi stumbenīši paliek?
Cik cilvēkus esi satikusi ar nosūkātiem pirkstiem? ?
sūdīgi viņi tev mediķi. Esmu redzējusi bèrnu, kam īkšķis visu laiku pa muti dzīvojis. Ārsts atzinis, ka tas no pirksta regulārās zīšanas un ka iespējams, nekad nebūs tāds kā otrs, kurš nav zīsts. Un var būt arī problēmas ar sīko motoriku.Pareizais @ 04.11.2022 20:26
Man ir draugi mediķi. Bērnu ballītēs ierēcam par dažādiem mītiem. Šis ir viens no tiem.
tauciņi atauga ar laiku atpakaļ, tomēr 20 gadi pagājušiPareizais @ 04.11.2022 20:24Superiigaa teksts @ 04.11.2022 14:11[/quote
Pic or didn't happen
Pareizais @ 04.11.2022 20:26
Man ir draugi mediķi. Bērnu ballītēs ierēcam par dažādiem mītiem. Šis ir viens no tiem.
Ilanchiks @ 04.11.2022 20:39sūdīgi viņi tev mediķi. Esmu redzējusi bèrnu, kam īkšķis visu laiku pa muti dzīvojis. Ārsts atzinis, ka tas no pirksta regulārās zīšanas un ka iespējams, nekad nebūs tāds kā otrs, kurš nav zīsts. Un var būt arī problēmas ar sīko motoriku.
Lauvii @ 04.11.2022 22:52Tā sauliete tak ir tāda tirgus bāba.. nepietiek, ka reklamē NL. Šī vēl izdomājusi, ka lidostas tax free zonai vajag reklāmu ?
Lauvii @ 04.11.2022 22:52Tā sauliete tak ir tāda tirgus bāba.. nepietiek, ka reklamē NL. Šī vēl izdomājusi, ka lidostas tax free zonai vajag reklāmu ?