iiieviiite @ 03.11.2022 12:24Vucēna aiziet pie ārsta ..
Ārsts (apskatot Vitu, prasa) - vai jūs 5 mēnešus atpakaļ devāt bērnam tādas un tādas zāles? (bija izrakstītas uz to periodu)
Vucēna - (plikšķinot acis) nu ziniet, mana dzīve nav tik garlaicīga, lai ES atcerētos, ko devu bērnam 5 mēnešus atpakaļ, nu ja jau bija izrakstīts, tad LAIKAM devām
Ārsts - (pasmaida par atbildi)
Vucēna - sāk ārdīties
?viss, ko vajag zināt par šīs trakās vecenes komunikācijas spējām, stresa noturību, atbildības sajūtu pret bērnu veselību un atmiņu (labi, atmiņas problēmas norakstam uz grūtniecību)
nē, protams, var neatcerēties kaut kādas lietas, tas ir ok, bet man šķiet, ka kaut kādai zāļu uzskaitei tomēr ir jābūt, ja tu pati nezini, jo maz laika pavadi ar bērnu, nu piezvani mammai un pajautā, ārstam taču ir jāzin, lai kaut ko izrakstītu, kas bija lietots iepriekš, kā palīdzēja utt.
vivii @ 03.11.2022 12:49
Nu nezinu, man tāds ārsta jautājums arī liktos dīvains, ja reiz izrakstīja un lika dzert, protams, ka dzēra zāles. Es personīgi būtu tādai ārstei atcirtusi, ka nē, ziniet nedzērām un vispār neklausos, ko jūs mums iesakat! Tam ārsta jautājumam neredzu īsti loģiku.
Nu nezinu, man tāds ārsta jautājums arī liktos dīvains, ja reiz izrakstīja un lika dzert, protams, ka dzēra zāles. Es personīgi būtu tādai ārstei atcirtusi, ka nē, ziniet nedzērām un vispār neklausos, ko jūs mums iesakat! Tam ārsta jautājumam neredzu īsti loģiku.
Kairi @ 03.11.2022 12:55
Nu tu ieklausījies ko Marija saka? Viņa neteica,ka ir devusi, bet,ka GAN JAU ir devusi. Tas taču nav viens un tas pats. Un ir taču scenāriji,kur tas GAN JAU var nozīmēt daudz.
Ārste pilnīgi kompetenti pajautāja.
krixis3 @ 03.11.2022 11:47Nu salīdzināt biodrone ar cīsiņiem ir stulbi. Lai cik tas cīsiņš vai biezpiena sieriņš būtu cukurots vai kāds bet biodrone ir vispār kaut kāda hujņa. Kur nu vēl tādu zīdainim dot dzert vai elpot. Prātiņ nāc mājās
Savā ziņā tas jautājums no ārsta puses izskanēja kā tāds aizvainojums, bez maz vai, ka 100% neesat nemaz dzēruši tās zāles utt.