Jā, kāda piebarojuma uzsākšana, viņai jau vismaz 1 gads jau ir!cupcake2 @ 03.11.2022 09:04Par kuru vispār ir runa veseliemberniem pirmajā reel? Jo Vucēnai jau par lielu Vita priekš piebarojuma uzsākšanas, un par viņu tikai vēlāk veseliemberniem uzzināja, kad sāka rakstīt cilvēki.
Bet vai tad tikai Vucēna dod? Varbūt ir kāda vēl tik pat debila, ka zīdainim biodrone dod.Nitaris @ 03.11.2022 09:44Es neaizstāvu Vucēnu, bet kādā sakarā VeseliemBerniem raksta, ka itkā lējusi Biodronu inhalatorā? Vucēna rādīja, ka dod ar špricīti dzert, nevis inhalatorā.
Bet varbūt šis teksts ir domāts par kādu citu?
krixis3 @ 03.11.2022 09:46Bet vai tad tikai Vucēna dod? Varbūt ir kāda vēl tik pat debila, ka zīdainim biodrone dod.
P. S. Un jā, tādas mātes ir debilas.
Mathilde @ 03.11.2022 10:00
nezinu sastāvu tam dronam, bet restorisks apcerējums par bērnu ēdināšanu.
Kas ir sliktāk/labāk- biodrone vai saldais sieriņš, jogurts utt ar vājprātīgu daudzumu cukura, vai cīsiņas ar minimālu vai vispār neesošu gaļas sastāvu?
Un, redzot, kas notiek ar dzīves dārdzību, latvijas bērni ēdīs sliktāk un sliktāk, bojāsies zobi, vielmaiņa, slimos biežāk…
tā, ka tādai Vucēnas Vitai klāsies labi, un tiks siltā klimatā pie tēva. Un, cik bērniem vispār nav tēvu?
Tā, ka viss ir ļoti relatīvs.
Nitaris @ 03.11.2022 09:44Es neaizstāvu Vucēnu, bet kādā sakarā VeseliemBerniem raksta, ka itkā lējusi Biodronu inhalatorā? Vucēna rādīja, ka dod ar špricīti dzert, nevis inhalatorā.
Bet varbūt šis teksts ir domāts par kādu citu?
Toties Vucēnai ir teju 14k sekotāji. Tas vairāk ietekmē sabiedrību nekā māmuļas (NL bitītes) ar 200 sekotājiem.Hanah @ 03.11.2022 10:13Varētu padomāt, ka Vucēna vienīgā nl māte, kas savam bērnam dod biodronu. Pa šiem gadiem esmu redzējusi kā tik pat maziem zīdaiņiem/bērniem biodrons tiek pilināts ausīs (!!!), nāsīs (!!!) acīs (!!!), dots dzert pret klepu. Tā pati eglīte smērēja padusēs.
dīvaini, ka tikai tagad tā pati Spriņģe to pamana un, gribētu teikt, haipo twiterī. Halllloooo, kur bijāt ātrāk, kaut vai veidojot Karmas latviešus. nl būtu laba tēma un ar savu raidījumu, iespējams, būtu katalizators, lai šis viss krievu murgs ātrāk dodas atpakaļ uz savu putinzemi.
VanessaAdeliina @ 02.11.2022 16:10Saulietes vai Vucēnas zarā?
Un cik zoomiņos paspēji būt? :D
Tev neatsekoja daudz cilveku, kas bija līdz tam sekojuši? Nu dēl NL . Vai tu IG nereklamēji?
Vivian10 @ 02.11.2022 16:30Ņemot vērā viņas gramatiku un latviešu valodas zināšanas - vispār ir jautājums, kā viņa var būt pedagogs?! Jo Pretice tiešām nerunā gramatiski pareizi
amnēzija @ 02.11.2022 16:31
Es par viņu esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes.
Elife @ 03.11.2022 10:48
Kādas?
Krizdole @ 03.11.2022 11:43Eglīte esot līdzīga Kameronai Diazai ? un pati sajūsmā, plivina matus un kūst no tāda salīdzinājuma ? Tik ar ko līdzīga? Ar pumpaino seju? Jo Kameronai it kā esot problemātiska āda