.Inna86 @ 02.11.2022 19:18Dzeguze tā Vucēna ir. Ļoti žēl bērnu. Neitam mainīt skolu un valsti būs daudz traumatiskāk, kā Vitai palikt Latvijas klimatā.
Vivian10 @ 02.11.2022 16:27Ja viņai būtu jāskaita katrs cents, viņa toč ar NL nenodarbotos. Ar NL ir šis paradokss - ja tiešām gribi tur izsisties, tad Tev no starta ir jābūt ar finansiālu aizmuguri - sākot no savas vides, ko izrādi - šopingi, interjers, pasūtījumi, kosmetologi, visādas procedūras, manikīri, pedikīri, ceļojumi utt, lai ir iedvesmojoši skatīties. Bet mamma ar bērniem no parasta dzīvokļa, kura skaita katru centu - nu nebūs tur karjera. Jo tīri reāli - no kā gribēsies pasūtīt - no glamūrîgas NLšicas vai parastās māmiņas, kuras ikdiena ir diezgan parasta un vienmuļa. Tas diemžēl tā uz klientēm nostrādā. Tā vnk ir. Tāpat ar komandas veidošanu - pie kuras gribēsies reģistrēties - pie tās, kura veido fotosesijas, ir iedvesmojošs dzīvesveids ar ceļojumiem, utt vai menedžeres - parastās.
Nav izdzēstskapriza__ @ 02.11.2022 23:21Kas vainīgs, tas bailīgs. Vucēnai storiji kur baro Vitu ar biadronu ir dzēti. ?
kapriza__ @ 02.11.2022 23:21Kas vainīgs, tas bailīgs. Vucēnai storiji kur baro Vitu ar biadronu ir dzēti. ?
Dūda69 @ 03.11.2022 00:44Ārprāts inga_nl_europe tiešām ir kaut kāda debīla, tie viņas komentāri šajā postā
Es pie tādas negribētu būt NL komandā ? nomelno citu kompāniju, nodirš cilvēku, kurš uzsācis chogan, un tā arita_millere pareizi darīja, ka aizgāja no NL, jo saprata, ka te nekas labs nav , ceru viņai izdosies tajā chogan, un cilvēks ļoti pieklājīgs, neko pretī pretīgu vai nepatīkamu nepasaka viņai, ļoti lojāls, pie tāda es ietu komandā ??https://www.instagram.com/p/CkQM93ZMjOySbV3tAbDnik5MhFogqFIborC3_M0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Man nerāda, arī gribēju nosūtīt PTAC. Varbūt kādai ir pārfilmēts un var pm atsūtīt. Šī rīta storiji spridzina. Atkal jau tiek pieminēti latvieši. Kā man viņa riebjas ar vien vairāk un vairāk. Vates galva.Tagadte @ 02.11.2022 23:51Nav izdzēsts