Melllllene @ 31.10.2022 16:40
Jau 13.6
amnēzija @ 31.10.2022 17:48
Skrīvere bija Alises komandā. Ar Taņu viņām tikai zars kopējs. Tāpēc jautāju, vai nav neko minējusi.
Tas, ka tās lielo kvalifikāciju pelnītājas nesaprot kāpēc aiziet, tas ir skaidrs. Ja aiziet, tātad pārvilina, tāda ir viņu tā pārliecība un mantra ko skandina. Paklausoties šodienas laivu, es arī muktu, neatskatoties. Kad kādam sāk traucēt kaut kas Tavā izskatā vai dzīvē, no tādiem cilvēkiem pa gabalu. Un tagad tā meiteņu publiska aprunāšana, kaut kāda attaisnošanās - negribēja to darīt un negribēja to darīt, tāpēc aiziet projām. Nu, lai arī nenosauca vārdu, nu nekorekti tā runāt par saviem bijušajiem menedžeriem. Darīja vai nedarīja, cilvēks pats pieņem lēmumu ko viņš vēlas un ko viņš nevēlas. Varbūt derētu pārdomāt tieši savu rīcību kāpēc nesanāca sarunāt, pārliecināt, iedrošināt. Citādi ir tikai - tas negribēja, tas nedarīja.
Maija5555 @ 31.10.2022 18:03Ja kaut kas jau tur bija .. saakumaa pat Sanda tur tuseeja ar visam kopaa , un lieliijaas cik forshi visaam kopaa .. un tad hops ne sauliete sekoja sandai , ne Sanda saulietei..
amaia @ 31.10.2022 18:51
Nu tā Alise pati par sevi ir agresīva dirsēja (atvainojos nevaru citu vārdu izdomāt).
Nesen storijos stāstīja, kā komandas meitene teica, ka pa gadu nav uzlabojušās pārdošanas un instagram un tad ar viņu pārtrauca attiecības, jo ar cīkstuļiem nestrādās. Bet cilvēkus, kas ir gatavi strādāt māk aizvest līdz rezultātam.
A kas ar viņu pašu? Pirms gada bija DS, iepriekš mēnes bija zvaigzne, redzēs vai šomēnes sakasīs. Lai pati sevi iemācas aizvest līdz rezultātam
Nav brīnums, ka ar Vucēnu draudzējas.
EmilijaArm @ 31.10.2022 17:26IG dzēš tā sauktos viltus profilus, manējo arī 2h aizturēja. Mans glūņas profils ir bez bildēm un ar pārdesmit foloveriem. Nācās iziet trīspakāpju verifikāciju (kods uz epastu, kods uz tel un ķeksis ka neesmu robots robītis), 2h marinēja, tad atdeva. Varu lupīt tālāk tās zosis :)
amaia @ 31.10.2022 18:51
Nu tā Alise pati par sevi ir agresīva dirsēja (atvainojos nevaru citu vārdu izdomāt).
Nesen storijos stāstīja, kā komandas meitene teica, ka pa gadu nav uzlabojušās pārdošanas un instagram un tad ar viņu pārtrauca attiecības, jo ar cīkstuļiem nestrādās. Bet cilvēkus, kas ir gatavi strādāt māk aizvest līdz rezultātam.
A kas ar viņu pašu? Pirms gada bija DS, iepriekš mēnes bija zvaigzne, redzēs vai šomēnes sakasīs. Lai pati sevi iemācas aizvest līdz rezultātam
Maija5555 @ 31.10.2022 22:28Saulietei 56k sekotaaji , bet live video visu laiku tikai ap 100 skatiitaajiem! ?
Maija5555 @ 31.10.2022 22:28Saulietei 56k sekotaaji , bet live video visu laiku tikai ap 100 skatiitaajiem! ?
es domāju, ka pārdos mašīnu, jo vajag ģimenes auto (nevar vairs pavilkt mustangu finansiāli)Superiigaa @ 31.10.2022 19:13Vucena pieņēmusi lēmumu ko viņas lepnumam gruti pieņemt! Kas ta diez brauks pie papika? Un uzreiz nākamajos storijos tik starojoša, laimīga? aiii, visi mēnesi sūdzās, liek raudošus storijus un bildes, būs papiku iežēlinājusi!
šaubos. Jo story bija saistība ar Vitas veselību.Amritanete @ 31.10.2022 23:06es domāju, ka pārdos mašīnu, jo vajag ģimenes auto (nevar vairs pavilkt mustangu finansiāli)
Amritanete @ 31.10.2022 23:06es domāju, ka pārdos mašīnu, jo vajag ģimenes auto (nevar vairs pavilkt mustangu finansiāli)
gan jau pati arii brauks un tas buus veids kaa kjipa nolikt malaa Nl, atteikties no maajas , jo brauks tacu prom un plusaa veel nopaardos mashiinu, lai buutu kaada nauda … un tas viss deelj vitas punkjiem 🤣🤣🤭reina @ 31.10.2022 23:27Laidīs Vitu pie papika dzīvoties, gan jau pa laikam tikai.
Nu es domāju, ka diemžēl tie 100 skatītāji šovakar ir tikai šovakar - helovīns + pirmdienas vakars un rīt darba diena. Daudzi labāk pavada laiku ar ģimeni. Toties nesen, kad viņai bija piektdienas vakarā live , vēl pus1 naktī bija 500+ skatītāju.karenmil @ 31.10.2022 22:40
Tā ir, ka sapērk sekotājus, bet tas saturs reāli arī interesē tikai kādiem 100. ?
Man būtu totāls kauns par tādu lažu.
Īstenībā Foxa, manuprāt, ir viena no retajām, kurai labi izskatās seja. Bet to nevarētu runāt par raksturu. To, ko saka, kā uzvedas un runā - jeee*al. :Damaia @ 31.10.2022 18:51