Bjork @ 31.10.2022 12:27Nu, cik šomēne's tiks dāvināti ziedu pušķi un Pandoras katekļi??
gribuest @ 31.10.2022 10:37Biju gaidījusi vairāk informācijas no Taņas live :( Var jau saprast to uzmanīgo runāšanu, bet esmu nedaudz vīlusies :D
++ Jaa , es arii Taapat domaaju . Tieshi tagad peec Tanjas live video ir skaidrs ka suudi jau vuceenai mutee smeljaas , tad peekshi vinja pienjem leemumu paarcelties - kjipa deelj Vitas 🤭😄Skaistslaiks @ 31.10.2022 13:11Neatdos Vucēna Vitu Rafam. Ko viņai tas dos? Pilnīgi neko. Šis viss ir tāpēc, ka NL iet pa burbuli, viņa nespēj nosegt izmaksas, visticamāk pat nevar atļauties vairs to māju! Marija neies un nestrādās normālu darbu. Pat , ja ietu nevarētu atļauties to kā dzīvoja līdz šim. Vienīgā izeja ir braukt pie Rafas. Protams, viņa neteiks skaļi, ka tas dēļ tā, ka NL grimst, jo, tad būs skaļi paziņots, ka viss NL beigas. Tagad viss tiek novelts uz Vitu, ka Vitas it kā veselības dēļ, bet kā jau minēju iepriekš viņai maz uztrauca Vitas veselība, tā pat kā tagad maz uztrauc tā bērna, kas vēderā, ja var aktīvi pīpēt. Es to redzu kā, aizvāksies uz Ibizu un tad reklamēs ar Rafas palīdzību richlifstyle, bet birka būs, tas viss dēļ NL.
Nitaris @ 31.10.2022 13:18
Jā, pārāk uzmanīga, nekādus vārdus nesauca. Par Saulieti vai Egitu vispār baidījās runāt. Uz jautājumiem par viņām īsti neatbildēja, visus jautājums par viņām pat skaļi neizlasīja.
amnēzija @ 31.10.2022 13:24
Bet kāpēc viņai būtu jārunā par Saulieti vai Eglīti? Viņas problēmas bija saistītas ar Vucēnas zaru. Un stāstīja to, kas esot tajā zarā, ir pielicis punktu viņas vēlmei darboties NL.
Nitaris @ 31.10.2022 13:56
Bet viedoklis par Saulietes izteikumiem un par Egitas attieksmi viņai nav? Baidās tik teikt, negrib bojāt attiecības, lai tik paliktu labiņa.
amnēzija @ 31.10.2022 14:03
Viņa par savu personīgo konfliktu gribēja runāt. Un viņai ar Saulieti un Egitu konflikti nebija. Kāpēc viņai viņas būtu jāpiemin? Tāpat kā Sandra runāja par savu konfliktu, viņa nejauca iekšā cita zara līderus.
Nitaris @ 31.10.2022 14:24
Cilvēki jautāja čatā, kāpēc nevar atbildēt?
Pati jau uzsvēra, ka iepriekš bija domājusi, ka Egita pastāvēs par saviem cilvēkiem un tāpēc ietu pie viņas. Es domāju, ka viņa tomēr ir vīlusies, kā kvīna un Egita tagad izdarās ar menedžeriem, bet to nesaka, tas viņu neskar, tāpēc par citiem neistājas, pat viedokli nepasaka, pati knapi par sevīm varēja iziet laivā un pastāstīt. Godīgi sakot tas liecina, ka viņa ir bailīga, nav laba īpašība līderim, ja viņa grib, lai aiz viņas iet cilvēki.
Hanah @ 31.10.2022 13:26Es arī pamanīju, ka vairākas mazbites storijos lūdzas, lai pie viņām kaut ko pasūta, lai šīs var noslēgt kvalifikāciju. Patiesībā domāju, ka pēc šāda izmisuma storijos - zemāk jau nu vairs nav kur krist un viņas nākošo mēnesi būs spiestas paiet maliņā no nl.
Nitaris @ 31.10.2022 14:24
Cilvēki jautāja čatā, kāpēc nevar atbildēt?
Pati jau uzsvēra, ka iepriekš bija domājusi, ka Egita pastāvēs par saviem cilvēkiem un tāpēc ietu pie viņas. Es domāju, ka viņa tomēr ir vīlusies, kā kvīna un Egita tagad izdarās ar menedžeriem, bet to nesaka, tas viņu neskar, tāpēc par citiem neistājas, pat viedokli nepasaka, pati knapi par sevīm varēja iziet laivā un pastāstīt. Godīgi sakot tas liecina, ka viņa ir bailīga, nav laba īpašība līderim, ja viņa grib, lai aiz viņas iet cilvēki.