SantaBarbara @ 30.10.2022 23:28Kamēr viena bite Amērikā,otra Antālijā tusē tikmēr mazās bites izmisumā jau lūdzas ,gan jau lielās bišu mātes nebūs priecīgās,bet labi ka mazās bites nenjem kredītu ,lai astes pievilktu,gan jau saprot,ka pēc tam nebūs ,kas pērk to produkciju!
amnēzija @ 30.10.2022 21:53
Es stipri šaubos, ka tā ir likts darīt. Šis jau sanāk kā antireklāma tam biznesam. Jo visu laiku taču tiek apgalvots, ka NL var labi pelnīt un te pēkšņi lūdz lai no viņām pērk, citādi tos 100€ atalgojumā nesaņems.
Blocked @ 30.10.2022 23:57
Solveigas storijos ,tieši tāds pats teksts ,tai ubagošanas sakarā ,vārds vārdā - vadlīnija dota visām vienāda ??
Pastāsti mums, cik labi tu dzīvo. Tev ir iespēja palielīties.cmyk @ 30.10.2022 16:57
es te nepiekrīti vnk 100% nekam? zaras smaržas izraisa nelabumu(sorry not sorry) un tokyo sushi nav sushi, bet rīsu lipeklis ar zivs pusfabrikātu? es nezinu cik slikti jādzīvo, lai sev iestāstītu, ka tas ir ok. es saprastu, ja nekas labāks nav redzēts tad ir ok, bet jūsu komentārā visas lietas ir tiešām nesalīdzināmas
Tā kā man apnika TioRio heits par Chogan un Chogan izplatītājas Sanitas vāvuļošana, tad es jums abām uztaisīšu atsevišķu diskusiju. Meklēt sadaļā: Jaunākās diskusijas.Sanita123 @ 30.10.2022 19:35
Vai ne? Un tas vien kā sauc: chogan VECENES ? kā var tik ļoti nolikt produktu un cilvēkus par kuriem neko nezin, bet nē viss ir s... ?
Es domāju, ka lielas bites uzklups arī viņai, par to ka iznes tautās, cik slikti viss ir patiesība 🫣😀Rumblerx @ 30.10.2022 17:14jo majo ? “reāli man nav nekā,nekā nav”, bet nāciet,nāciet uz nl, pametiet savus pamatdarbus un pelnīsiet tūkstošus ?nožēlojami bēdīgi..
VanessaAdeliina @ 31.10.2022 00:17Pastāsti mums, cik labi tu dzīvo. Tev ir iespēja palielīties.
Toties man šķiet, kā vispār var ieēst sušī, jo visi garšo pēc m*sliem. Un ar šo es gribēju teikt - cik cilvēku, tik viedokļu. Tas, ka man sušī garšo pēc s*diem, pat visizsmalcinātākajos tavos favorītu restorānos, tas nenozīmē, ka tā tiešām ir.
BellaCiao @ 31.10.2022 06:07Kurā diskusijā tagad iederās sīkā Agnese? Vēl nesen izteicos, ka prieks par meiteni, bet tagad liekas būs no viena grāvja otrā. Pēkšņi tāda čikse, visi var atsekot kam kaut kas nepatīk, pirksti gaisā! Nl tomēr nav tik labs, bet tas Chogan gan ir dieva dāvana, tāds brīnums!
Tik teatrāli un tizli…. ?
vivii @ 30.10.2022 22:00
Varētu būt, lai gan tajā appa esmu atradusi citas, Krievijā ražotas preces/firmas, kuras arī nav baigi populāras, bet atrast var. Vienīgā, kura bija analizējusi NL produktus bija tā latviete savā ig (aizmirsu kā sauc), bet sastāvi bija briesmīgi - šampūns, pači, sauļošanās krēms.
Čikse tikusi ārā no laukiem uz lielo dzīvi, noteikti beidzot jūtas kā cilvēks, tapēc arī pašapziņa grieztos.
BellaCiao @ 31.10.2022 06:07Kurā diskusijā tagad iederās sīkā Agnese? Vēl nesen izteicos, ka prieks par meiteni, bet tagad liekas būs no viena grāvja otrā. Pēkšņi tāda čikse, visi var atsekot kam kaut kas nepatīk, pirksti gaisā! Nl tomēr nav tik labs, bet tas Chogan gan ir dieva dāvana, tāds brīnums!
Tik teatrāli un tizli…. ?
Kas tas par jocīgu komentāru? :D Indija ir Āzijā. Tātad, ja es esmu ēdusi suši Indijā, tad tas skaitās? :D Ja es atrodos Latvijā, bet man suši taisa japānis, tad tas arī neskaitās autentisks? Vīns, ko dzeru Itālijā, tikai tad skaitās ĪSTS VĪNS? Ja es sklandrausi taisu Lietuvā, tad tas vairs nav autentisks? :D Tā lekšana augstajā zirgā neizskatās piemīlīgi no malas. Kamēr vien pašas speciāli nebrauksiet uz Francijas smaržu namiem taisīt individuāli pagatavotas smaržas, tikmēr tie viedokļi, kādas smaržas kuram ir jālieto ir vienkārši ņirdzīgi :Dcmyk @ 31.10.2022 05:47
diez vai Tu kādreiz Āzijā esi bijusi un ēdusi autentisku sushi :)
Blocked @ 30.10.2022 23:57
Solveigas storijos ,tieši tāds pats teksts ,tai ubagošanas sakarā ,vārds vārdā - vadlīnija dota visām vienāda ??
gribuest @ 31.10.2022 08:52Kas tas par jocīgu komentāru? :D Indija ir Āzijā. Tātad, ja es esmu ēdusi suši Indijā, tad tas skaitās? :D Ja es atrodos Latvijā, bet man suši taisa japānis, tad tas arī neskaitās autentisks? Vīns, ko dzeru Itālijā, tikai tad skaitās ĪSTS VĪNS? Ja es sklandrausi taisu Lietuvā, tad tas vairs nav autentisks? :D Tā lekšana augstajā zirgā neizskatās piemīlīgi no malas. Kamēr vien pašas speciāli nebrauksiet uz Francijas smaržu namiem taisīt individuāli pagatavotas smaržas, tikmēr tie viedokļi, kādas smaržas kuram ir jālieto ir vienkārši ņirdzīgi :D
SantaBarbara @ 31.10.2022 09:12
Solveiga nav gadijuma no Agritas komandas?
Pēc tam lokacijam škiet ,ka varetu būt solveiga zem Agritas vai otradi ?varbūt Agrita ieteica tā darīt!
iiieviiite @ 31.10.2022 07:46
a man vispār patīk tās izmaiņas. uzreiz redzams, cik ļoti viņa filtrēja savu sakāmo, esot NL... un cik ļoti filtrē to, ko runā, tās, kuras tur ir tagad ?
bet nu jā, izskatās, ka dažām izmisums ļauj kāpt pāri jebkādām cieņas paliekām un publiski lūgties, lai kaut ko no viņām nopērk. pat žēl palika, skatoties tos storijus, bet pieņemu, ka kāds arī kaut ko pasūtīja, izjūtot to pašu žēluma sajūtu. bet, protams, tas iet pretrunā ar to, ko lielās bites klārē. meitenes neapzināti parādīja, cik tur viss ir patiesībā dirsā un ka pat 100 eiro ir grūti.
vispār NL bosi paši sev iedūra kājā. Taņa taču gribēja palikt NL, nomainot mentoru, domāja, ka viņai pēc pusgada būs izdzisis līgums (no jūnija skaitot tas jau būtu noticis decembrī) un viņa turpinātu darboties NL, bet NL bosi (drošvien Vucēnas iespaidā), pateica, ka nē, tev kā izņēmumam būs jāgaida gads. cilvēks izdomāja, ka gadu bez jebkāda darba nevar sēdēt (kur tad raus naudu insta iepirkumiem) un pārgāja uz citu tīkla mārketinga kompāniju? Egita&Sauliete gan jau nav starā, jo gaidīja atplestām rokām savā komandā (vēl uz dz.d. ballīti Egita Taņu aicināja augustā kā vienu no saviem tuvākajiem cilvēkiem, lol).