Starp citu, iepakojums ir otrškirīgi, jo brendi 1x samaksā maksu par atškirīgu pudeles moldu, aptuveni 30 000 €, kas tiem ar viņu cenu atpelnās pusgada laikà, un pēc tam vnk nopelna 90% no pašizmaksas 😁Tio Rio @ 30.10.2022 01:00
Meitenes, nu nevajag ticēt tām pasakām par Chogan smaržu kvalitāti. Atcerieties, skopais maksā divreiz!
Un vēl, atbildiet sev uz jautājumu pirms gribat iegādāties to sūdu. Jūs gribat tās smaržas dēļ tā, ka tas ir Chogan? Vai arī tāpēc kā tas smaržo līdzīgi kā Tom Ford, piemēram? Aromāts ir līdzīgs, bet nav identisks!!! Un rokā turēt smuku pudelīti ir daudz patīkāmāk nekā kaut kādu plastmasas sūdu. Cieniet un mīliet sevi un netaupiet naudu uz tādām lietām. Labāk samaksājiet brendam, nekā Chogan vecenēm.
Cieniet un mīliet sevi un netaupiet naudu uz tādām lietām- ko? Es mīlu sevi un cienu, bet man nav jālec pāri savai pakaļai un jāskrien pirkt smaržas pa 100€, tas attiecas arī uz visiem brendiem.Tio Rio @ 30.10.2022 01:00
Meitenes, nu nevajag ticēt tām pasakām par Chogan smaržu kvalitāti. Atcerieties, skopais maksā divreiz!
Un vēl, atbildiet sev uz jautājumu pirms gribat iegādāties to sūdu. Jūs gribat tās smaržas dēļ tā, ka tas ir Chogan? Vai arī tāpēc kā tas smaržo līdzīgi kā Tom Ford, piemēram? Aromāts ir līdzīgs, bet nav identisks!!! Un rokā turēt smuku pudelīti ir daudz patīkāmāk nekā kaut kādu plastmasas sūdu. Cieniet un mīliet sevi un netaupiet naudu uz tādām lietām. Labāk samaksājiet brendam, nekā Chogan vecenēm.
Tio Rio @ 30.10.2022 01:00
Lauva08 @ 30.10.2022 09:31Kamēr kvīna pārdzīvo , ka 200€ vērtā kleita ir par lielu, viņas “draudzene” Elīna sēž pepco kleitā ??♀️ Nekas nav pret pepco, pati tur iepērkos. Vienkārši tā atšķirība starp “sirdsdraudzenēm”
Tio Rio @ 30.10.2022 01:15
Nē. NLkas jau sen guļ sadzērušas biodronu ar kolagēnu.
Es to sektu arī ciest nevaru. Vēl viens jautājums apspriešanai... Vai jūs pamanījāt, ka visām NLkām ir diezgan neizdevusies personal life? Vai nu pamestā ar bērniem, vai nu razvedjonka, vai nu arī vīrs vai dzīvesbiedrs tāds vecis- lupata. Plus vēl smadzenes sadirstās tā, kā tur katrai prasās psihologa palīdzību. Viņas visas ir lauķes gan pēc uzvedības, gan pēc izskata. Visu laiku rokās telefons, tas ir tik pretīgi paskatoties no malas. Baigās biznesmenes, bez izglītības un saņem algu no fašistiem. ?♂️
Izskatās, ka Saulietei vajag vienmēr kādu līdzi. Ja būtu Egita Latvijā, gan jau tad viņa brauktu līdzi. Tā kā viņa ir ASV, tad atlika Vārtiņu ņemt līdzi.cmyk @ 30.10.2022 09:41
lai uzreiz ir redzams patiesais labuma guvējs?
tā Elīna izskatās pēc kārtīga pakalpiņa… bez pašcienas vispār
Mathilde @ 29.10.2022 15:54
dīvaini, ka viņas neviena nesporto. Ok, vienreiz, otreiz atsūks taukus, bet, cik tad reizes domā to darīt?
Un tad- viena pēc plastikām uzreiz paliek stāvoklī, otra- sāk rīt turku viesnīcās un dzert alko kokteiļus, viss tiek kkā apzināti uzreiz sabojāts.
Tā Katrīnas druška ir reāli nekopta. Zobi!
Marabelly @ 30.10.2022 10:49
Tas ir nožēlojami -apsmiet par to, kādi kuram ir zobi.
Mūsdienās lai iegūtu skaistu smaidu, tas maksā ļoti daudz un ne visiem ir tāda nauda.
Dadaaa @ 30.10.2022 06:37Cieniet un mīliet sevi un netaupiet naudu uz tādām lietām- ko? Es mīlu sevi un cienu, bet man nav jālec pāri savai pakaļai un jāskrien pirkt smaržas pa 100€, tas attiecas arī uz visiem brendiem.
Tipa tās , kas nepērk dārgas smsržas un brendu drēbes nemīl un neciena sevi!!!???, kas par sviestu.
Marabelly @ 30.10.2022 10:49
Tas ir nožēlojami -apsmiet par to, kādi kuram ir zobi.
Mūsdienās lai iegūtu skaistu smaidu, tas maksā ļoti daudz un ne visiem ir tāda nauda.
Sanita123 @ 30.10.2022 09:29Man vienmēr smaidu izraisa tādi cilvēki, cik viņam ir jābūt neapmierinātam ar savu dzīvi, ka pašapziņu var pacelt PATUROT ROKĀ brenda pudelīti, jo apkārtējie jau tāpat to nezin ka tev tāda ir. Choganam ir ļoti elegantas pudelītes un NAV PLASTMASA. Un jā es izvēlos aromātu nevis nosaukumu un brenda pudelīti, un pa to naudu varu atļauties 5 smaržas nopirkt, nevis vienas un iesmaržoties tikai svētku dienās ?
Un es to daru jo mīlu un cienu sevi.
Ar cieņu CHOGAN VECENE ❤️
Tio Rio @ 30.10.2022 01:00