Sen tā mašīna nav LV,iedzen treilerī un pāri robežai,vai kādā garāžā reiznātājos un tad promiiieviiite @ 19.10.2022 20:59Mani samulsināja Vucēnas live pirmais vārdu salikums par mašīnu, kur viņa teica "man ir kaut kāds miers saistībā ar mašīnas pazušanu". Iecērta ausīs tas vārds pazušana, nevis zagšana, kuru, piemēram, izvēlējās Sauliete, kad Marija viņu live nocitēja.
Varbūt es vienīgā pamanu tādas lietas ?varbūt viņa arī domā, ka kādi paziņas iesaistīti. Pārāk daudz viņai tie čomi tusējās pa mājām. Man šķiet Marijai nav problēmu tikko iepazītu cilvēku saukt ciemos, piem., toreiz Madaru Rābi ar viņas veci uzreiz pasauca uz spēļu vakaru pēc kaut kāda pasākuma. Nu tas viens no piemēriem,lai gan viņi vēl kaut cik sabiedrībā atpazīstami. Bet man tas nav saprotams, es tikai pavisam tuvos aicinu, privātā telpa tomēr. Bet labi, cilvēki ir dažādi.
Un tomēr, meitenes, ja viņa pati to mašīnu pārdeva kādam (pieņemsim), tos storijus pāršēroja priekš mazās LV dafiga cilvēku, ja kāds cits to mašīnu iegādajās, tad viņš nemaz nevar tā brīvi braukt ar to pa ielu. Kāds tak nostučīs poličiem? Policijā tak ar jābūt iesniegumam, ja nu kāds kaut vai līdzīgu mašīnu no tāluma pamana un zvana. Uz detaļām tirgot - diez vai, te pieprasījums nav tik liels pēc šādu mašīnu detaļām un mašīnas vērtību var ilgi neatsist vai atsist tikai daļu. Nu krč nezinu, nezinu. Ja kasko nav, imitēt zagšanu personīgi es neredzu jēgu. Aizdzīta uz ārzemēm? Riskants pasākums, kādam tak jādzen un uzreiz jāmaina numuri, mašīna atpazīstama.
Var jau būt variants, ka pie kāda paziņas stāv garāžā, un gaida, kad viss noklusīs, bet nu nezinu ? tāpat tak oficiāli pēc tam jāmaina nr. Aa nu, kaut ko var samuhļīt, ja ir kādi paziņas melnajā tirgū un var ko tādu noorganizēt.
sīkumiņš @ 19.10.2022 22:51Sen tā mašīna nav LV,iedzen treilerī un pāri robežai,vai kādā garāžā reiznātājos un tad prom
Man reiz bijušai kolēģei bija,ka nesen bija paņēmusi kredītā auto,kkur pēc nedēļas vai divām nozaga,nākamajā dienā pazvana kkāds čalis un pasaka man vajga 5k un mašīnu atdodu,neiesaistot policiju. Protams cilvēks savāca to naudu,un atdeva.sīkumiņš @ 19.10.2022 22:51Sen tā mašīna nav LV,iedzen treilerī un pāri robežai,vai kādā garāžā reiznātājos un tad prom
Sen tā mašīna nav LV,iedzen treilerī un pāri robežai,vai kādā garāžā reiznātājos un tad prom
Jaa , visaas ieprieksheejaas kruiiza pieturvietaas runaaja latviski , un gan jau riit atkal runaas latviski 🤣🤣iiieviiite @ 19.10.2022 21:50Marijai tik asa reakcija uz jautājumu par to, kadēļ live ir krieviski. Pārāk asa. Norāda uz to, ka tik strauja pāreja uz krievu valodu (esot tieši Ibizā) ir vērsta uz vienu konkrētu cilvēku. Arī norāde uzreiz pēc teksta par Rafu, ka prāmis stāvēs ostā līdz 22.30, mudina domāt, ka tomēr cer, ka būs tam vecajam spānim vajadzīga ?paliek agresīva, jo nemāk atzīt, ka kļūdījusies, viņu neapdomīgi pametot (ja pameta pati, protams, par ko jau sāku šaubīties)
Omniva55 @ 19.10.2022 23:53Vucenai pat profila apraksts tik krieviski instagrama… domaju pieturesies pie sis valodas
Varbut jau vinai plans no lv prom :) neparsteigtu !
Hermia @ 20.10.2022 00:06
Viņai pāris šādas "krievu viļņa" epizodes ir bijušas un beigās atgriežas pie latviešu valodas. Laiks rādīs...
Sasmējos, ka viņa sašutusi, ka tieši Stockman stāvvietā nebija atlaides ejot uz kino un ka no Origo stāvvietas būtu jāiet tāaaads gabals... Jā, jo Stockman un Origo katrs ir savā Rīgas krastā
Kas tā par dubulto morāli. Kad pašu PTAC paņēma pie dziesmas - internetā bļaustījās. Kad tas vīrieti par NL slikti izteicās - internetā bļaustījās. Kad Delfi uzrakstīja rakstu - internetā bļaustījās. Kad uzgāja kaut kādu komentāru par sevi internetā, publiski izlika sievietes IG profilu un izķengāja ( tā sieviete nemaz nebija vainīga pie tā komentāra rakstīšanas ). Tas arī viss notika skaļi. Kad pati visu izkliedz skaļi, tad viss skaitās normāli un adekvāti. Kad cits cilvēks pastāsta publiski savu stāstu, tad ir - ko tad Tev tur pateica, ko tad Tev tur izdarīja un vai vajag aizbļaut internetu, ka citiem iet sūdīgāk un nebļauj. Nu tad ko pati bļaustījās, tās visas savas nesaskaņas varēja klusi nogludināt bez publiskas ķengāšanas. Un skaitās vēl citi neadekvāti..
Valdet @ 19.10.2022 22:09Es atkal nesaprotu kaa 23 tukst vertai masinai vina nav nokartojusi kasko? Ipasi ja tev ta masina loti patik un ir milja. Divaini…
Sen tā mašīna nav LV,iedzen treilerī un pāri robežai,vai kādā garāžā reiznātājos un tad prom
Man reiz bijušai kolēģei bija,ka nesen bija paņēmusi kredītā auto,kkur pēc nedēļas vai divām nozaga,nākamajā dienā pazvana kkāds čalis un pasaka man vajga 5k un mašīnu atdodu,neiesaistot policiju. Protams cilvēks savāca to naudu,un atdeva.
fifa @ 20.10.2022 11:53
Man draugs tieši to pašu teica, viņš kā reiz strādā ar mašīnām.
Man vienam paziņam arī tā bija. Mašīna tika nozagta no apsargātas autostāvvietas ar dzīvo apsardzi! Arī paprasīja kaut kādus 3-5k un atdeva mašīnu. Varbūt ar Mariju būs līdzīgs stāsts, kas to lai zin.