Raella @ 17.10.2022 16:10Jūs arī redzat ka Egita mēģina uztaisīt to laimīgo seju,ka viss kārtībā, bet viņai galigi nesanāk
Kādreiz viņas laimīgā seja bija savādāka,šobrīd uzspiesta un nevaru noticēt
Saulietei tas pats
Viņš ir Dubai, sievai storijiamnēzija @ 17.10.2022 14:14
Domā, viņš pats no Abu Dabi ir atgriezies Krievijā? ? es ļoti šaubos. Gan jau tāpat kā visi citi, pa Bali vai tamlīdzīgām vietām kursē.
Nitaris @ 17.10.2022 18:25Sandra Storijos stāsta, ka pašlaik notiek viņas "apdir*ana" no visām pusēm tā, ka nemaz neliekās, nevarēs vairs ilgi klusēt par visiem safabricējumiem.
Bet kādēļ Sandrai jāklusē, vai tiešām dēļ tā nesenā NL vadības zvana? Tad arī šis pats cilvēks, kas zvanīja, varēja pirmām kārtām aizvērt mutes tām nolicējām, viņas pašas jau kurina.
Varbūt kāda zina, kur tā apdir*sana notiek- iekšējos čatos vai kādos storijos?
nu Sandra jau tieshaam saak drusku haipot uz NL reekjina . To es Jums veelaak pastaastiishu , … nu shito es nevareeshu nokluseet .. Ja tik juus zinaatu , utt .. bet iisti neko nepasaka tik velk garumaa .Nitaris @ 17.10.2022 18:25Sandra Storijos stāsta, ka pašlaik notiek viņas "apdir*ana" no visām pusēm tā, ka nemaz neliekās, nevarēs vairs ilgi klusēt par visiem safabricējumiem.
Bet kādēļ Sandrai jāklusē, vai tiešām dēļ tā nesenā NL vadības zvana? Tad arī šis pats cilvēks, kas zvanīja, varēja pirmām kārtām aizvērt mutes tām nolicējām, viņas pašas jau kurina.
Varbūt kāda zina, kur tā apdir*sana notiek- iekšējos čatos vai kādos storijos?
SantaBarbara @ 17.10.2022 18:47Ko tā Agnese boo tur mēgināja sarkastiski pateikt?
Produktam var būt laba/slikta kvalitāte ar cenas pazemināšanu taču nav nekāda sakara tam !
Visi uznemumi liek sale,iemesls tikai viens, lai iztirgotu produkciju,pašām ar tak tikko bija “olu pulveru dienas “ kad tirgoja uz akciju par 10€ lētāk,jau pēc Agneses vārdiem sanāk ,ka akciju nedrīkst vispar likt?
SantaBarbara @ 17.10.2022 18:47Ko tā Agnese boo tur mēgināja sarkastiski pateikt?
Produktam var būt laba/slikta kvalitāte ar cenas pazemināšanu taču nav nekāda sakara tam !
Visi uznemumi liek sale,iemesls tikai viens, lai iztirgotu produkciju,pašām ar tak tikko bija “olu pulveru dienas “ kad tirgoja uz akciju par 10€ lētāk,jau pēc Agneses vārdiem sanāk ,ka akciju nedrīkst vispar likt?
isiite007 @ 17.10.2022 18:24Viņš ir Dubai, sievai storiji
amnēzija @ 17.10.2022 18:07Izskatās, ka NL kompānijai nav bijusi neviena lekcija, kurā kāds vieds cilvēks pastāstītu kā komunicēt ar klientiem, sekotājiem un kolēģiem. Šodien viena rupji lamājas, vakar vienai tika publicēta bilde kur pati rāda mēli, bet blakussēdošais žestikulē ar vidējo pirkstu. Protams, protams, atrunas - tas ir mans personīgais konts, ko gribu to daru vai tāda es esmu un tā tālāk, bet nu, piedodiet, ir jābūt kaut kādām robežām.
Doma tāda, tagad viņas iztirgos ātri pa lētām naudām šos, par kuriem teica, ka esot labi. Un tūliņ būs citā kompānijā iekšā un tirgos produktus sakot, ka šie ir labi.
iiieviiite @ 17.10.2022 19:40
Viņai laikam šķiet, ka tikai NL produkti var būt labi ? ja Taņa sāks salīdzināt un teikt, ka jaunie produkti ir labāki par NL, tad gan varēs domāt un iesmiet, bet viņa taču vēl neko nav pat sākusi stāstīt vai ieteikt. Agnese vnk jau kuro reizi parādīja, cik naida pilna viņa patiesībā ir, neizglītota duņa, pietam nepatīkama un rupja (nejau ar tiešumu, ko uzskatu par labu īpašību).
Taņa pareizi dara, ka iztirgo visu. Pati jau nopelnīs mazāk, bet ātrāk varēs pievērsties jaunajam darbam, iepirkt jaunos produktus. Kamdēļ kaut ko vilkt garumā, ja pati kompānija viņas līgumu smuki iesaldēja. Arividerčī! ?
Tieši tā,pirmā Taņa,tad Krasta,tagad laikam arī Laine.amnēzija @ 17.10.2022 12:53
Nu, Marijai daudz ko sašūpoja Taņas aiziešana. Viņai bija augsta kvalifikācija, tas nozīmē, izjukusi ir nopietna, darbspējīga komanda ar vairākiem cilvēkiem apakšā.