Tā , kura kjipa aizgāja no sava pamatdarba , viņai pamatdarbs vispār ir bijis, izņemot laikam savu mazo uzņēmumu? Es atvainojos, bet ko var di*st citiem acīs :Damnēzija @ 10.10.2022 21:37
Agnesei boo storijos šodien bija ielikts.
Lukreecija @ 10.10.2022 22:07Tā , kura kjipa aizgāja no sava pamatdarba , viņai pamatdarbs vispār ir bijis, izņemot laikam savu mazo uzņēmumu? Es atvainojos, bet ko var di*st citiem acīs :D
Tas mihi ir ir ļoti maz info.neko pratigu nevar atrast,kas tas tads ir?_elisa_ @ 10.10.2022 21:20Turbopienenes jaunā rūpala MIHI pirms 16.tā augusta saucās Feberlic. Tās pašas olas,tikai citā groziņā.
Miss Dee @ 11.10.2022 15:43Nu redz, Sandra strādās cilvēcīgo darbu - veikalā par vadītāju. NL aizmirsts.
amnēzija @ 11.10.2022 16:46No kurienes tām NL darbonēm tāds info, ka pēc 25 gadu vecuma kolagēns vairs neizstrādājas? ? varbūt derētu palasīt papildus informāciju, nevis iekalt un skandēt vienu kaut kur dzirdētu teikumu..
Ha,gribēju paskatīties viņas storijus,pēkšņi mani izmet,un uzlikts privāts profils😁Krizdole @ 11.10.2022 11:32Tanjai Ērmanei arī posti par krīzi, par to, cik viss NL-ā bijis skaisti un labi, bet tad kara ieviestas korekcijas, sabojātas attiecības, lūzuma punkti un pārdomas, ko darīt tālāk, pamazām sāk iet visām pēc viena scenārija.
Ruslandija ir 💩Nitaris @ 11.10.2022 19:52NL krievu vadība pilnīgi neprot rîkoties krīzes situācijās un kolektīva saliedēšanā:
1) Egitai konfliktu ar Sandru lika ignorēt, ko viņa arī ar prieku darīja.
2) kad Taņa gāja risināt problēmu ar savu mentoru, tad beigās Taņai uzlika sodu, stāvēt malā nevis 6 mènešus, kā noteikumos, bet gan 1 gadu! Lai tik piespiestu strādāt ar savu mentoru, ko viņa negrib.
Abos gadījumos, viņi zaudēja naudu, kas varēja nākt gan no Sandras, gan Taņas. Un šie tikai divi izgaismotie gadījumi, droši vien tādu ir daudz!