Bērns jau kopā nesalīmēs. Vispār šī iecere ir diezgan traka. 43 vai cik tur gados iet tam visam atkal cauri- svara pieaugums, negulētas naktis, bērna slimošanas, uztraukumi. Turklāt Pēča tik ilgi mēdz būt prom. Man šis izskatās pēc totāla izmisuma. Un tas, kas likās viegli agrā jaunībā, tā vairs nešķiet pusmūžā. Ja nu vienīgi biodrons visu atrisinās.ZII @ 27.08.2026 09:24vai arī vnk noņem olšūnas, to arī dara narkozē. uzrakstījusi , lai svarīgāk izklausās! 4x nu nezin... ļoti grib, lai pēča ļipu nepaceļ.
Hermiine89 @ 27.08.2026 11:47Bērns jau kopā nesalīmēs. Vispār šī iecere ir diezgan traka. 43 vai cik tur gados iet tam visam atkal cauri- svara pieaugums, negulētas naktis, bērna slimošanas, uztraukumi. Turklāt Pēča tik ilgi mēdz būt prom. Man šis izskatās pēc totāla izmisuma. Un tas, kas likās viegli agrā jaunībā, tā vairs nešķiet pusmūžā. Ja nu vienīgi biodrons visu atrisinās.
Hermiine89 @ 27.08.2026 11:47Bērns jau kopā nesalīmēs. Vispār šī iecere ir diezgan traka. 43 vai cik tur gados iet tam visam atkal cauri- svara pieaugums, negulētas naktis, bērna slimošanas, uztraukumi. Turklāt Pēča tik ilgi mēdz būt prom. Man šis izskatās pēc totāla izmisuma. Un tas, kas likās viegli agrā jaunībā, tā vairs nešķiet pusmūžā. Ja nu vienīgi biodrons visu atrisinās.
Susurins1536 @ 27.08.2026 11:53
Bet kā citādàk noturēt gandrīz 10 gadus jaunāku vīrieti, kurš vēlas pēcnācējus? Nav jau īsti viņai citu variantu, kā iet šim visam cauri.
Susurins1536 @ 27.08.2026 11:53
Bet kā citādàk noturēt gandrīz 10 gadus jaunāku vīrieti, kurš vēlas pēcnācējus? Nav jau īsti viņai citu variantu, kā iet šim visam cauri.
Helaga5656 @ 27.08.2026 14:25
Man gan šķiet ka problēmas ir Pēterim! 😟
Ja, 4x sievietei veic olšūnu iegūšanu/apaugļošanu, (vai ko tādu), bet spermatozoīdi nespēj normāli apaugļot olšūnu vai embrijs pārstāj attīstīties, tad tas var būt saistīts ar spermatozoīdu kvalitāti, tostarp DNS fragmentāciju.
Protams- Iespējams, Kačai arī jau parādās ar sievietes vecumu saistīti faktori, kas 43 gados var ietekmēt olšūnu kvalitāti. 🫣
Jebkurā gadījumā ir ļoti žēl, ka cilvēki, kuri ļoti vēlas bērniņu un var to atļauties, tomēr nevar pie tā tikt. 🥺❤️
dā... apaugļotu olšūnu jau ieliek tevī., tātad olšūna ir apaugļota. Vai nu tālāk neatīstās, vai vnk grūtniecība neiestājas. es vairāk sliegtos uz vecums un alko .Helaga5656 @ 27.08.2026 14:25
Ja, 4x sievietei veic olšūnu iegūšanu/apaugļošanu, (vai ko tādu), bet spermatozoīdi nespēj normāli apaugļot olšūnu vai embrijs pārstāj attīstīties, tad tas var būt saistīts ar spermatozoīdu kvalitāti, tostarp DNS fragmentāciju.
Protams- Iespējams, Kačai arī jau parādās ar sievietes vecumu saistīti faktori, kas 43 gados var ietekmēt olšūnu kvalitāti. 🫣
Jebkurā gadījumā ir ļoti žēl, ka cilvēki, kuri ļoti vēlas bērniņu un var to atļauties, tomēr nevar pie tā tikt. 🥺❤️
dā... apaugļotu olšūnu jau ieliek tevī., tātad olšūna ir apaugļota. Vai nu tālāk neatīstās, vai vnk grūtniecība neiestājas. es vairāk sliegtos uz vecums un alko .
Nu ja dzer to drainu, izvada ārā visu, ne tikai lieko šķidrumuMTY @ 27.08.2026 15:26
Drīzāk jau to pulveru pārmērīgu lietošana...
kāda ir viņas privātajā kanālā un zina ko vairāk?Helaga5656 @ 27.08.2026 14:25
Helaga5656 @ 27.08.2026 14:25
bet jūs jau nezināt vai nesanāk embriji vai sanāk, vai sanāk embriji bet visi nedererīgi. Nu tur visādas variācijas var būt. Ko viņa stāsta telegram?Susurins1536 @ 27.08.2026 17:24
Tas tā nav gan. Ir jau izveidots šis embrijs. Drîzàk tur Katrīnes ķermenis nepieņem šo embriju.
Manuprāt, nevajag apspriest, kurš "vainīgs vai nevainīgs". Iespējams, ka vienkārši nesaderība, arī tā mēdz būt.Helaga5656 @ 27.08.2026 14:25
ZII @ 27.08.2026 09:24vai arī vnk noņem olšūnas, to arī dara narkozē. uzrakstījusi , lai svarīgāk izklausās! 4x nu nezin... ļoti grib, lai pēča ļipu nepaceļ.
kādi 50, nav 42? Lai nu ka, bet ka mamma viņa būtu loooti laba un te nu nav ko pārmest, bērniņu gribas , lai arī izdodasAnnar @ 27.08.2026 20:56
Man laikam nesaprast, nu ko tur mocīties - sieviete jau pie 50it, bērni pašai ir..kam tur vajag vēl - tam lai to pilotu noturētu? Ja gribēs iet, tàpat aizies👋😅
Annar @ 27.08.2026 20:56
Man laikam nesaprast, nu ko tur mocīties - sieviete jau pie 50it, bērni pašai ir..kam tur vajag vēl - tam lai to pilotu noturētu? Ja gribēs iet, tàpat aizies👋😅
sandrute @ 27.08.2026 22:12
Kādi 50, ko var melot? Novembrī paliks tikai 42 gadi un mūsdienās tas nav daudz, jo daudzām dzimst pie 50. Un viņa ir un būtu ideāla mamma, jo Tiktok live stāstīja, ka visu atdod meitām, ka pati var staigāt Shein drēbēs, bet meitām atdos visu pēdējo un vislabāko. Un aktīvi nodarbojas ar sportu, pie treneres uzkačā muskuļu masu un savos 40 izskatās daudz labāk kā citas daudz jaunākas. Turklāt ir daudz nauda, var paņemt auklītes un izgulēties utt.
Vārdotāja @ 27.08.2026 22:15Man likās, ka gudrus, intiģentus cilvēkus aicina uz About you pasākumiem, bet švilpaste Egita ar tur bijusi. Kā nez Sana izturēja viņu
sandrute @ 27.08.2026 22:12
Kādi 50, ko var melot? Novembrī paliks tikai 42 gadi un mūsdienās tas nav daudz, jo daudzām dzimst pie 50. Un viņa ir un būtu ideāla mamma, jo Tiktok live stāstīja, ka visu atdod meitām, ka pati var staigāt Shein drēbēs, bet meitām atdos visu pēdējo un vislabāko. Un aktīvi nodarbojas ar sportu, pie treneres uzkačā muskuļu masu un savos 40 izskatās daudz labāk kā citas daudz jaunākas. Turklāt ir daudz nauda, var paņemt auklītes un izgulēties utt.
Tā nav Kača vai draudzene. Šis trollis uzpeld arī citās diskusijās par citiem personāžiem. :DSusurins1536 @ 28.08.2026 10:56
Piedod, bet liekas, ka šo raksta vai nu pati, vai nu kāda draudzene.
Katram, protams, ir savas domas par to, kas tad ir ideālā mamma, bet, manuprāt, ja 12/13 gados meita pīpē un dzer, tad kaut ko ideālā māte tomēr nedara kā nākas. Situācijas mēdz būt dažādas, to es arī saprotu, bet neliekas labi, ka jau tik ātri meitas pieaug. Tāpēc man personīgi neliekas, ka Katrīne ir ideāla mamma saviem bērniem.
Viens ir arī dzemdēt un audzināt bērnus 20 gados, kad tas ir daudz vieglāk nekā 42 gados.
Neiztur kritiku arī tas komentàrs par sporta zāli un muskuļu audzēšanu, jo, atvaino, bet viņa vispār nav “toned”. :D