McSara @ 12.08.2026 16:44Tā Inga Troy nav normāla. Skatos viņa tiktok visur raksta savus komentārus, lien citos profilos ar savu džodžo propagandu! Nu tāda pulvergalva!
McSara @ 12.08.2026 16:44Tā Inga Troy nav normāla. Skatos viņa tiktok visur raksta savus komentārus, lien citos profilos ar savu džodžo propagandu! Nu tāda pulvergalva!
Krizdole @ 12.08.2026 18:11
Un galvenais, ka latviešu valodā viņa izsakās/raksta tikpat drausmīgi kā runā angliski 🤯
Kača storija beigās pateica, ka biomatrix psoriāzi ārstē. Ķipa nogriezās storijs, bet var saprast. Jeibogu kur var tā pļūtītClaire @ 12.08.2026 19:04Marijai, laikam, ar vienu PTAC sodu ir par maz🙄 Atkal jau reklamē ādas bojājumus un lielisko SkinMatrix.. Lose
amnēzija @ 12.08.2026 18:50
Angliski vairs nerunā. 😂 Vai tikai man netrāpās dzirdēt tās pērles? 😂
Bet Instagram neko no tā neliek! Un gudri, jo TikTok pa lielam ir LV padibenes, kas kaujas savā starpā, bet arī sev uzmanību pievērš!Vārdotāja @ 12.08.2026 21:56Kača storija beigās pateica, ka biomatrix psoriāzi ārstē. Ķipa nogriezās storijs, bet var saprast. Jeibogu kur var tā pļūtīt
Tastastas @ 13.08.2026 11:58Tas ir interesanti, kā galvenā Džojiste tagad sevi pozicionē par mobinga upuri, bet vienīgā, kura ķērās pie personīgiem apvainojumiem un apsaukāja otro pusi par pretekli, meli utt. bija viņa. Visi pārējie, kuri šobrīd ir aktivizējušies, komentē tikai un vienīgi viņu tirgoto produktu sastāvu, īpašības un to, kā tie tiek reklamēti. Vismaz es neesmu dzirdējusi, ka kāds personīgi bruktu virsū un apsaukātu kādu no darbonēm.
Man agrāk Inga šķita viena no normālākajām Joyou aka NL, bet kļūdījos.McSara @ 13.08.2026 13:20Diezgan komiski kā Inga Troy ar putām uz lūpām ņemas tiktok par to kā "nabadzīīītes" tiek nomelnotas. Tik nez ko pašas apsaukājas, citus sauc par aitām, bet patiesībā aitas ir viņu pašu bites!
Tastastas @ 13.08.2026 11:58Tas ir interesanti, kā galvenā Džojiste tagad sevi pozicionē par mobinga upuri, bet vienīgā, kura ķērās pie personīgiem apvainojumiem un apsaukāja otro pusi par pretekli, meli utt. bija viņa. Visi pārējie, kuri šobrīd ir aktivizējušies, komentē tikai un vienīgi viņu tirgoto produktu sastāvu, īpašības un to, kā tie tiek reklamēti. Vismaz es neesmu dzirdējusi, ka kāds personīgi bruktu virsū un apsaukātu kādu no darbonēm.
Elizabeteeee @ 13.08.2026 17:55
Par šo ir jāraksta Joyou augstākai vadībai, lai izvērtē savus līderus, jo tiek pārkāptas jebkuras normas. Nav profesionāli līderim tā runāt. Jau sākas personīgi apvainojumi un tajos tiek iesaistīts uzņēmums.