Esgribuest @ 10.08.2026 22:46Skatos tiktok live, kur ir batutu dīva un katrīne. Mooins, cik mokoši ir klausīties to katrīni, tik stulba :D
un uz apli maļ. Reāli neļauj tai meitenei izteikties. Man vienīgajai viņa izklausās iedzērusi? Vai arī viņai pulverīši atrofējuši pelēkās šūnas?Stefania @ 10.08.2026 22:51
Tas ir pilnīgs vāks, kā katrīne uzvedas. Bļauj uz 20 gadīgu meiteni un uzvedas kā prastākā tirgus bāba
Esgribuest @ 10.08.2026 22:58un uz apli maļ. Reāli neļauj tai meitenei izteikties. Man vienīgajai viņa izklausās iedzērusi? Vai arī viņai pulverīši atrofējuši pelēkās šūnas?
Hermiine89 @ 11.08.2026 08:30Kā tā Katrīne filmē sadarbības storiju ar to Siguldas viesu namu. Man piemetās jūras slimība skatoties.
neinteresē @ 11.08.2026 09:30Egitas vakardienas storiji par patreon veidošanu...šausmas, sveškauns skatoties, kā gandrīz 40 gadīga sieviete, 3 bērnu māte nespēj salikt loģisku teikumu kopā. Vairākus storijus mocās tur kaut ko. Kāds patreon, kurš maksās par to, lai šīs šausmas klausītos par naudu 😬
lieniite2015 @ 10.08.2026 22:19Egita šodien pāris stories izteicās par kaut ko, ko es beigās nemaz nesapratu. Tik neloģiski, teikumu nevar salikt, kaut ko runā, bet beigās nekas nav saprotams. Un tādus vārdus saka, kurus es nemaz latviešu valodas leksikā nezinu.
Ko nozīmē - tas viss kaut kur nocietinājās? Nocieties?!
Káds zin, pat ko viņa tur runā?
Karla04 @ 11.08.2026 11:58Aizsūtiet Gobzim Kačas kautiņa video, viņš tieši minēja, ka ja viņa tā uzvedas live un publiski, diez kas notiek
aiz aizvērtām durvim!
Aizsūtiet, aizsūtiet, lai Gobzemam
ir materiāls.
Citronpipars @ 11.08.2026 13:02
Kas tas par kautiņu? Kaut kāds live bijis?
mocās, nav tāda vārda, ir mokās. Ņem par labu👍neinteresē @ 11.08.2026 09:30Egitas vakardienas storiji par patreon veidošanu...šausmas, sveškauns skatoties, kā gandrīz 40 gadīga sieviete, 3 bērnu māte nespēj salikt loģisku teikumu kopā. Vairākus storijus mocās tur kaut ko. Kāds patreon, kurš maksās par to, lai šīs šausmas klausītos par naudu 😬
Kur vispār palika Elīna?Mashka Kakashka @ 11.08.2026 13:20
Kādu laiku atpakaļ bija nopludināts Vasiļevskas video, kur viņa no dzīvokļa dzen ārā vīrieti un sievieti, kuri atnāca pēc pulveriem. Vasiļevska rupji lamājās, spārdīja ar kājām, grūstījās. Tas vēl no tiem laikiem, kad viņa ar Elīnu Vārtiņu tusēja, iespējams, ka viņa arī to video nopludināja. Video bija ielikts te forumā ar linku un bija pat vienā Instagram kontā ielikts, bet neatceros kurā.
Linduxis @ 11.08.2026 13:50Kur vispār palika Elīna?
Susurins1536 @ 11.08.2026 14:37Bet, klau… pēkšņi tā aizdomājos par Kačiņu.. katru reizi, kad kāds apvaino pulveru biznesu, tad viņa kliedz un apsaukājas un ārdās, bet tajā reizē, kad viņu apvainoja par vīra krāpšanu, tad klusēja kā partizāns. Man tas šķiet tik dīvaini, ņemot vērā, ka vienmēr viņai jāpierāda sava taisnība.
Mashka Kakashka @ 11.08.2026 13:20
Kādu laiku atpakaļ bija nopludināts Vasiļevskas video, kur viņa no dzīvokļa dzen ārā vīrieti un sievieti, kuri atnāca pēc pulveriem. Vasiļevska rupji lamājās, spārdīja ar kājām, grūstījās. Tas vēl no tiem laikiem, kad viņa ar Elīnu Vārtiņu tusēja, iespējams, ka viņa arī to video nopludināja. Video bija ielikts te forumā ar linku un bija pat vienā Instagram kontā ielikts, bet neatceros kurā.