Kur Robis pazudis? :D Maša apvainojusies uz viņu?Tastastas @ 06.08.2026 17:56
Jā, izskatās, jau nu tik "laimīga" ar savu "skaistāko vīru", ka liekas būtu gatava izrauties no tā apskāviena un skriešus laisties lapās 😂
Kur Robis pazudis? Maša apvainojusies uz viņu?
Krrr @ 06.08.2026 16:44Meitenes? Maša gadījumā jau atkal nav stāviklī? Pēdējais story nu ļoti aizdomīgs šķiet..
Es šajā gadījumā piekrītu Mašai, ka tā nevajag rakstīt. Bet, ja viņai seko līdzi, tad (ne)plānotais bērns, 5 bērnu plāns un dzemdēju pati sev, bet vajag no tēviem naudu, tomēr var likt noprast, ka šī tēma nav tik delikāta.Hubabuba @ 07.08.2026 20:34
Laikam jau ka nav, bet nu tā sacepās.. protams, ka tāds jautajums rodas, ja bildes tādas aizdomīgas un visu laiku tievē
nu maziņš haipiņš sanāca, kuru pati arī iesāka. Daudzi influenceri neatceras, ka sekotāji visu pamana😁CallMeAnnika @ 07.08.2026 21:24Es šajā gadījumā piekrītu Mašai, ka tā nevajag rakstīt. Bet, ja viņai seko līdzi, tad (ne)plānotais bērns, 5 bērnu plāns un dzemdēju pati sev, bet vajag no tēviem naudu, tomēr var likt noprast, ka šī tēma nav tik delikāta.
Mashka mani nobloķēja, jo par Vitas pirkstiem uzrakstīju. Bet dīvaini, arī tai anonīmo skatu lapā neredzu.CallMeAnnika @ 07.08.2026 21:24Es šajā gadījumā piekrītu Mašai, ka tā nevajag rakstīt. Bet, ja viņai seko līdzi, tad (ne)plānotais bērns, 5 bērnu plāns un dzemdēju pati sev, bet vajag no tēviem naudu, tomēr var likt noprast, ka šī tēma nav tik delikāta.
Man šķita, ka arī nobloķējusi, bet viņa vairs nav latviete, bet @marija.juhnevich.Kārena @ 08.08.2026 14:30Mashka mani nobloķēja, jo par Vitas pirkstiem uzrakstīju. Bet dīvaini, arī tai anonīmo skatu lapā neredzu.
Prasta kā zirga deķis. Kas tieši tur ir skaists. Zirdziski zviedz. Dikcija neskaidra. Paskats- viss pieaudzēts. Ģerbšanās stila kā no 2001. gada.CoCoBoom @ 09.08.2026 00:14Man Katrīne patīk, viņa ir ļoti skaista un savam vecumam vnk bomba!Varat heitot, bet šo es gribēju uzrakstīt.Es viņas vecumā gribētu tā izskatīties.Satriecoša sieviete
CoCoBoom @ 09.08.2026 00:14Man Katrīne patīk, viņa ir ļoti skaista un savam vecumam vnk bomba!Varat heitot, bet šo es gribēju uzrakstīt.Es viņas vecumā gribētu tā izskatīties.Satriecoša sieviete
CoCoBoom @ 09.08.2026 00:14Man Katrīne patīk, viņa ir ļoti skaista un savam vecumam vnk bomba!Varat heitot, bet šo es gribēju uzrakstīt.Es viņas vecumā gribētu tā izskatīties.Satriecoša sieviete
Mashka Kakashka @ 10.08.2026 21:07Vasiļevskai jauna bēda. Tiktok @batutudiva pieķērusies Joyou un ķidā to. 😁 Vasiļevska, protams, ka uzvedas neadekvāti un psiho tur. 😁
Kas Tik Nebūs @ 10.08.2026 21:04Vasiļevska izskatās izmisumā - visu dienu to savu biodronu tik dzer. Kad beigsies naivās bites, luxury life ar beigsies
Kas Tik Nebūs @ 10.08.2026 21:21Vīrs jau nevarēs viņas vēlmes uzturēt. Ja gadījumā aizliegs beidzot nekontrolēti tos UB visur bāzt un reklamēt, tad viss, jo godīgs normāls darbs nav priekš viņas. Tikai uzdzīvoties uz neizglītotām būtnēm caur viņu veselību sačakarēšanu