Tie tik būtu pigori, ja Egitucis runātu angliski🤭 gribu dzirdētCallMeAnnika @ 13.07.2026 15:39Kāpēc Egita Helsinkos uzstājas latviešu valodā? Gan jau tur bija arī no citām valstīm, kā nekā Eiropas kompānija.
Kur tā izaugsme ir, ka pat divas valodas neprot?
paga, paga, kur Egita ir īsta? Lūpās laiž fillerus regulāri, botoxu arī, filtri arī mūždien firsū, lai piesegtu tās trakās acis. Silikoni arī ir ielikti.Annar @ 12.07.2026 00:52
Jebaķ!!!🫣🫣🫣Cik cikvēki tomēr ir naivi un lētticīgi🫣🫣
Noņemiet tai vecajai Bārbijai skropstas, atlieciet atpakaļ nosūktos taukus no vidukļa, vēdera, ciskām! Atsūciet visus salaistos fillerus no lūpām, atpumpējiet pupus un pats galvenais !!!!!!!!- noņemiet pieliktos matus😅😅😅 - vot tad - gribu redzēt tos, kas šo indivîdu par skaistu nosauktu😁😄😁
P.S. Man ar riebjas un nepatīk Egita, bet nu viņa, lai cik arī neglīta, bet ir îsta
lieniite2015 @ 16.07.2026 23:18Vai tik tā baltā kleita arī nebija viņai pagājušo gadu??
Vai nu pagājušo vai aizpagājušo gadu. Viņai ir divas - viena ar šaurām, otra ar platākām lencēm.lieniite2015 @ 16.07.2026 23:18Vai tik tā baltā kleita arī nebija viņai pagājušo gadu??
Vismaz viņa izskatījās sakopusies uz Balto pikniku. Bildēs redzama atšķirība starp Mašu un vīriņu. Ikdienā gan abi vienā līmenī.Tonya @ 17.07.2026 09:26
Es teiktu, ka jau trešo gadu tā kleita. Tik liels "glow down" kā Marija kādu laiku nebija redzēts.
Mashka Kakashka @ 17.07.2026 07:49
Izskatās, ka kūka nemaz nav bijusi. Uz galda eklērus tik redzēju. 😁
CallMeAnnika @ 17.07.2026 12:21Grand Club dodas uz Porto, kur ražo kādu no uztura bagātinātājiem. Ja Kača nedodas uz pikniku, tad arī mazās bites sēž mājās. :D Katru gadu taču saka, ka tas ir gaidīts pasākums.
Acīmredzot obligāti jāskrien pakaļ lielajām bitēm un jāpiedalās, ja viņas piedalās.
Kādā valodā Egita sarunājas ar to lietuviešu līderi? Viņa taču neprot nevienu citu valodu, kā latviešu.
Un imperatore Maša nesaņem šo iespēju braukt uz Porto. :D
Ja paseko līdzi Marijas stāstiem, tad viņa pavasarī vai ziemā iepazinās ar vīru, bet tajā pašā vasara viņai bija romāns ar turku. :DTonya @ 17.07.2026 12:47Es vēl joprojam ticu, ka tā sekta viņai palīdzēja sakārtot nodokļa parādu jautājumu. Iespējams dabuja kādu mazu aizdevumu, lai segtu daļu. Līdz ar to - būšana tajā vidē, reklamēšana, vīrs no sektas.
Nu nevarēja viņa nopelnīt no nl tik ātri, lai nosegtu tādu parādu, un neticu arī, ka vispār ir tik dievticīga. Aprēķinātāja vairāk, kad nevarēja vairs turīgu veci nocopēt.
Tur pat nevajag spāni, tur pietiktu ar jebkuru veci, kurš pavicinās bišķīt turīgāku maku, austeres, un procecco būtu atkal ribās, un bībele miskastē.
Pēc Marijas loģikas, ja tur būtu mīlestīva ar krievu, gaidītu jau mazo krievēnu un piepildītu savu 5 bērnu dzīves sapni.
Domāju, ka nē. Auto dabūja atpakaļ, tad gan jau ir nomaksāts 1600 eiro PTAC parāds, bet ne lielais nodokļu parāds.Hubabuba @ 18.07.2026 16:57Nesekoju tā līdzi, bet Marija atdeva savu parādu?
CallMeAnnika @ 20.07.2026 17:59Kāpēc tad imperatores ģimene pieņēma lēmumu pārdot otru auto? Tad nebūtu jābrauc ar trolejbusu. Pēc tam taču atzinās, ka riebjas sabiedriskais transports.
Susurins1536 @ 20.07.2026 19:53
Ne jau aiz labas dzīves atbrīvojās no tā auto. Protams, ka nepietika līdzekļi uzturēt divus auto, tas taču visiem skaidrs…. Jo, nu, būsim reāli - kurš gan gribētu pārvietoties ar sabiedrisko, ja var ar auto.
Man ir tieši tāda pati situācija, kā tev. Izvērtēju laikapstākļus, laiku ceļā, izmaksas, un kur pēc tam būs jādodas. Sanāk gan ar auto, gan sabiedrisko braukt, kā kuru reizi.Murka39 @ 22.07.2026 16:57
Es! Man ir labs, jauns auto, bet uz Rīgas Centru darīšanās braucu ar sabiedrisko. Ātrāk, ērtāk, nu un arī lētāk, jā.