Es vispār nerunātu par izskatu - skaists/neglīts, ja tas ir dabīgs. Labāk skatīties uz to, cik neizglītots ir cilvēks.Annar @ 12.07.2026 00:52
Jebaķ!!!🫣🫣🫣Cik cikvēki tomēr ir naivi un lētticīgi🫣🫣
Noņemiet tai vecajai Bārbijai skropstas, atlieciet atpakaļ nosūktos taukus no vidukļa, vēdera, ciskām! Atsūciet visus salaistos fillerus no lūpām, atpumpējiet pupus un pats galvenais !!!!!!!!- noņemiet pieliktos matus😅😅😅 - vot tad - gribu redzēt tos, kas šo indivîdu par skaistu nosauktu😁😄😁
P.S. Man ar riebjas un nepatīk Egita, bet nu viņa, lai cik arī neglīta, bet ir îsta
mana Krista tagad ir Ingas vietā , kura ir jau no NL sākumiem bijusi .CallMeAnnika @ 11.07.2026 18:11Paskaties tās viesnīcas cenas. Uz 3 dienām Egitas numuriņš 2 personām maksā ap 260-280 eiro, Katrīnes numurs 2 personām no 1060-1100 eiro.
Te jau kāda bija iepriekš ieminējusies, bet es arī tagad pamanīju, ka Inga ir pazudusi, tagad Kačai apkārt lēkā Madara ar Egitu.
Tava Krista? Krista, cik zināms ir Īrijas Ingas komandas meitene. Inga, tā tu? Daļēji tas izskaidrotu nesaprotamo rakstības stilu.ilūzija @ 13.07.2026 08:24mana Krista tagad ir Ingas vietā , kura ir jau no NL sākumiem bijusi .
CallMeAnnika @ 13.07.2026 15:39Kāpēc Egita Helsinkos uzstājas latviešu valodā? Gan jau tur bija arī no citām valstīm, kā nekā Eiropas kompānija.
Kur tā izaugsme ir, ka pat divas valodas neprot?
Es redzēju to bildi. 127 paciņas dienā, no kurām gan jau 100+ sūta paši menedžeri.amnēzija @ 11.07.2026 20:15
Stāstīts netika, tas bija prezentācijas slaidā. Ja nemaldos, Ingai storijos bija. Cik nopratu, tas bija par visu uzņēmumu kopumā, jo bija minēti gan tie 4 "ofisi", 36 valstis un 48 produkti.
“mana Krista” storijos sauc Katrīne … . Pirms tam bija mana Inga uttCallMeAnnika @ 13.07.2026 10:09Tava Krista? Krista, cik zināms ir Īrijas Ingas komandas meitene. Inga, tā tu? Daļēji tas izskaidrotu nesaprotamo rakstības stilu.
Susurins1536 @ 09.07.2026 21:36
Ziņas jau laikam ir nonākušas, bet neizskatās, ka darītu ko lietas labā. Laikam jau tad tiešām tik ļoti mīl… vai arī Sauliete māk apstrādāt kārtīgi
nav par to cilvēkam stāstīt storijos, visi sīkumi jāizliek. Tāpēc nesekoju viņai, nu tik boringCallMeAnnika @ 16.07.2026 11:51Tā ir tik svarīga ziņa, ka Maša nevarēja nepadalīties, ka viņas spānis bija kaut ko naktī uzrakstījis un izdzēsis. :D
Pēdējā laikā pārāk daudz stāstu par spāni.
CallMeAnnika @ 16.07.2026 18:43Vai tad "lielā" Royal komanda nebūs Baltajā piknikā? Katru gadu tas bija liels notikums.
Maša gan būs ar savu komandu. :D Chogan arī būs.
Vai tik tā baltā kleita arī nebija viņai pagājušo gadu??amnēzija @ 16.07.2026 19:05
Marija varēs viena griezt kūku 😂 nebūs nazis jādala ar Katrīni un Egitu 😂
Un jā, kārtējais pasākumus uz kuru Marija dodas ar tiem vienīgajiem auskariem ausīs 😂
amnēzija @ 16.07.2026 19:05
Marija varēs viena griezt kūku 😂 nebūs nazis jādala ar Katrīni un Egitu 😂
Un jā, kārtējais pasākumus uz kuru Marija dodas ar tiem vienīgajiem auskariem ausīs 😂