Domāju, ka Maša netiek ar savu dzīvi galā. Noteikti ir nenomaksāti parādi vēl, bērns nepabeidza skolu, ikdienā nav ko darīt, jāmenedžē ikdiena ar vienu auto, lai gan vīrs jau arī nekur nebrauc.KrūzīteDūzīte @ 10.06.2026 14:54
Tak ganjau stāvoklī, bet bail ko teikt😀😀 Tāpēc detox😀
Vai arī kāda bāriņtiesa uzsēdās uz astes par attieksmi pret bērniem.
zini, es patiešām apbrīnoju to spēju muldēt reālu sūdu un vēl pašai par sevi priecāties😁 bet laikam tādiem cilvēkiem ar diviem zirnīšiem galvā ir daudz vieglāk dzīvot.😜Eiženija Ženija @ 10.06.2026 16:54Par Egitu runājot, es vispār nesaprotu kā viņa var būt kādam mentors, ja viņa normālu sakarīgu teikumu nemāk izveidot. Viņa runā tik saraustīti, nemākot noformulēt savu domu. Un visi tie vārdi, ko viņa lieto un vārdu salikumi, ko viņa izsaka...šodien pat reklāmējot tos "mentālās veselības produktus" - stāsta, ka viņai esot izgulēta sajūta 😒 vienkārši ko???
Un cik es saprotu, tad visi tie neiročili un stresslesi, taču ir tablešu vai kapsulu veidā. Un šitos visus nav problēmas norīt ne? Kad vajag to savu omegu reklamēt, tad stāsta, ka viņām nu ir želejas veidā, bet citiem ražotājiem ir tās briesmīgās kapsulas, ko nevar norīt. Bet kad jārij visi šitie čili, tad gan viss kārtībā 😒 Vienkārši cirks par brīvu 😁😁😁
KrūzīteDūzīte @ 10.06.2026 14:54
Tak ganjau stāvoklī, bet bail ko teikt😀😀 Tāpēc detox😀
Vai arī kāda bāriņtiesa uzsēdās uz astes par attieksmi pret bērniem.
CallMeAnnika @ 11.06.2026 17:18Egita: Galvenais, cik saprotu, tās (elektriskās zobu birstes) ir ērti paņem līdzi, jo IR TAS IZMĒRS. :D
Kādam jābūt izmēram elektriskajām zobu birstēm?
CallMeAnnika @ 11.06.2026 17:18Egita: Galvenais, cik saprotu, tās (elektriskās zobu birstes) ir ērti paņem līdzi, jo IR TAS IZMĒRS. :D
Kādam jābūt izmēram elektriskajām zobu birstēm?
amnēzija @ 10.06.2026 01:02
Pēc vairākiem mēnešiem saprata, ka uzacis esot bijušas "crazy", lai gan šeit jau tikko pēc procedūras vairums rakstīja, ka uzacis esot briesmīgas. Acīmredzot sadarbība traucēja kaut ko sliktu teikt, viss patika, gorījās un gorījās toreiz storijos ar tām savām jaunizceptajām uzacīm. Tagad pēkšņi izņēma pigmentu, jo esot bijušas "crazy" uzacis. 😂😂😂
Ar salonu Mirklis, ja pareizi atceros.mayja @ 13.06.2026 18:13
Ar ko viņai bija sadarbība?
vienkarsinav @ 13.06.2026 21:25Maška tikai tagad pamanījusi,ka Swedbank atbalsta LGBT kopienu un ir lielā sašutumā,jo sanākot,ka pati netieši atbalstot 😁 tas nekas,ka jau pāris gadus pie Swedbank galvenās ēkas plīvo LGBT karogs 😁
Mashka Kakashka @ 13.06.2026 22:55Marija, tavas konservu bundžas ražotāji arī atbalsta LGBT!
Ar steigu jāpārdod! 😁 Kā tu vari savai sektai acis skatīties, ikdienā braukājot ar LGBT auto?! 🤡😂
“ Ford has officially recognized the Ford Mustang's connection to the LGBTQ+ community, most notably when the 2015 all-new Ford Mustang won the “Gay Car of the Year” Award in Europe. This recognition stems from the vehicle's frequent association with Pride events and its popularity within the community, a cultural link further reinforced by LGBTQ+ focused automotive media outlets like Gay Car Boys, which consistently ranks the Mustang among top LGBT cars.”
amnēzija @ 13.06.2026 23:26
Jāaizsūta privāti, lai iestājas vēl lielāks šoks, ka pati ir lielākā atbalstītāja 😂 un pārdeva vīra auto nevis savējo.
Atbalstīt LGBT nav ok, bet atbalstīt Krieviju ir ok? Interesantas tās sektantu vērtības. :DTastastas @ 14.06.2026 00:18
Bet bez sirdsapziņas pārmetumiem turpina darboties savā Raškas uzņēmuma pēcnācējā 😂 cik es esmu novērojusi, tad lielākā daļa banku un finanšu iestāžu atbalsta un paši iet praidu gājienos.