Maza kaza @ 02.09.2022 12:45
Paldies! Nu baigās shēmotājas! ???
Kamēr mazās bitītes nevar pelnošas kvalifikācijas sapelnīt, tikmēr lielās bites mauc pa vairākiem profiliem un ar katru pelna.
Egitai arī vismaz divi profili sazīmējas- savs un Oskara.
JERSIKA @ 02.09.2022 16:22
Un Egitai māte reģistrēta. Nebrīnos ka uz tēva vārda arī, bērnu... Varbūt vēl visādi mistiski ļaužu :D un grib visu pasaules naudu sagrābt
🤣🤣🤣SantaBarbara @ 02.09.2022 16:38
Vēl tik atliek suni un jūrasžurcinu pieregistrēt ????
sauliiite.paula @ 02.09.2022 15:26http://
Beidzot Sauliete izdomāja atbildēt? Tik pieklājīga, kā nekad??
sauliiite.paula @ 02.09.2022 15:26http://
Beidzot Sauliete izdomāja atbildēt? Tik pieklājīga, kā nekad??
cmyk @ 02.09.2022 18:55
kam vispār ir jānotiek pieauguša cilvēka galvā, lai šādi atbildētu? visi te raksta cik laba māte viņa, nu nez ko viņa savām meitām nodos…
Patie @ 02.09.2022 18:59Es domāju, ka kompānijas vadība nebūtu priecīga, ja uzzinātu, kā viņas šmaucas un taisa vairākus profilus. Kompānijai jāmaksā lielākas algas, bet ja viss būtu godīgi, tad nebūtu tik lielas kvalifikācijas un vairāk naudas paliktu vadībai.
Valdet @ 02.09.2022 16:16Meitenes, jus taka neparspilejat ar savu pareizibu?
Nu da visi un visur ta dara, ka pieregitre savejos. Iedomajaties, es H&M registreju vira epastu, lai dabutu atlaidi. Taja pasha best secreta sutiju no vira konta, lai uz mani kratos nauda.
Ta dara visos piramid shemas, gan avon, gan herbalife utt, gan atlaizhu sistemas. Darba ari zinaju, ka draudzene grib stradat, bet noformulejam, ka es ieteicu, un dabujam abas bonusus.
Tas kuras te ar putam uz lupam par pareizibu, tiesam ikdiena tik pareizas?
sauliiite.paula @ 02.09.2022 19:06
Kerija soc vidē arī diez gan rupji runā. klejoja foto kur cilvēkam teica, ka ir debīls, jebals deformēts?
sauliiite.paula @ 02.09.2022 19:27http://
ko vēl pieminēt?
Meitenes, jus taka neparspilejat ar savu pareizibu?
Nu da visi un visur ta dara, ka pieregitre savejos. Iedomajaties, es H&M registreju vira epastu, lai dabutu atlaidi. Taja pasha best secreta sutiju no vira konta, lai uz mani kratos nauda.
Ta dara visos piramid shemas, gan avon, gan herbalife utt, gan atlaizhu sistemas. Darba ari zinaju, ka draudzene grib stradat, bet noformulejam, ka es ieteicu, un dabujam abas bonusus.
Tas kuras te ar putam uz lupam par pareizibu, tiesam ikdiena tik pareizas?
Ieva333 @ 02.09.2022 19:42
Tu jauc 10% atlaidu pirmajam pirkumam HM un 13 gadigu bernu iesaistitu tikla marketinga PAR KURU NEMAKSA NODOKLUS! Ja maksa - loti atvainojos visam NL bitēm.
Bet... paliksim pie teorijas, ka nemaksa. un kaut ka man atmina mana kolege, kura sen, sen sen, bija iepinusies NL, stastija kaa grib nopelnit daudz naudu un nemaksat nodoklus, toreiz man si tema nebija aktuala, bet ja paskatas apkart - online kursi - nemaksa nodoklus, NL bites nemaksa nodoklus (nesaku, ka visas), nu tapec jau musu valsts ir tur kur ir, jo neviens nemaksa nodoklus!!!!
sauliiite.paula @ 02.09.2022 19:07
Var jau info nodot ofisam, tik iedodat kontaktus..ja strādā, tad strādā godīgi nevis muhļījies un visus maldini, ka smagi strādā, un mazās bites tik notic
No mazajām kvalifikācijām nekāda reāla nauda uz konta nenāk,tā ir iekšējā nauda,ar ko pirkt produktus.reina @ 02.09.2022 19:31
Pašam vid tad jau arī pa taisno, kā 13 gadīgs maksā tos nodokļus?