Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 3101
Reģ: 15.09.2023
Bļā.. Es nevaru.. “masha.latviete
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu 🥲
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu 🥲 kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
Kādi bļe Marijai 100500 cilvēki uztakstījuši???? Iedomātie Marijas vienradži???? Pati publiski paziņoja, ka mammu neaicinās uz kāzām un pati mammai nemaz neseko Instagramā?! OMG!!!!! Marija!!! Tu esi tik sapista savā domāšanā un dzīves uztverē!!! Ej ārstē savu psihi!! Nopietni!!! Tu esi garīgi atpalikusi un morāli slima!!!!
26.09.2025 20:20 |

Reitings 2538
Reģ: 27.04.2023
Mashka Kakashka @ 26.09.2025 20:20
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu ?
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu ? kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
Kādi bļe Marijai 100500 cilvēki uztakstījuši???? Iedomātie Marijas vienradži???? Pati publiski paziņoja, ka mammu neaicinās uz kāzām un pati mammai nemaz neseko Instagramā?! OMG!!!!! Marija!!! Tu esi tik sapista savā domāšanā un dzīves uztverē!!! Ej ārstē savu psihi!! Nopietni!!! Tu esi garīgi atpalikusi un morāli slima!!!!

Es piekrītu katram Tavam vārdam. Marijai ir pilnīgi slima attieksme prec līdzcilvēkiem, īpaši pret saviem tuvākajiem. Izskatās pēc Narcisista uzvedības.
Viņa neko nepasaka, pat apvainojās, ka apkārtējie neko neatbildēja🤯 Fenomens. Neapskaužu to jauno vīru.
26.09.2025 20:45 |

Reitings 4967
Reģ: 08.09.2015
Jā, Maška paziņoja Instagram, ka nevēlas māti redzēt savās kāzās, acīmredzot tā arī neuzaicināja uz to super pasākumu, un tagad viņa sēž un gaida, ka māte viņu sveiks. Maška izskatās vēl joprojām nav sapratusi, “ko sēsi, to pļausi”. Iedomājusies no sevis nez ko, domā, ka viņa princese var citus ar kājām mīdīt un citi viņai kājas bučos, vai tiešām beidzot nevar nolaisties no tiem augstumiem?! Es tiešām tagad saprotu, kāpēc viņas māsa nekomunicē ar viņu, tur ir tik toksisks cilvēks!
26.09.2025 21:05 |

Patīk
Reitings 59834
Reģ: 12.10.2022
ZANZEZAN @ 26.09.2025 20:16

Maldīvu salas nav nekas tāds super wow!
Esmu bijusi gan Maldivās,gan Bora Bora, gan Šeišelās, gan Bahamās. Varu salīdzināt un saprast, ka viņu ceļojums nav nekas tāds, par ko siekalu tecināt. Jā, skaisti, jā, forši, jā, tur ir jāaizbrauc un jā, tas ir forši atpūsties pludmalē.
Te nav stāsts par to. Te stāsts par šo abu brīnumu ceļošanas pasniegšanu kā baigo luxury, tai pat laikā tas viss uz sadarbību, barteri. Vienai vispār nav naudas un tikai parādi. Abām pilni čemodāni ar pulveriem un nu tik bus kontents, cik lielisks ir jojū, cik brīnišķīgi stradat ceļojumā, cik brīnišķīgi ēst visu un tajā pat laikā ar flowiem visu nolaist podā.
Un šīm visam trakākais un skumjākais, ka pēc tāda kontenta viņām pavilksies atkal vientieses, kas savu pēdējo naudu iztērēs, paņems sms kredītu un sapirks tos sūdus, lai šīs divas un vel pārējie augšā var ēst austeres. Par to ir ta lielākā skumja, ne skaudība, ka kāds ceļojumā sauļojoties strādà un taisa zūmus.
Un kura vieta, no tevis pieminētajām patika vislabāk, kura vismazāk? Neesmu nevienā bijusi, bet visas šķiet vilinošas skaisto pludmaļu dēļ.
26.09.2025 21:06 |

Reitings 6532
Reģ: 29.04.2024
CallMeAnnika @ 26.09.2025 21:06
Un kura vieta, no tevis pieminētajām patika vislabāk, kura vismazāk? Neesmu nevienā bijusi, bet visas šķiet vilinošas skaisto pludmaļu dēļ.
Bora Bora man palika atmiņā kā vismīļākā vieta – tur ir īpaša atmosfēra un sajūta, ka laiks apstājas.sapņu sala ar neticamiem zilumiem un romantisku gaisotni. Te jūties kā paradīzē, kur laiks apstājas. dabas skaistums pilnīgā mērā! Maldivas it viss kā bildēs un nav tāds nekas atmiņā paliekošs, bija skaisti, bet tas ari viss. Wow bija šeišelu klintis, zaļa džungļu vide un pludmales, kas izskatās kā no pastkartes. Manuprāt, viena no skaistākajām vietām, kur esmu bijusi, tās patiešām izceļas ar unikālām ainavām, bagātīgu dabu. Bahamas savukārt bija krāsainas un jautras, atpūtai un aktivitātēm, tusiņam, taču mazāk iespaidīgas salīdzinājumā ar pārējām.
26.09.2025 21:18 |

Reitings 1148
Reģ: 21.11.2023
LindaP @ 26.09.2025 17:31

Tās kāzas tik dīvainas.. Lētas un nekas nav izdomāts.
Izklausās, ka vīrs gribēja tikai parakstīt papīrus dzimtsarakstu nodaļā un pēdējā brīdī piekrita uz kaut ko vairāk.
Bet priekš kam to mācītāju džemperītī pie Daugavas uz akmeņiem? Tas tak no dokumentiem neko nedos. Turklāt ir daudz skaistākas vietas pie tās pašas Daugavas, kur varēja pastāvēt. Kā tādi divi dzērāji no Ērkšķu šova.

Precīzi kā no Ērkšķiem - inperatore un dizaineris.
Un tas mācītājs kaut ko no telefona deklamē :D
26.09.2025 21:44 |

Reitings 6532
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu ?
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu ? kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
viņa pati pretrunas nonāk. Vēl iepriekšējā vakarā esot zvanījusi, lai gan līdz beigām pati vēl neko neesot zinajusi un nebija nekas plānots.. un mammu jau sākumā teica, ka neaicinās.. tad ko tur gaidīt? Kā apsveikums pa TV bus? Maša ir tik toksisks cilvēks, ka taisni jābrīnās, kapec tas dima tur ir.. pieburts? Nav citu variantu? Pašam viss slikti un vajag vismaz kaut ko? Nu tur nav kaut kas tai visa īsti kārtībā. Mīlestības tur tiešām nav.
26.09.2025 21:55 |

Reitings 17401
Reģ: 21.09.2023
Ak ta Mašu mamaša nav apsveikusi? Ak ta mamma nav pret savu narcistisko meitu gana glaimojoši izturējusies? Njā, tur ir toksiska visa tā ģimenīte šķiet. Tā Mašas muterīte jau nav vakarējā. Viņa jau savu meitu vislabāk pazīst un saprot, ka laulību projekts ar dizaineri nav ilgdzīvotspējīgs.
26.09.2025 21:56 |

Reitings 6532
Egita esot pilns čemodāns ar peldkostīmiem. Kaut kad pirms brauciena teica. Nu sākam skaitīt.
Pirmais kopējais rozā ar melnu. Day1
26.09.2025 21:57 |

Reitings 837
Reģ: 02.04.2023
Siredzho @ 26.09.2025 15:48
Solījās būt uzticīga sieva ?
Pēc kaut kādām kāzu tradīcijām līgava pērles nevelk, lai nelietu gaužas asaras laulībā.

Domāju, ka vienīgais, kurš lies asaras būs Mr NezinuNevienuVārduLatviski
26.09.2025 22:15 |

Patīk
Reitings 59834
Ir vēl viens posts par spontanitāti. Izvilkšu pērles no posta teksta:
"23. datumā es padomāju ka tomēr vajadzetu kādu vienkaršu midi garuma baltu kleitiņu (kategoriski!!!! ne garu 🌚🤭) un es sazinājos ar @klerr.eu un pabridināju ka būšu nākamajā dienā"
"Starpcitu mēs vienojamies tikai ap 20:00 , līdz tam es joprojam nezināju vai mani kāds sapūcēs 🙈 bet mana spontanitāte mani nekad nepievīl, tāpēc es biju mierīga 😅"
Kur tad Mašai palika kāzu kleita no Amelli? Kategoriski ne garu, bet ja būtu sadarbība vēl, tad ņemtu pretī arī garu.
Mašas dzīve ir haoss un izmisums, tāpēc to sauc par spontanitāti, jo tā izklausās "krutāk". Tā spontanitāte sākās tad, kad Maša gribēja pazust no valsts parāda dēļ, bet Mustangu apķīlāja.
26.09.2025 22:22 |

Patīk
Reitings 59834
Un Maša visticamāk melo par to, ka uzrīkoja kāzas 1 dienas laikā. Ir ieradusies Diāna, viņai ir svinīga kleita līdzi. Sakritība?
Mašas kāzas bija domātas nekādas, jo nav naudas, bet viņa to pasniedz tā, ka izdomāja visu 1 dienas laikā. Nav naudas ne svinībām, ne viesu uzņemšanai, ne pompozitātei.
26.09.2025 22:24 |

Patīk
Reitings 59834
noidea @ 26.09.2025 22:15

Maša bija uzlikusi jautājumu lodziņu, lai pajautā viņas vīram kaut ko. Šis varētu būt pirmais jautājums - vai latviešu valodu saprot un runā. :D
26.09.2025 22:30 |

Reitings 7612
Reģ: 20.09.2022
noidea @ 26.09.2025 22:15

Šodien teica "sieva", bet vai saprata, kas tas ir 🤷‍♀️🤣
26.09.2025 22:31 |

Reitings 7407
Reģ: 10.01.2023
ZANZEZAN @ 26.09.2025 20:16

Maldīvu salas nav nekas tāds super wow!
Esmu bijusi gan Maldivās,gan Bora Bora, gan Šeišelās, gan Bahamās. Varu salīdzināt un saprast, ka viņu ceļojums nav nekas tāds, par ko siekalu tecināt. Jā, skaisti, jā, forši, jā, tur ir jāaizbrauc un jā, tas ir forši atpūsties pludmalē.
Te nav stāsts par to. Te stāsts par šo abu brīnumu ceļošanas pasniegšanu kā baigo luxury, tai pat laikā tas viss uz sadarbību, barteri. Vienai vispār nav naudas un tikai parādi. Abām pilni čemodāni ar pulveriem un nu tik bus kontents, cik lielisks ir jojū, cik brīnišķīgi stradat ceļojumā, cik brīnišķīgi ēst visu un tajā pat laikā ar flowiem visu nolaist podā.
Un šīm visam trakākais un skumjākais, ka pēc tāda kontenta viņām pavilksies atkal vientieses, kas savu pēdējo naudu iztērēs, paņems sms kredītu un sapirks tos sūdus, lai šīs divas un vel pārējie augšā var ēst austeres. Par to ir ta lielākā skumja, ne skaudība, ka kāds ceļojumā sauļojoties strādà un taisa zūmus.
vo, vo. Tik pat labi uz Filipīnām varēja aizbraukt- tur ir ko redzēt. Dominikāna- garlaicīgi, bet arī forši. Un piekrītu viedoklim, ka Kača gribēja braukt ar Pēteri, bet nesanāca.
Maldīvas- ar nepacietību gaidu viņu ekskursijas un piedzīvojumus😁😁
26.09.2025 22:46 |

Reitings 7780
Reģ: 14.09.2024
Vārdotāja @ 26.09.2025 22:46
vo, vo. Tik pat labi uz Filipīnām varēja aizbraukt- tur ir ko redzēt. Dominikāna- garlaicīgi, bet arī forši. Un piekrītu viedoklim, ka Kača gribēja braukt ar Pēteri, bet nesanāca.
Maldīvas- ar nepacietību gaidu viņu ekskursijas un piedzīvojumus??

Es ekskursijas un piedzīvojumus gaidu no katra Kačas ceļojuma. Un katru reizi ir viens un tas pats - norīšanās, Džodžo reklamēšana, gulēšana pludmalē/pie baseina un iepirkšanās. Es domāju, ka tas pats būs arī te - Katrīnei citu interešu nav.
26.09.2025 22:58 |

Reitings 8013
Reģ: 27.03.2024
Tastastas @ 26.09.2025 18:52

Nu es nebrauktu, ja Jūs gribat un Jums patīk, lūdzu, brauciet.
Es uzrakstīju savu viedokli - numurs ir foršs, bet man tas nolasās, kā forša atpūtas vieta pārim vai ģimenei. Ne divu draudzeņu atvaļinājumam.
Un mans personīgais uzskats - vienā gultā guļ pāris vai varbūt vēl ģimenes locekļi. Ja es braucu ar draudzeni uz "lakšarī" viesnīcu, tad mēs katra guļam savā gultā.
Un man neskauž, Maldīvas nudien nav mans sapņu galamērķis. Es neceļoju, lai gulētu pludmalē vai all-inclusive viesnīcā.
Bija 100% domāts ar Pēteri braukt. Noteikti piedāvāja viņiem, bet Pēteris netika. Tādēļ ņēma Egitu.
26.09.2025 23:16 |

Reitings 6532
Tastastas @ 26.09.2025 22:58

Es ekskursijas un piedzīvojumus gaidu no katra Kačas ceļojuma. Un katru reizi ir viens un tas pats - norīšanās, Džodžo reklamēšana, gulēšana pludmalē/pie baseina un iepirkšanās. Es domāju, ka tas pats būs arī te - Katrīnei citu interešu nav.
labākais ir dzert flimflow kaut kur pie restorāna, no ārpuses, uz taciņas kur visi staigā, skatoties uz zivīm.
Principā tik forši, ka meitenes pērciet lidmašīnas biļetes.
Varēsiet uz terases, tur kur Egita, dzert matriksu, kas atradīsies visu ķermenī un sāks adaptēt
26.09.2025 23:44 |

Reitings 51
Reģ: 12.03.2018
Katrīne ir tās firmas influnrcere!Kāda to nesaprot. ?Viņai maksā par to ,lai popularizētu produktus Latvijā!Tādā veidā popularizējot šos produktus!Es lidz šim neesmu redzējusi nevienu tīklu mārketingā tik "bagātu".Ok,tas ir mans viedoklis, bet tā tas izskatās.Viņas reitings ir mākslīgi uzpūsts.
27.09.2025 00:04 |

Reitings 113
Reģ: 05.09.2025
LindaP @ 26.09.2025 17:31

Tās kāzas tik dīvainas.. Lētas un nekas nav izdomāts.
Izklausās, ka vīrs gribēja tikai parakstīt papīrus dzimtsarakstu nodaļā un pēdējā brīdī piekrita uz kaut ko vairāk.
Bet priekš kam to mācītāju džemperītī pie Daugavas uz akmeņiem? Tas tak no dokumentiem neko nedos. Turklāt ir daudz skaistākas vietas pie tās pašas Daugavas, kur varēja pastāvēt. Kā tādi divi dzērāji no Ērkšķu šova.

Jaunais vīrs varbūt gribēja ātrāk pie gultas priekiem tikt, bija gatavs visam piekrist :D
Viņa taču iepriekš sludināja, ka līdz kāzām ne un ne, nu nav jau bijusi kāda atskaite?:D
27.09.2025 02:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits