Mashka Kakashka @ 26.09.2025 20:20Bļā.. Es nevaru.. “masha.latviete
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu ?
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu ? kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
Kādi bļe Marijai 100500 cilvēki uztakstījuši???? Iedomātie Marijas vienradži???? Pati publiski paziņoja, ka mammu neaicinās uz kāzām un pati mammai nemaz neseko Instagramā?! OMG!!!!! Marija!!! Tu esi tik sapista savā domāšanā un dzīves uztverē!!! Ej ārstē savu psihi!! Nopietni!!! Tu esi garīgi atpalikusi un morāli slima!!!!
Un kura vieta, no tevis pieminētajām patika vislabāk, kura vismazāk? Neesmu nevienā bijusi, bet visas šķiet vilinošas skaisto pludmaļu dēļ.ZANZEZAN @ 26.09.2025 20:16
Maldīvu salas nav nekas tāds super wow!
Esmu bijusi gan Maldivās,gan Bora Bora, gan Šeišelās, gan Bahamās. Varu salīdzināt un saprast, ka viņu ceļojums nav nekas tāds, par ko siekalu tecināt. Jā, skaisti, jā, forši, jā, tur ir jāaizbrauc un jā, tas ir forši atpūsties pludmalē.
Te nav stāsts par to. Te stāsts par šo abu brīnumu ceļošanas pasniegšanu kā baigo luxury, tai pat laikā tas viss uz sadarbību, barteri. Vienai vispār nav naudas un tikai parādi. Abām pilni čemodāni ar pulveriem un nu tik bus kontents, cik lielisks ir jojū, cik brīnišķīgi stradat ceļojumā, cik brīnišķīgi ēst visu un tajā pat laikā ar flowiem visu nolaist podā.
Un šīm visam trakākais un skumjākais, ka pēc tāda kontenta viņām pavilksies atkal vientieses, kas savu pēdējo naudu iztērēs, paņems sms kredītu un sapirks tos sūdus, lai šīs divas un vel pārējie augšā var ēst austeres. Par to ir ta lielākā skumja, ne skaudība, ka kāds ceļojumā sauļojoties strādà un taisa zūmus.
Bora Bora man palika atmiņā kā vismīļākā vieta – tur ir īpaša atmosfēra un sajūta, ka laiks apstājas.sapņu sala ar neticamiem zilumiem un romantisku gaisotni. Te jūties kā paradīzē, kur laiks apstājas. dabas skaistums pilnīgā mērā! Maldivas it viss kā bildēs un nav tāds nekas atmiņā paliekošs, bija skaisti, bet tas ari viss. Wow bija šeišelu klintis, zaļa džungļu vide un pludmales, kas izskatās kā no pastkartes. Manuprāt, viena no skaistākajām vietām, kur esmu bijusi, tās patiešām izceļas ar unikālām ainavām, bagātīgu dabu. Bahamas savukārt bija krāsainas un jautras, atpūtai un aktivitātēm, tusiņam, taču mazāk iespaidīgas salīdzinājumā ar pārējām.CallMeAnnika @ 26.09.2025 21:06Un kura vieta, no tevis pieminētajām patika vislabāk, kura vismazāk? Neesmu nevienā bijusi, bet visas šķiet vilinošas skaisto pludmaļu dēļ.
LindaP @ 26.09.2025 17:31
Tās kāzas tik dīvainas.. Lētas un nekas nav izdomāts.
Izklausās, ka vīrs gribēja tikai parakstīt papīrus dzimtsarakstu nodaļā un pēdējā brīdī piekrita uz kaut ko vairāk.
Bet priekš kam to mācītāju džemperītī pie Daugavas uz akmeņiem? Tas tak no dokumentiem neko nedos. Turklāt ir daudz skaistākas vietas pie tās pašas Daugavas, kur varēja pastāvēt. Kā tādi divi dzērāji no Ērkšķu šova.
viņa pati pretrunas nonāk. Vēl iepriekšējā vakarā esot zvanījusi, lai gan līdz beigām pati vēl neko neesot zinajusi un nebija nekas plānots.. un mammu jau sākumā teica, ka neaicinās.. tad ko tur gaidīt? Kā apsveikums pa TV bus? Maša ir tik toksisks cilvēks, ka taisni jābrīnās, kapec tas dima tur ir.. pieburts? Nav citu variantu? Pašam viss slikti un vajag vismaz kaut ko? Nu tur nav kaut kas tai visa īsti kārtībā. Mīlestības tur tiešām nav.Mashka Kakashka @ 26.09.2025 20:20Bļā.. Es nevaru.. “masha.latviete
Ziniet ar ko ekstraverts galvenokārt atšķirās no introverta? Abi varbūt diezgan komunikabli, bet galvenā atšķirība ir kā mēs izdzīvojam labas/sliktas emocijas. Introverts izdzīvo iekšēji, ne vārda nepasakot. Pat tuvākie var nezināt ka kaut kas notiek Ekstravertam (man) ir jāpazino 100x un visiem apkārt par savām sajūtām lai ātrāk atgūtu līdzsvaru Šobrid izdzīvoju “atslēgas personas efektu” Man bija MANU sapņu kāzas – divatā, bet skaisti Man uzrakstīja skaistus vārdus 100500 cilvēku A es sēžu jau otro dienu un gaidu ?
Vakar uzreiz pēc laulības reģistrācijas Dimam uzreiz uzrakstīja mamma, viena māsa, otra piezvanīja apsveikt Bet es… Sēžu un gaidu ? kad mana mamma man uzrakstīs… Uzrakstīju šo lai ātrāk atlaistu..”
Kādi bļe Marijai 100500 cilvēki uztakstījuši???? Iedomātie Marijas vienradži???? Pati publiski paziņoja, ka mammu neaicinās uz kāzām un pati mammai nemaz neseko Instagramā?! OMG!!!!! Marija!!! Tu esi tik sapista savā domāšanā un dzīves uztverē!!! Ej ārstē savu psihi!! Nopietni!!! Tu esi garīgi atpalikusi un morāli slima!!!!
Siredzho @ 26.09.2025 15:48Solījās būt uzticīga sieva ?
Pēc kaut kādām kāzu tradīcijām līgava pērles nevelk, lai nelietu gaužas asaras laulībā.
Ir vēl viens posts par spontanitāti. Izvilkšu pērles no posta teksta:Mashka Kakashka @ 26.09.2025 20:20Bļā.. Es nevaru.. “masha.latviete
Maša bija uzlikusi jautājumu lodziņu, lai pajautā viņas vīram kaut ko. Šis varētu būt pirmais jautājums - vai latviešu valodu saprot un runā. :Dnoidea @ 26.09.2025 22:15
Domāju, ka vienīgais, kurš lies asaras būs Mr NezinuNevienuVārduLatviski
noidea @ 26.09.2025 22:15
Domāju, ka vienīgais, kurš lies asaras būs Mr NezinuNevienuVārduLatviski
vo, vo. Tik pat labi uz Filipīnām varēja aizbraukt- tur ir ko redzēt. Dominikāna- garlaicīgi, bet arī forši. Un piekrītu viedoklim, ka Kača gribēja braukt ar Pēteri, bet nesanāca.ZANZEZAN @ 26.09.2025 20:16
Maldīvu salas nav nekas tāds super wow!
Esmu bijusi gan Maldivās,gan Bora Bora, gan Šeišelās, gan Bahamās. Varu salīdzināt un saprast, ka viņu ceļojums nav nekas tāds, par ko siekalu tecināt. Jā, skaisti, jā, forši, jā, tur ir jāaizbrauc un jā, tas ir forši atpūsties pludmalē.
Te nav stāsts par to. Te stāsts par šo abu brīnumu ceļošanas pasniegšanu kā baigo luxury, tai pat laikā tas viss uz sadarbību, barteri. Vienai vispār nav naudas un tikai parādi. Abām pilni čemodāni ar pulveriem un nu tik bus kontents, cik lielisks ir jojū, cik brīnišķīgi stradat ceļojumā, cik brīnišķīgi ēst visu un tajā pat laikā ar flowiem visu nolaist podā.
Un šīm visam trakākais un skumjākais, ka pēc tāda kontenta viņām pavilksies atkal vientieses, kas savu pēdējo naudu iztērēs, paņems sms kredītu un sapirks tos sūdus, lai šīs divas un vel pārējie augšā var ēst austeres. Par to ir ta lielākā skumja, ne skaudība, ka kāds ceļojumā sauļojoties strādà un taisa zūmus.
Vārdotāja @ 26.09.2025 22:46vo, vo. Tik pat labi uz Filipīnām varēja aizbraukt- tur ir ko redzēt. Dominikāna- garlaicīgi, bet arī forši. Un piekrītu viedoklim, ka Kača gribēja braukt ar Pēteri, bet nesanāca.
Maldīvas- ar nepacietību gaidu viņu ekskursijas un piedzīvojumus??
Bija 100% domāts ar Pēteri braukt. Noteikti piedāvāja viņiem, bet Pēteris netika. Tādēļ ņēma Egitu.Tastastas @ 26.09.2025 18:52
Nu es nebrauktu, ja Jūs gribat un Jums patīk, lūdzu, brauciet.
Es uzrakstīju savu viedokli - numurs ir foršs, bet man tas nolasās, kā forša atpūtas vieta pārim vai ģimenei. Ne divu draudzeņu atvaļinājumam.
Un mans personīgais uzskats - vienā gultā guļ pāris vai varbūt vēl ģimenes locekļi. Ja es braucu ar draudzeni uz "lakšarī" viesnīcu, tad mēs katra guļam savā gultā.
Un man neskauž, Maldīvas nudien nav mans sapņu galamērķis. Es neceļoju, lai gulētu pludmalē vai all-inclusive viesnīcā.
labākais ir dzert flimflow kaut kur pie restorāna, no ārpuses, uz taciņas kur visi staigā, skatoties uz zivīm.Tastastas @ 26.09.2025 22:58
Es ekskursijas un piedzīvojumus gaidu no katra Kačas ceļojuma. Un katru reizi ir viens un tas pats - norīšanās, Džodžo reklamēšana, gulēšana pludmalē/pie baseina un iepirkšanās. Es domāju, ka tas pats būs arī te - Katrīnei citu interešu nav.
LindaP @ 26.09.2025 17:31
Tās kāzas tik dīvainas.. Lētas un nekas nav izdomāts.
Izklausās, ka vīrs gribēja tikai parakstīt papīrus dzimtsarakstu nodaļā un pēdējā brīdī piekrita uz kaut ko vairāk.
Bet priekš kam to mācītāju džemperītī pie Daugavas uz akmeņiem? Tas tak no dokumentiem neko nedos. Turklāt ir daudz skaistākas vietas pie tās pašas Daugavas, kur varēja pastāvēt. Kā tādi divi dzērāji no Ērkšķu šova.