precīzi! Vai arī aizbrauktu medusmēnesī, bet tā kā Egitai nesanāk naudiņa ģimenes ceļojumam, jābrauc ar Kaču.lieniite2015 @ 24.09.2025 21:41
Teikšu tā. Ja Egita būtu ar visu ģimeni un Maldīvām aizlidojusi, tad varētu teikt, ka jojo piepilda sapņus, bet viņa aizlidoja ar Katrīni, kura visvairāk pelna no visām jojo Latvijā. Turklāt parāds karājas gaisā.
Man neskauž. Gribās redzēt vai kaut kas nebūs uz sadarbību šīm diedelniecēm/ietekmelēm.
Tas gan ir individuāli. Katra vieta, kur nav būts, ir kaut kas jauns.Claire @ 25.09.2025 10:08Man liekas, ka Maldīvas ir tik novecojis trends. Jā, kādreiz skaitījās kruti, tikai turīgākie to varēja atļauties. Bet būsim reāli, ir daudz, daudz skaistākas un interesantākas vietas pasaulē, kur doties. Piemēram Maurīcija, Jaunzēlande?
Man vispār roka neceltos braukt tik tālā ceļojumā, ja man pakausī elpotu paràdi.CallMeAnnika @ 25.09.2025 10:48Tas gan ir individuāli. Katra vieta, kur nav būts, ir kaut kas jauns.
Mani vairāk kaitina tas, ka Egita stāstīs, ka beidzot piepildīja sapni, pateicoties Joyou. Viņai taču komandas nosaukums ir Maldīvas.
Tikai to, ka iespējams tiek sponsorēts no Kačas sadarbības, un mājās gaida nodokļu parāds, par to gan klusē.
Šobrīd ir 1295 eiro, bet noteikti pieaugs vēl.Claire @ 25.09.2025 11:50Man vispār roka neceltos braukt tik tālā ceļojumā, ja man pakausī elpotu paràdi.
Claire @ 25.09.2025 11:50Man vispār roka neceltos braukt tik tālā ceļojumā, ja man pakausī elpotu paràdi.
Nezināju to, jo Katrīnei nesekoju.Tastastas @ 24.09.2025 22:52
Bet Katrīne taču pirms pāris nedēļām teica, ka viņai esot piedāvāta sadarbība - ceļojums uz tik krutu vietu. Viņa nedomājot esot teikusi jā. Droši vien Pēteris netika, tad ņēma līdzi Egitu.
Margo86 @ 25.09.2025 15:23Tik cringe tas mašuļas transition video ..
Tad varam iedomāties, kādas Mašai ir "kāzas". :DBecinja @ 25.09.2025 15:06Maša vakar sadarbībai meklēja meikapu un frizūru šodienas kāzām? Nākamais līmenis..
Mācītājs neļauj dzīvot kopā, kamēr nav precējušies?! Kāda tam pašpasludinātajam mācītājam vara kaut ko liegt 2 pieaugušiem cilvēkiem? Nu tas ir vāks ar tiem sektantiem. Tādi ļautiņi, kas negrib uzņemties paši atbildību par savu dzīvi un pieņemt lēmumus.noidea @ 25.09.2025 16:24Man vienīgajai šķiet dīvaini, ka Mašas āpsis aplicis rokas viņai ap vēderu? Jau tajā liftā selfijā izskatījās jocīgi, un kāds jau bija iekomentējis “apsveicu”, jo, reāli, izskatās, ka viņa rāda savu vēderu un ir piepūties kā bumba. Varbūt es pārspīlēju, bet man sāk šķist aizdomīgi, it īpaši, zinot, kā viņai patīk dzemdēt.
Un – kur palika viņas kāzas ar viesiem utt.? Un kurš precas ceturtdienā? Tas viss šķiet tik random un sasteigti. Varbūt viņa atrada īres māju, bet mācītājs nelauj dzīvot kopā, ja nav precējusies, un īri tāpat nevar atļauties vairākās vietās ?. Vai arī nevar pateikt mācītājam, ka palikusi stāvoklī pirms kāzām.
Un kas pie velna ir tas video filmēts ar nokia3310 ? Parodija ne sieviete.
noidea @ 25.09.2025 16:24Man vienīgajai šķiet dīvaini, ka Mašas āpsis aplicis rokas viņai ap vēderu? Jau tajā liftā selfijā izskatījās jocīgi, un kāds jau bija iekomentējis “apsveicu”, jo, reāli, izskatās, ka viņa rāda savu vēderu un ir piepūties kā bumba. Varbūt es pārspīlēju, bet man sāk šķist aizdomīgi, it īpaši, zinot, kā viņai patīk dzemdēt.
Un – kur palika viņas kāzas ar viesiem utt.? Un kurš precas ceturtdienā? Tas viss šķiet tik random un sasteigti. Varbūt viņa atrada īres māju, bet mācītājs nelauj dzīvot kopā, ja nav precējusies, un īri tāpat nevar atļauties vairākās vietās ?. Vai arī nevar pateikt mācītājam, ka palikusi stāvoklī pirms kāzām.
Hmmm1 @ 25.09.2025 16:48
Nu izskatās, ka ir izīrējuši māju pa tiem 800 eiro, jo ss.lv sludinājumos vairs nav ?
lieniite2015 @ 24.09.2025 21:41
Teikšu tā. Ja Egita būtu ar visu ģimeni un Maldīvām aizlidojusi, tad varētu teikt, ka jojo piepilda sapņus, bet viņa aizlidoja ar Katrīni, kura visvairāk pelna no visām jojo Latvijā. Turklāt parāds karājas gaisā.
Man neskauž. Gribās redzēt vai kaut kas nebūs uz sadarbību šīm diedelniecēm/ietekmelēm.
Jā, kur palika viesi? :D Maša taču tik cītīgi taisīja viesu sarakstu, sēdēdama Viršos. :Dnoidea @ 25.09.2025 16:24Man vienīgajai šķiet dīvaini, ka Mašas āpsis aplicis rokas viņai ap vēderu? Jau tajā liftā selfijā izskatījās jocīgi, un kāds jau bija iekomentējis “apsveicu”, jo, reāli, izskatās, ka viņa rāda savu vēderu un ir piepūties kā bumba. Varbūt es pārspīlēju, bet man sāk šķist aizdomīgi, it īpaši, zinot, kā viņai patīk dzemdēt.