Vārdotāja @ 27.08.2025 13:01Es kaut kā neatceros, ka Egita kaut reizi būtu piedalījusies Sprogas skaistuma rituālos! Tiešām piedalās katru gadu vai muld?
sauliiite.paula @ 27.08.2025 17:55No diez gan drošiem avotiem uzzināju par Kačas Pēteri, ka daudzi draugi sakot, ka neatpazīst vairs Pēteri. Pirms iepazinās ar Kaču viņš bija mierīgs, sakarīgs vīrietis. Tagad daudzi esot novērsušies, jo esot lecīgs, iedomīgs, zvaigžņu slimība, kā arī lietojot aizliegtās vielas.
baigi žēl būtu, ja izrādītos taisnība, ka maukojās apkārt. Un tas ar no drošiem avotiem. Stjuartes un tā…sauliiite.paula @ 27.08.2025 17:55No diez gan drošiem avotiem uzzināju par Kačas Pēteri, ka daudzi draugi sakot, ka neatpazīst vairs Pēteri. Pirms iepazinās ar Kaču viņš bija mierīgs, sakarīgs vīrietis. Tagad daudzi esot novērsušies, jo esot lecīgs, iedomīgs, zvaigžņu slimība, kā arī lietojot aizliegtās vielas.
Par Kaču arī gāja baumas, ka viņa arī krāpj. Vai par abiem ir meli, vai arī abi šļūc pa kreisi, to zin tikai viņi.Vārdotāja @ 28.08.2025 08:51baigi žēl būtu, ja izrādītos taisnība, ka maukojās apkārt. Un tas ar no drošiem avotiem. Stjuartes un tā…
Klinģerīšu vīns @ 28.08.2025 12:15Nu to, ka balta kafija garšo, tas jau daudziem nav nekas jauns un viņu baltai kafijai ir pat cits pārtikas nosaukums, kā viņi to mēdz dēvēt.
Elizabeteeee @ 28.08.2025 21:41
Tas tā kā nopietni, ka lieto kokaīnu? Vai baumas? Kuri tad vēl tādi ir?
sauliiite.paula @ 28.08.2025 22:53
Diez vai ļoti labi draugi, tuvi cilvēki melotu par šādiem faktiem un norādīt, ka dēļ tā ir pārtraukuši attiecības. Ir cilvēku kategorija kuriem nav pieņemami, ka līdzcilvēki lieto aizliegtās vielas..
Tur jau ne tikai ar vesti viss slikti. Krekla roku garums arī, piedurknes ir atlocītas, un arī ar to izskatās par lielu, bet bikses ir kā maiss. Šobrīd veikali pilni krekliem, es ar savu bērnu aizbraucu uz šopinga centru un jau 2. veikalā bija atbilstoša piegriezuma krekls, kuram pleci pareiza platuma, rokas atbilstoša garuma. Pēc pirmā krekla mērīšanas jau bija skaidrs, ka klasika neder un vajag extra slim fit, jo pārējie nesmuki sēž. Nu neprasīja tas visu dienu, bet nu te dāmas superbusy 😀ZANZEZAN @ 28.08.2025 20:58Rēcu balsī par Mašu un viņas spēju apģērbt bērnu... es saprotu, laiks ierobežots, visa darbos, un ātri nopirka ko bērnam, bet nu kā var nošaut garām ar izmēru tieši tā? Tiešām neredzi, ka tā veste pašai der, kur nu bērnam?
Un tiešām visi tik bizī, ka nevar aiziet kopa un nopirkt pamērot? Darbs taču tāds, ka var strādāt pat pludmalē, pat veikalā..
Ko viņas visu dienu dara, es nesaprotu. Guļ dīvānā un skatas griestos? Noformēt 2-3 pasūtījumus dienā prasa tieši 5-10 minūtes.Monroe @ 29.08.2025 08:24Tur jau ne tikai ar vesti viss slikti. Krekla roku garums arī, piedurknes ir atlocītas, un arī ar to izskatās par lielu, bet bikses ir kā maiss. Šobrīd veikali pilni krekliem, es ar savu bērnu aizbraucu uz šopinga centru un jau 2. veikalā bija atbilstoša piegriezuma krekls, kuram pleci pareiza platuma, rokas atbilstoša garuma. Pēc pirmā krekla mērīšanas jau bija skaidrs, ka klasika neder un vajag extra slim fit, jo pārējie nesmuki sēž. Nu neprasīja tas visu dienu, bet nu te dāmas superbusy ?
ir jau tie, kas lieto, bet neplātās un neuzspiež citiem, bet ja ir otrs variants- tad ļoti nepatīkami. Un ja ballīte bez tādām lietām nevar būt izdevusies, tad ļoti neforšisauliiite.paula @ 28.08.2025 22:53
Diez vai ļoti labi draugi, tuvi cilvēki melotu par šādiem faktiem un norādīt, ka dēļ tā ir pārtraukuši attiecības. Ir cilvēku kategorija kuriem nav pieņemami, ka līdzcilvēki lieto aizliegtās vielas..
ir taisnība.Elizabeteeee @ 28.08.2025 21:41
Tas tā kā nopietni, ka lieto kokaīnu? Vai baumas? Kuri tad vēl tādi ir?
Elizabeteeee @ 28.08.2025 23:04
Es tikai nesaprotu, kā var mūsdienu pasaulē lietot kokaīnu, savienot to ar normālu darbu, bērniem. Cilvēki, kuri lieto, kāpēc to darīt? Vai patiešām smadzeņu vietā ir smiltis