ir cilveki ,kas ir loti tievi.un nevar uzbaroties.man draudzene tada ir.tieva gara ,ēd ka grib un ko.un neiet labumā.(tas vinai uz stresa pamata laikam bija) jo nu Uk dzivojot un esot laimiga ari svars saka augt,nu jau gaļa apkart ari ir🤫cik es tur noprotu.svara uznemsana ir kokcus dzert edienreizem papildus.neesmu skatijusies to svara uznemsanas programmu,bet princips apmeram tads laikamLauvii @ 19.08.2022 19:52Es nesaprotu skrīveres skandināto projektu, ar kuru var gan notievēt, gan uzbaroties, gan palikt formā..tikai izvēlies, ko vēlies
to, ka var notievēt, blablabalaaa kladzina visas nlietes… beeet, cik tad daudz ir jārij tas pulveris, lai uzbarotos.. un kamdēļ gan, ja es ar savu ikdienas dzīvi esmu labā formā, es gribētu sākt ēst to pulverēdienu ?♀️
es saprastu tos saldos kokcus.saldumu vieta.ar tadu domu panemu kafijas smartu pagaršot.bija dzerams.ja ta ņem.bet omleti,zupas vjeh nezinu logisku iemeslu omleti kartigu iemainit pret bundžu.vai siltu zupu normālu pret to paciņuAnchuk @ 19.08.2022 14:52Un iedomājieties , cik daudz aitas pavelkas uz to omleti bundžā ?
viņa naivi cer ka atgriežoties būs tie paši apjomi... un ar jaunu sparu divreiz gudrāka raus augšā kvalifikācijas zem maldivam.... bet nuuuu līdz tam laikam lielai daļai tas nl būs tā apnicies, ka kauns būs ko piedāvāt... to diemžēl pierāda forums ka cilvēki nlšicas nav muļķi vairs...SantaBarbara @ 19.08.2022 20:24Tanai šodien maizi fasējot rimčikā sarkastiski komentāri par sanitāriju ,protams atbildes reakcija Agnesei par to pulveru fasēšanu ?ha ha nevaru sagaidīt,kad sāks viena otru riktīgi nodirst,Domāju nav vairs tālu,var redzet ,ka Tanja ir tik pat toksiska cik Marija,tik jāgaida ,kad sāksies kaškis tiešajā ēterā varbūt Tad ,kad Tanja atsāks Nl biznesu!
Madagaskara @ 19.08.2022 21:25viņa naivi cer ka atgriežoties būs tie paši apjomi... un ar jaunu sparu divreiz gudrāka raus augšā kvalifikācijas zem maldivam.... bet nuuuu līdz tam laikam lielai daļai tas nl būs tā apnicies, ka kauns būs ko piedāvāt... to diemžēl pierāda forums ka cilvēki nlšicas nav muļķi vairs...
Galīgi neizskatijās viņai tās kleitas. Un starp citu, viņa visu kopē no Saulietes. Pat mīmikas🤦🏻♀️Madagaskara @ 19.08.2022 22:08Kā jums patika Egitas aptauja par kleitām???? Nuuu manuprāt neviena labi neizskatījās.... visi tādi naktskrekli... bet nu labi, ir brends būs smuki... bet mīļā neviens no tiem variantiem tev nepiestaveja... ta ka maisā.... tas ka brends nenozīmē ka uzreiz labi izskatās un piestāv.. plus nez kāpēc likās ka viena no pidžammam atkal mazliet pakopeta no Saulietes .... viņai baltā krāsā a samaijai.....pašas redzējāt... pierāda ne gaumes, ne pašai sava stila izjūta... ne pa velti Laura Valuta viņai jāsauc palīgā...???
Madagaskara @ 19.08.2022 22:08Kā jums patika Egitas aptauja par kleitām???? Nuuu manuprāt neviena labi neizskatījās.... visi tādi naktskrekli... bet nu labi, ir brends būs smuki... bet mīļā neviens no tiem variantiem tev nepiestaveja... ta ka maisā.... tas ka brends nenozīmē ka uzreiz labi izskatās un piestāv.. plus nez kāpēc likās ka viena no pidžammam atkal mazliet pakopeta no Saulietes .... viņai baltā krāsā a samaijai.....pašas redzējāt... pierāda ne gaumes, ne pašai sava stila izjūta... ne pa velti Laura Valuta viņai jāsauc palīgā...???
SantaBarbara @ 19.08.2022 22:17
Jo,obviously labi izskatās tikai tas ,ko Sauliete pērk un nēsā,Egita ir tā kautrigā draudzenīte Queen Kačinai,kas grib būt Queen ,bet sanāk tikai Cinderella ar lienētu kirbi un bez vietas tupeles ?
Zeina @ 19.08.2022 22:20
Jā BMW ar savajadzējās tādu pašu kā karalienei.
Eglīte ir tikai pakalpiņš, tik viņa to nesaprot. Nebūs kvalifikācijas, nebūs Sauliete draudzene
sauliiite.paula @ 19.08.2022 15:31
noskatījos visus viņas storijus, nu bļe kur tā resnā vēl ir ielīdusi? Flegmātiska, pati nesaprot ko runā, visu laiku “ ē..ē…ē”, vismaz varēja normāli savākties (nagus nogriezt melnos, matus izmazgāt)
amaia @ 20.08.2022 13:32Ak dievs kā es smējos par tiem Sandas Krastas storijiem par nesanitārajām porcijām. "Atverot bundžu tur saiet iekšā baktērijas un viss no istabas, kas var mainīt produktu un es vairs nevaru garantēt tā labās īpašības". Vienkārši ko?!
Kapēc tad viņa pati lieto tādu sabojātu produktu, ko nevarētu citiem pārdot.
Tāds čūsku midzenis tas NL.
Kas Kristai ir mentore? Un kāpēc viņa negāja uz NL balli un neaicina komandā cilvēkus kā visi citi? Viņa tāda dīvaina, it kā atstatus, bet 101 storijs dienā ar tiem mēsliem. Un kā tad sadraudzējās ar Tanjušku, ja viena no Siguldas un viena no Smiltenes?agnyyyy @ 19.08.2022 15:45nl’šica kura atkal pierada,ka ne occubā slēpjas matu skaistums. @kristtau , Elīnas Kurzemnieces(tā kura agrāk sūtija kailfoto un tagad tie ceļo pa to vīriešu forumu) draudzene . Elīna agrāk viņai lika keratīnu tāpēc man bija skaisti ,spidīgi, bet Krista visiem teica,ka occuba, tagad Elīna netusē vairs ar Kristu,bet ar Taņu, līdz ar to Krista sen nav likusi keratīnu, nu un kā arī Kristai jau vairs nav nekādas kvalifikācijas. Tagad storijā var redzēt , cik tie viņas mati ir šausmīgi, aplūzuši ???
sauliiite.paula @ 20.08.2022 14:49https://vm.tiktok.com/ZMNnQghqn/
Ak dievs…
amaia @ 20.08.2022 13:32Ak dievs kā es smējos par tiem Sandas Krastas storijiem par nesanitārajām porcijām. "Atverot bundžu tur saiet iekšā baktērijas un viss no istabas, kas var mainīt produktu un es vairs nevaru garantēt tā labās īpašības". Vienkārši ko?!
Kapēc tad viņa pati lieto tādu sabojātu produktu, ko nevarētu citiem pārdot.
Tāds čūsku midzenis tas NL.
Hubabuba @ 20.08.2022 18:03
Principā jau produkts būtu jālieto orģināli safasētajā iepakojumā, visa šī pārfasēšana ir NLšicu izdomājums, pēc tādām darbībām, ražotājs vairs neatbild par produktu vispār, bet tas tā. Jebkurā gadījumā tur ir riktīgs čūsku salidojums. Pašas savu Baltijas NL zaru ātrāk nobeigs nekā draudošā krīze.