lilcha @ 05.06.2025 21:44Es nesaprotu par Mašas laulībām? Viņa vispār nestaro un izskatās, ka kopā nedzîvo.
simona.saimona @ 05.06.2025 16:34Tā Egita nav gudra- prasa, kur var saņemt uzaicinājumu uz vēlēšanām. Vienkārši jāiet uz jebkuru savas pašvaldības iecirkni. ??♀️
Mashka Kakashka @ 05.06.2025 16:37Es šo šeit vienkārši atstāšu par piemiņu! ? Pieaugusi sieviete, trīs bērnu māte, nezina kā aiziet novēlēt! Skumji, ļoti skumji! Egita, Tu zini kas ir Google? Vai mākslīgais intelekts?
Mērkaķīši Egitas galvā ļoti stipri dauza šķīvīšus!
CallMeAnnika @ 05.06.2025 17:03Pirmo reizi redzu tādu ...... (cenzēts, jo būtu pārāk skarbi). :D
Viņa tiešām domāja, ka katram sūta ielūgumus, lai dotos uz vēlēšanām, vai viņa ir tā īpašā persona, kurai būtu jāsūta? :D Laikam pirmo reizi dosies vēlēt.
Viņa bija ielikusi, ka ir deklarēta Ķekavas novadā un aicināja balsot par JV, jo tur ir Jānis Viegliņš. Vismaz šeit +, ka nebalso par vatēm.Sezam @ 05.06.2025 22:44
Ak, Jezu, Jezu… kad iznāks tie smadzeņu vitamīni???
Bāc, viņai ir 37 gadi, tās ir vismaz trešās-ceturtās pašvaldības vēlēšanas viņas dzīvē ????
Bet labāk, lai neiet, 1000% par Šļesi nobalsos
sauliiite.paula @ 05.06.2025 22:08
Viņi nedzīvo ne kopā, ne sekss ir. Viņi līdz kāzām neko nevar. Tapēc jau nestaro. Ojj..traki būs, kad sapratīs, kad Dima sūdīgs gultā, nez ko tad darīs????
CallMeAnnika @ 05.06.2025 22:55Viņa bija ielikusi, ka ir deklarēta Ķekavas novadā un aicināja balsot par JV, jo tur ir Jānis Viegliņš. Vismaz šeit +, ka nebalso par vatēm.
Mashka Kakashka @ 05.06.2025 16:37Es šo šeit vienkārši atstāšu par piemiņu! ? Pieaugusi sieviete, trīs bērnu māte, nezina kā aiziet novēlēt! Skumji, ļoti skumji! Egita, Tu zini kas ir Google? Vai mākslīgais intelekts?
Tad labāk JV, nekā krievi vai Šlesers & co. Par Ķekavas novadu nezinu, bet nav dižas izvēles par ko balsot.Sezam @ 06.06.2025 00:33
Nu Viegliņš būtu vēl ok pats par sevi… bet nekad nebalsotu, jo Vienotība! Šim ir jābeidzas!!!
Vārdotāja @ 06.06.2025 13:12Šis ir patiesi labs stāsts! Gandrīz līdzinās Didrihsones izgājienam!!
Jau 2024. gada novembrī Elīnas (Praia) bērns un visa ģimene gatavojas Horvātijas ceļojumam- krāj naudu! Bet bladāc, pāris dienas pirms ceļojuma- Elīna bērnam pasakot, ka viņš nebrauks????? gada māte 2025!!! Uzpērk ar citiem solījumiem un dāvanām. Vot tas ir pretīgi- likt bērnam cerēt vairāk kā pus gadu!!!!! Un pateikusi, ka ceļojums atcelts??? tieši bērnam, bet ne viņai pašai ar vīru!!
Egita, tev točna vajadzēja viņu izreklamēt Māmiņklubā. Sveškauns.
Mashka Kakashka @ 06.06.2025 14:38
Man liekas, ka šai “dāmai” jau sen vajag atsevišķu tēmu izveidot, nevis maisīt viņu kopā vienā katlā ar NL/JOYOU, tikai tāpēc, ka viņa ir pastarpināti saistīta ar Egitu.
sauliiite.paula @ 06.06.2025 15:02
Nu paklausies, tad jau Kačas draudzenes arī neapspriežam?
Sezam @ 05.06.2025 22:41
Viņa tagad kristiete, ar lūgšanām droši vien jau ataudzējusi nevainību būs pēc 3 bērniem, turkiem un robčikiem. Būs kāzu naktī kārtīga Jaunava Marija
Mashka Kakashka @ 06.06.2025 14:38
Man liekas, ka šai “dāmai” jau sen vajag atsevišķu tēmu izveidot, nevis maisīt viņu kopā vienā katlā ar NL/JOYOU, tikai tāpēc, ka viņa ir pastarpināti saistīta ar Egitu.
Vārdotāja @ 06.06.2025 16:13
A kādu nosaukumu likt??????
sauliiite.paula @ 06.06.2025 15:02
Nu paklausies, tad jau Kačas draudzenes arī neapspriežam?