ilūzija @ 04.06.2025 20:27daudziem arī bez NL ir tādi parādi.
Un tad ar NL/Joyou ir jāiekrīt vēl lielākos parādos? :Dilūzija @ 04.06.2025 20:27daudziem arī bez NL ir tādi parādi.
Man interesē, kā Egita ar slīdošajām trepēm raks zemi. :Damnēzija @ 04.06.2025 21:05
Es domāju, ka es pārklausījos, bet slinkums bija tīt atpakaļ un klausīties vēlreiz. Man arī izklausījās, ka eskalators bija ?
CallMeAnnika @ 04.06.2025 22:33Maša, kā gan tas varēja gadīties, ka 'nozagi' Lidlā ēdienu. Jo kartē nav naudas. Vajadzēja maksāt ar otru karti. Vai arī nebija naudas vispār un tagad dodas atpakaļ ar dizaineri, lai šis apmaksā. :D
Šķiet, ka krievu dizaineris vēl pat neapjauš, cik daudz izdevumu šo sagaida pēc kāzām ar Mašu.CallMeAnnika @ 04.06.2025 22:33Maša, kā gan tas varēja gadīties, ka 'nozagi' Lidlā ēdienu. Jo kartē nav naudas. Vajadzēja maksāt ar otru karti. Vai arī nebija naudas vispār un tagad dodas atpakaļ ar dizaineri, lai šis apmaksā. :D
Hermiine89 @ 05.06.2025 08:25Šķiet, ka krievu dizaineris vēl pat neapjauš, cik daudz izdevumu šo sagaida pēc kāzām ar Mašu.
sauliiite.paula @ 05.06.2025 10:22
Tas ko Maša pirms kāzām ir sadarījusi ir Mašas atbildība. Bet jaunie parādi, jā būs uz abu pleciem, ja vien neizdomās noformēt laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Bet diez vai Maša vispār par tādiem līgumiem ir lietas kursā.
Toties otrs laulātais atbild par parādiem ar kopīgo mantu, kas iegādāta laulību laikā.Citronpipars @ 05.06.2025 12:36
Nu nu, nav jau gan tā. Nekādi paradi nepāriet lauleņa atbildībā, kaut laulibas laikā sataisiti.
Es gan domāju, ka Maša ir pat pārāk labi lietas kursā par šo. Viņas mērķis precībām nav mīlestība, bet kā tikt vaļā no parādiem, nestrādājot.sauliiite.paula @ 05.06.2025 10:22
Tas ko Maša pirms kāzām ir sadarījusi ir Mašas atbildība. Bet jaunie parādi, jā būs uz abu pleciem, ja vien neizdomās noformēt laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Bet diez vai Maša vispār par tādiem līgumiem ir lietas kursā.
Citronpipars @ 05.06.2025 12:36
Nu nu, nav jau gan tā. Nekādi paradi nepāriet lauleņa atbildībā, kaut laulibas laikā sataisiti.
Pirmo reizi redzu tādu ...... (cenzēts, jo būtu pārāk skarbi). :DMashka Kakashka @ 05.06.2025 16:37Es šo šeit vienkārši atstāšu par piemiņu! ? Pieaugusi sieviete, trīs bērnu māte, nezina kā aiziet novēlēt! Skumji, ļoti skumji! Egita, Tu zini kas ir Google? Vai mākslīgais intelekts?
Mērkaķīši Egitas galvā ļoti stipri dauza šķīvīšus!
Mashka Kakashka @ 05.06.2025 16:37Es šo šeit vienkārši atstāšu par piemiņu! ? Pieaugusi sieviete, trīs bērnu māte, nezina kā aiziet novēlēt! Skumji, ļoti skumji! Egita, Tu zini kas ir Google? Vai mākslīgais intelekts?
Mashka Kakashka @ 05.06.2025 16:37Es šo šeit vienkārši atstāšu par piemiņu! ? Pieaugusi sieviete, trīs bērnu māte, nezina kā aiziet novēlēt! Skumji, ļoti skumji! Egita, Tu zini kas ir Google? Vai mākslīgais intelekts?
ar šo firmu nav sakars. Vairāki tā audzē arī bez NL - vienkārši nevar uzreiz un viss . Dimka jau bez NL ar tādu parādu bija . Vienkārši Lv ir grūti tēlot uzņēmējus . Vai nu Tev tiešām ir kaut kas jaudīgs vai nu nu Tu tēlo, un agri vai vēlu tādiem influenceriem parādu Lavīna kritis par galvu. Gaidu pārējo parādus presè 😀CallMeAnnika @ 04.06.2025 22:21Un tad ar NL/Joyou ir jāiekrīt vēl lielākos parādos? :D
lilcha @ 05.06.2025 21:44Es nesaprotu par Mašas laulībām? Viņa vispār nestaro un izskatās, ka kopā nedzîvo.
Tāpēc jau tas ir aprēķins. Laika jautājums, cik ilgi Maša izturēs, nesperot kāju pa kreisi.lilcha @ 05.06.2025 21:44Es nesaprotu par Mašas laulībām? Viņa vispār nestaro un izskatās, ka kopā nedzîvo.