Hubabuba @ 24.05.2025 09:32Interesanti, vai Maška māsu vispār aicinās uz kāzām. Vispār tās kāzas tik sasteigtas, ka skaidrs, ka nejau topošie lauleņi tur vispār kautko lemj. Laikam jau tur tiešām ir kautkas apsolīts no draudzes puses, ka Maška tik ļoti izdabā visam.
Varbut tiešām Maškai nākusi apgaismība, ka neviens cukura tētuks viņu īsti neņems un tad nu precās ar to, ko draudze liek.
pieneneee @ 25.05.2025 20:14Tā Egita…. ? kompānija uzdāvinājusi ūdens pudeli! Un iedomājaties- vienkārši uzdāvina pudeli! Tāpat vien! ???? zeme atveries, Egita! Tā ir tikai pudele, ko Tavs nereāli jaudīgais darba devējs ir atļāvies Tev uzdavinat. Tad jau videjam darba ņēmējam apmēram 3x gada būtu šādi aiz laimes jākūst, pie katra nieka, ko darba devējs Tev uzdāvina ??
Tas tupums, es nevaru. :D Kompānija tāpat vien nedāvināja pudeli. Lai to saņemtu, vajadzēja nopirkt pulveru un UB komplektu par 150+ eiro.pieneneee @ 25.05.2025 20:14Tā Egita…. ? kompānija uzdāvinājusi ūdens pudeli! Un iedomājaties- vienkārši uzdāvina pudeli! Tāpat vien! ???? zeme atveries, Egita! Tā ir tikai pudele, ko Tavs nereāli jaudīgais darba devējs ir atļāvies Tev uzdavinat. Tad jau videjam darba ņēmējam apmēram 3x gada būtu šādi aiz laimes jākūst, pie katra nieka, ko darba devējs Tev uzdāvina ??
pieneneee @ 25.05.2025 20:14Tā Egita…. ? kompānija uzdāvinājusi ūdens pudeli! Un iedomājaties- vienkārši uzdāvina pudeli! Tāpat vien! ???? zeme atveries, Egita! Tā ir tikai pudele, ko Tavs nereāli jaudīgais darba devējs ir atļāvies Tev uzdavinat. Tad jau videjam darba ņēmējam apmēram 3x gada būtu šādi aiz laimes jākūst, pie katra nieka, ko darba devējs Tev uzdāvina ??
amnēzija @ 25.05.2025 23:05
Un "uzdāvina" tāpēc, ka pasūtījums tika veikts vairāk nekā 150€ vērtībā (ja nemaldos, tur tās summas aptuveni tādas arī bija).
Un, ja es pareizi sapratu, Katrīne toreiz ar Egitu ofisā lozēja kurai būs kura pudele. Tad cik godīgi, ja pudeļu skaits bija ierobežots, ir pret citiem kompānijas partneriem, ja viņām viena pudele jau ir, pasūtījumā dabūt vēl vienu.. Partneru ir daudz, bet ne visi pie tām pudelēm varēja tikt un nedabūja pat to vienu, ja arī gribēja.
P.S. ja nemaldos, kāda minēja, ka pudeļu skaits esot bijis 40.
Memesana @ 26.05.2025 10:03
Vai tiešām viņas vīrs neskatās storijus? Arī tai Sintijai tie ir briesmīgi. Vīrs, vecāki, brāļi, māsas, vai tie tiešām neredz un nevar neko pateikt? Ja es sāktu filmēt un runāt tādu tumsonību instagramā, man noteikti kāds no ģimenes vai draugiem pajautātu vai man viss kārtībā. ?
lieniite2015 @ 26.05.2025 12:34Ak dievs, paskatoties šī rīta storijus Egitai un Maškai, briesmīgi jādi loki cem acīm abām, un aizpampušas, seja izskatās tiešam traki abām.
Domāju, ka Egitas vīrs viņai to ir teicis, ne pa velti Egitai vajadzēja trešo bērnu, lai nebūtu jāsāk strādāt, bet varētu sēdēt mājās un tēlot aizņemto ikdienu. Šis gan vairāk attiecināms tieši uz naudas pelnīšanu un ienākumu apmēru. Domāju, ka ikdienā viņš nelieto aktīvi soc.tīklus, līdz ar to neredz to, kādu apkaunojumu Egita taisa.Memesana @ 26.05.2025 10:03
Vai tiešām viņas vīrs neskatās storijus? Arī tai Sintijai tie ir briesmīgi. Vīrs, vecāki, brāļi, māsas, vai tie tiešām neredz un nevar neko pateikt? Ja es sāktu filmēt un runāt tādu tumsonību instagramā, man noteikti kāds no ģimenes vai draugiem pajautātu vai man viss kārtībā. ?
Viņas saprot, ko runā??? Uzēdīs draudzenes ieteiktās “pastalas”, ieskries uz logopēda, pie fizioterapēta, paprasīs kādu sertikātu, matrix un humīnskābes pastaigās pa organismu, un viss būs bumbās!!!
CallMeAnnika @ 26.05.2025 17:30Tā Sintija. :D Tiešām var pielīdzināt JelenaiHussein. :D
Viņa storijos stāsta, cik daudzi ir tādi, kuri tagad var aizbraukt ceļojumā vai īsā laika posmā sakrāt naudu ceļojumam, vai cik daudzi ir izbraukājuši Latviju. Ja neapmierina esošais finanšu stāvoklis, tad, lūk, Joyou ir iespēja.
Man šķiet, ka Sintija ir tieši tā, kura nav bijusi ārpus valsts robežām, jo jūsmoja par 30 eiro čeku, no kura 14 eiro bija reāli nauda, kuru tāpat nesaņem uz konta. :D
Varbūt tiešām pieņēmusies par 8kg? Kad vēl bija ziema, tad skrēja ar kājām no Ziepniekkalna uz Maskačku un atpakaļ, kas ir ap 15 km, un no Ziepniekkalna uz Mārupi un atpakaļ, kas ir ap 8-9km. Tagad aiziet uz treniņu 1x nedēļā, un braukā topošajam vīram (uz papīra) līdzi.Monroe @ 26.05.2025 21:34Nez pēc cik dienām Maša izvilks no skapja tos otrus šortus, kuri ir izmēru lielāki, lai parādītu cik labi tievējas ??
:D :D Es pārsmējusies ar to klaunu.amnēzija @ 26.05.2025 21:49
Un stāsts par neveiksminieci draudzeni, kura strādā divos darbos no čeka līdz čekam ?♀️
diez vai viņas vīrs ikdienā klausās ko viņa runā storijos. Noteikti apnicīgiCallMeAnnika @ 26.05.2025 17:12Domāju, ka Egitas vīrs viņai to ir teicis, ne pa velti Egitai vajadzēja trešo bērnu, lai nebūtu jāsāk strādāt, bet varētu sēdēt mājās un tēlot aizņemto ikdienu. Šis gan vairāk attiecināms tieši uz naudas pelnīšanu un ienākumu apmēru. Domāju, ka ikdienā viņš nelieto aktīvi soc.tīklus, līdz ar to neredz to, kādu apkaunojumu Egita taisa.
Tai Sintijai ir vīrs? Redzot to, kādas bildes, video viņa izliek publiskajā vidē, šaubos.
CallMeAnnika @ 26.05.2025 23:12Varbūt tiešām pieņēmusies par 8kg? Kad vēl bija ziema, tad skrēja ar kājām no Ziepniekkalna uz Maskačku un atpakaļ, kas ir ap 15 km, un no Ziepniekkalna uz Mārupi un atpakaļ, kas ir ap 8-9km. Tagad aiziet uz treniņu 1x nedēļā, un braukā topošajam vīram (uz papīra) līdzi.
8kg 2 mēnešos, kas ir 1kg nedēļā, ir pavisam reāli pieņemties.
CallMeAnnika @ 26.05.2025 23:12Varbūt tiešām pieņēmusies par 8kg? Kad vēl bija ziema, tad skrēja ar kājām no Ziepniekkalna uz Maskačku un atpakaļ, kas ir ap 15 km, un no Ziepniekkalna uz Mārupi un atpakaļ, kas ir ap 8-9km. Tagad aiziet uz treniņu 1x nedēļā, un braukā topošajam vīram (uz papīra) līdzi.
8kg 2 mēnešos, kas ir 1kg nedēļā, ir pavisam reāli pieņemties.
CallMeAnnika @ 26.05.2025 23:23:D :D Es pārsmējusies ar to klaunu.
Izskatās, ka viņa nekur citur nestrādā, iespējams dzīvo no pabalsta līdz pabalstam, kas ir vēl bēdīgāk.
Drīz mēnesis beigsies, gribu redzēt viņas čeku, jo reklamē Joyou no rīta līdz vakaram. Bet tāpat nevar izvest naudu uz konta, pat 10 eiro nē, ja nav reģistrējusies kā IK vai pašnodarbinātais.