Cocococonut @ 15.08.2022 14:27Sasmējos par Vucēnu un co, baigi gribēja uz to ratu, aizgāja un visas lūr telefonos? Bizness taču dāmām jāvada, kāda atpūta!
A kāds bija iemesls ka viņi izšķīrās? Kaut kā sanāca izšķirties pēc tā ceļojuma tā rok festivāla kur Alise bija ar draudzeniBENCIKS1234 @ 15.08.2022 07:22Alice Fox aizdzēras un nogulēja autobusu, gan jau atkal pie kāda dzeka palika..
Nesaprotu, kā tas Kristaps ar tādu varēja būt kopā, jau viņu kopā būšanas laikā alice viņu krāpa...
Liekas, ka tagad tā foxene to vien darīs, kā...... ...
Apkārt..
Mellenite @ 15.08.2022 18:44A kāds bija iemesls ka viņi izšķīrās? Kaut kā sanāca izšķirties pēc tā ceļojuma tā rok festivāla kur Alise bija ar draudzeni
Sandrai vajadzētu padomāt, kāpēc viņu neprec. Es arī tā vīrieša vietā viņu neprecētu, ne dēļ auguma, ne dēļ attieksmes pret sevi, savu dzīvi un citiem..Eksperte. @ 16.08.2022 14:18Es gribēju iemest savu pieckapeiku par Sandru.
Viņai vīrietis uzdāvinājis gredzenu, bez bildinājuma. Man tā liekas tāda mazliet ņirgāšanās. Ja tu zini, ka tava sieviete grib precēties (vairāki storiji par to liecina), tad uzdāvini kaklarotu, jaunu rokassprādzi, bet ne gredzenu. Es justos muļķīgi.
ManPatiikLasiit @ 16.08.2022 18:02Man fascinē tas Nlšņicu trends likt pupus.
Nez kura būs nākošā kura raudās, jo NL palīdzēs piepildīt pupus.
Dažām drīzāk vajadzētu pakoncentrēties uz pareizrakstības kursiem, lielajām biznesmenēm :D
Lauvii @ 17.08.2022 12:43Bija jau tas beztabu sižets, kur agneseboo sūdzas par intimissimi?
Scandinavian @ 17.08.2022 14:13
Kas tur nepatika?
Man šitas riktīgi besi. Pofig vai NLšicas vai jebkura cita tjip slavenība. Ja tu brauc, tad brauc, nevis filmē pie stūres. Es sekoju ļoti maz slavenībām, bet ja kaut kur pavīd kāds stories, ziņoju uzreiz. Man tas tā tracina. Jo vienmēr aizdomājos, ka tāda dura var manam bērnam izbrauktGitcha13 @ 17.08.2022 13:52Kā jums Atkal formā storiji par storiju ierakstīšanu pie stūres??? ? mazs mājiens nl bitišu virzienā... ??
Scandinavian @ 17.08.2022 14:13
Kas tur nepatika?
Gitcha13 @ 18.08.2022 08:00Ļoti vakar patika Agneses lives, kurā stāstīja ka pārdod bundžas neatvertas un kā šitā produktu sadalīšana pa trauciņiem ir antisanitara un mēs nezinām ar cik tīram rokām tur vis pakots, par baciļiem, un ķipa ka neesot vispār likumīgi tā darīt. .. un galvenais kādi termiņi ir produktam... iepriekš foruma jau teica ka nabaga Taņa sūdzas ka nevarot izpārdot savu noliktavu... ka termiņi iet uz beigām... laikam tādas paštaisītas nekad nepirktu... you never know....
Lauvii @ 17.08.2022 14:34
esot nekvalitatīva prece.. es sīkāk neko nezinu :D