CallMeAnnika @ 24.04.2025 20:48Kača nav apvainojusies, ka Deniss noņem Joyou darbones? :D Līdz ar to mazinās arī Kačas komanda.
amnēzija @ 24.04.2025 15:01
Un jā, rodas jautājums, vai to blakuslīgumu atalgojums arī tiek skaitīts tam vienam galvenajam līgumam klāt? ? kādreiz rādīja vairākus čekus. Tagad tikai vienu.
Tonya @ 25.04.2025 11:56Marijai atkal toksiskie vēmekļi. Es nezinu, bet man vienīgai šķiet, ka tieši ir pareizi komunicēt ar otru vecāku, ka ir problēma ar bērnu, lai tādējādi vienotos, kā pareizi būtu rīkoties no abām pusēm? Bet Marijai atkal smieklīgi un LOOOOOHS. Būtu pēdējais laiks nolaisties no augstumiem un sakost zobus uz veciem aizvainojumiem un pieaugt kaut nedaudz. Savādāk pats Nataniels drīz pāraugs arī intelektuālā ziņā Mariju.
CallMeAnnika @ 24.04.2025 22:58Agita apsmēja apkopējas, saucot to par zemu darbu, bet tagad pati strādā Beautyplace noliktavā? :D Noliktavas darbiniekiem arī ir jāuzkopj telpas parasti.
Neitam ir iekša lielas dusmas,ko izliek uz citiem,šoreiz trāpijās meitene.Bet tā mamka nesaprot,ka viņad šitie kašķi visstiešakajā veidā ietekmē Neitu,un savāk viņš nemāk izlikt dusmas ārā.Labi viņa fiziski varbūt nevienu neaiztiek,bet vārās kā putras katls apdiršot citus un vēl ar lielu naidu pret viņa tēvu,ko necenšas nemaz apslāpēt.Neticu ,ka Neita priekšā viņa nenoraujas.Jo kā pati saka kaitina viņā viss.olpol @ 25.04.2025 13:13es vnk brinos par tadu pacietibu citu vecaku sakaraa, brinos ka Marija nav atraavusies no to cietusho bernu vecaakiem, goda vards. meklee vainiigo.... blaviens, vinai ta ka vienalga??? tas normali??? dusmas riktigas
magdalena333 @ 25.04.2025 13:00Šeit ir jautājums, kura divas nedēļas ir tagad?? Ja Kristapa, tad ok, pieņemsim, ka Marijai ir taisnība, ka viņam jābrauc pakaļ (tas nemaina faktu, ka abiem vecākiem ir ar viņu jārunā), bet, ja Marijas, tad Marija tagad varētu saņemt atpakaļ savu bumerangu, lai pati brauc un tiek galā, ir tak viņas 2 nedēļas. Kaut gan Kristaps pat to nepateica, viņš ir gatavs runāt ar Neitu, tajā pašā laikā pagājušo nedēļ Marijai bija vienalga, ko dēls sastrādājis, un izskatās, ka tagad arī, viņai tak Jūrmalā ir jāšeiko kokteilis un piegulētājs jāgaida, kurš PAGAIDĀM vēl nav nokļuvis loha listē?
DabaTevivēro @ 25.04.2025 14:44Cik tā Marija ir toksiska un dumja māte, kura domā tikai par sevi! Tajā sarakstē ar Kristapu nekā slikta vai apvainojoša pret Mariju nebija, bet tā viņas histēriskā un neadekvātā uzvedība parāda to, ka viņai ir pilnīgs po uz to bērnu. Viņa 7 gadu laikā to puiku sačakarēja un tagad vainīgs Kristaps. Vainīgs, ka nebija klātesošs, bet nu būt klātesošam, ar tādu māti kā Marija, tur jābūt varonim, ne katrs to var. Cik saprotu, tad Kristaps tagad cenšas, bet izskatās, ka Mariju tas besī vēl vairāk kā tas, ka viņa nebija. Jo tagad viņa nevar būt "maķ geroiņa". Tas puika ir jāizolē no viņas. Citādi tur nekas labs nebūs. Ceru, ka Kristaps visus tos vēmekļus saglabā, tas būtu labs materiāls iestādēm.
Kamēr Kristaps maksāja alimentus, tikmēr bija rūpīgā un gādīgā māmuliņa, kurai tik ļoti rūpēja savs bērns un viņa problēmas. Tagad pilnīgi vienalga. :DTonya @ 25.04.2025 11:56Marijai atkal toksiskie vēmekļi. Es nezinu, bet man vienīgai šķiet, ka tieši ir pareizi komunicēt ar otru vecāku, ka ir problēma ar bērnu, lai tādējādi vienotos, kā pareizi būtu rīkoties no abām pusēm? Bet Marijai atkal smieklīgi un LOOOOOHS. Būtu pēdējais laiks nolaisties no augstumiem un sakost zobus uz veciem aizvainojumiem un pieaugt kaut nedaudz. Savādāk pats Nataniels drīz pāraugs arī intelektuālā ziņā Mariju.