Bulciņa2022 @ 10.08.2022 17:22
Šitās muļķes jānosūdz, savādāk jau neiesprings.... Kā minimums, pa šiem braucošajiem storijiem, pelnījušas, lai atņem tiesības... Reāli, kurš normāls cilvēks brauc, filmē storijus, tīksminās pa sevi telefona ekrānā un neskatās uz ceļa... Tieši dēļ šādiem cilvēkiem, notiek vis briesmigakas lietas uz LV ceļiem.... Pie tam, ne vienu reizi vien, auto bijuši bērni.... Tie viņu brīnumlīdzekli ir kārtīgi smadzenes izskalojuši.... Vispār ar galvu nedomā!!!!!!!!!
Stalkere Jr. @ 10.08.2022 14:25Vai jums ir skaidrs, kādam mērķim NL-šķīstās “biznesmenes” taisa tās “komandu” fotosesijas? Kur tās bildes tiek izmantotas? Nesaprotu…
Ainulai @ 10.08.2022 17:26
Kā lai nosūdz? Es regulāri šādus bezsmadzeņu radījumu IG video pie stūres pārsūtu Valsts Policijas IG kontam. Reakcija nulle. Tāpēc viņas to turpina darīt, jo neviens viņas ne brīdina, ne soda… Šī mode IG filmēt storijus pie stūres ir ne tikai nenormāli kaitinoša, bet arī bīstama sabiedrībai.
Lai parādītu visiem cik visas ir vienotas un draudzīgas, ka notiek kopēji pasākumi, taču aiz muguras viena otru noliek līdz pēdējam.....
Lauvii @ 10.08.2022 20:19Ietekmeļu grupā meitenes komentēja par to, cik nepieklājīgi vienai ietekmelei bērns ēd makaronus.. manuprāt tas nav nekas, salīdzinājumā ar to, kā Egitas dēls dauza irbuļus pret šķīvīti.. esot pie blakus galdiņa, to skaņu es laikam ilgi neizturētu.
Gitcha13 @ 10.08.2022 13:37tur jau tā lieta, un tad tā izmisiga mode pie stūres braucošā mašīnā ierakstīt storijus, apdraudot gan sevi gan citus... var redzēt cik ļoti koncentrējas uz ceļu... ja nevar tel lietot pie stūres tad nevar... ļoti izteikti šitas darbības Agritai un Egitai... žēl ka pa sitadam darbībām neliek sodus...
es šo ar redzēju, nuuuuu tiešām māk uzvesties restorānā, bet vairāk fascinē ka maamuļai tas ir vairāk kā ok... jo taks jāieliek ka kaut kur bijusi bet pofig ka no malas izskatās 😁😁😁Lauvii @ 10.08.2022 20:19Ietekmeļu grupā meitenes komentēja par to, cik nepieklājīgi vienai ietekmelei bērns ēd makaronus.. manuprāt tas nav nekas, salīdzinājumā ar to, kā Egitas dēls dauza irbuļus pret šķīvīti.. esot pie blakus galdiņa, to skaņu es laikam ilgi neizturētu.
bet nu jau lielais jaunums smart go visu atjaunos 🤣🤣🤣Filomena @ 10.08.2022 20:41Biodrons strādā šūnu līmenī, drainefekts starpšūnām. Šūnas var iet atvaļinājumā
bet nu meitenes, šie ik rīta sveicieni.... labrīt, labrīt labritiņuuuuuu 🤣Stalkere Jr. @ 11.08.2022 09:37Nu iesakat tak Agitai kādā krāsā krāsot nadziņus! Dāmai lielākā šodienas problēma, kas jārisina pie stūres, vadot auto! Kas būs tālāk? Kādā krāsā apenes uzvilkt? Toč drainītis izskalojis pēdējo smadzeņu rievu ?
Gitcha13 @ 11.08.2022 10:25bet nu meitenes, šie ik rīta sveicieni.... labrīt, labrīt labritiņuuuuuu ?
Scandinavian @ 10.08.2022 18:25Palasot, ko kam un kā sūdzat, teikšu īsi, pašas esat riktīgas vistas.
Scandinavian @ 10.08.2022 18:25Palasot, ko kam un kā sūdzat, teikšu īsi, pašas esat riktīgas vistas.