Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 606
Reģ: 09.02.2024
Kad katru reizi šķiet, ka Marija ir sasniegusi stulbuma kalngalu… voilaa! Ir kaut kas jauns!
Man bija kauns un arī žēl Neita reizē….
Pirmkārt, visiem zināms, ka viņam riebjas filmēties, bet mamaša lika “atstrādāt” par kūku un piespieda puiku filmēties… tad tas, ka izrādās jau pusēsta 😵‍💫 esmu vienkārši šokā- watafak!? Nu kas tas vispār bija?
Par ēšanu gultā ar karotēm pa taisno.. mute pilna, karote nopļeckāta…
Tieši kāda jēga no šīs sadarbības bija cepējai???
08.04.2025 09:47 |

10 gadi
Reitings 348
Reģ: 20.10.2009
Sezam @ 08.04.2025 09:47
Kad katru reizi šķiet, ka Marija ir sasniegusi stulbuma kalngalu… voilaa! Ir kaut kas jauns!
Pirmkārt, visiem zināms, ka viņam riebjas filmēties, bet mamaša lika “atstrādāt” par kūku un piespieda puiku filmēties… tad tas, ka izrādās jau pusēsta ?‍? esmu vienkārši šokā- watafak!? Nu kas tas vispār bija?

Nav brīnums, ka kūku IG profilā Marijas saturs netika pavairots.
08.04.2025 10:06 |

Reitings 44158
Reģ: 10.11.2022
Zuzuu10 @ 07.04.2025 15:36
internets ir pieejams, viss ir redzams, nav tikai IG un forums. Apskaties, kam pieder, kādam uzņēmumam, kas ir šī uzņēmuma īpašnieks utt.
Kad šeit dāmu IG jāizķidā, tad katram sīkumam pievērš uzmanību, šeit jautā “kāds sakars”.?
Un, kas ir šī uzņēmuma īpašnieks? Izraēlas pilsonis, kuram jau gadiem ir aizliegts iebraukt Krievijā.
08.04.2025 10:23 |

Reitings 207
Reģ: 06.09.2024
Sezam @ 08.04.2025 09:47
Pirmkārt, visiem zināms, ka viņam riebjas filmēties, bet mamaša lika “atstrādāt” par kūku un piespieda puiku filmēties… tad tas, ka izrādās jau pusēsta ?‍? esmu vienkārši šokā- watafak!? Nu kas tas vispār bija?

Sūds par ēšanu gultā, mēs arī ar bērnu vakaros, dažreiz , uztaisām kino vakarus un rijam visu pēc kārtas, ir jābūt arī tādām reizēm, ok mums gan tas notiek lielajā istabā dīvānā, nevis virtuvē gultā, bet ko es saprotu no lux dzīves. Bet tas ka nogriež daļu kūkas pirms bērns to redzējis ir vienkārši necieņa pret bērnu.
08.04.2025 13:58 |

Reitings 1068
Reģ: 13.07.2024
Follijgalva Liga raud , ka biezpienam ar ievārījumu sastāvā ir tik daudz cukura 10g. Bet triec savus pulverīšus ar dubulto cukura devu un tas ir ok
08.04.2025 14:15 |

Reitings 142
Reģ: 07.04.2025
EmilijaArm @ 08.04.2025 09:44

No kurienes šis? Kas ir avots? Tavs pieņēmums vai kāda ziņa?

Jau ilgāku laiku par šo tiek spriests. Pārāk daudz gadījumu, kad cilvēki uzticas pulvergalvām un sabojā savu veselību neatgriezeniski. Agresīvais mārketings un maldināšana tiks piegriezta.
08.04.2025 14:47 |

Patīk
Reitings 54350
Reģ: 12.10.2022
Redwine @ 08.04.2025 14:15
Follijgalva Liga raud , ka biezpienam ar ievārījumu sastāvā ir tik daudz cukura 10g. Bet triec savus pulverīšus ar dubulto cukura devu un tas ir ok
Kura Līga?
08.04.2025 15:41 |

Patīk
Reitings 54350
Maša aizved bērnus uz skolu, bērnudārzu un dodas mājās pastrādāt. Uzšeiko kokteili un skrien uz kafejnīcu vēlreiz ēst. :D Cītīgi strādā.
08.04.2025 15:42 |

Reitings 4545
Reģ: 08.09.2015
Par šo esmu tikai par, ka uztur bagātinātājus būtu ar likumu jāaizliedz reklamēt kaut kādām influencerēm un vispār šādā veidā. Diemžēl, netrūkst cilvēki kam nav kritiskās domāšanas, un galu galā uzņemot uztur bagātinātājus nekontrolētā daudzumā, ilgtermiņā tas var radīt problēmas cilvēka veselībai. Vienmēr tiek runāts par to, kas notiek, ja kādi vitamīni ir deficītā, bet ne par to, ja tie tiek pārdozēt, pat to pašu D vitamīnu var pārdozēt, un radīt tiešām nopietnas veselības problēmas. Jā, tiek runāts par D vitamīna deficītu mūsu platuma grādos, bet ne visiem ir vajadzīgas lielas dozas ilgtermiņā, bet kā var zināt cik lielu dozu lietot? Vienkārši, uztaisot ik pa laikam analīzes, un kontrolēt vitamīnu patēriņu, vai džoistes to vispār dara? Vai viņas to iesaka citiem? Nē, tik mauc gadiem, radot melu burbuli, ka tas ir normāli. Nerunājot vēl par tiem visiem dīvainajiem, brūnajiem šķidrumiem, ko viņas pļumpē, visādi biomatriksi, biodroni un, kas tik vēl ne.
08.04.2025 15:47 |

Reitings 4545
Reģ: 08.09.2015
Maška apēd tortilju, kas citiem šāds daudzums būtu pusdienās, bet nu ok, pa virsu uzšeiko kokteili, un dodas uz tikšanām, kur varbūt vēl uzēdīs otrās brokastis un tievējam visu dzīvi😀😀😀 Es nesaprotu, viņām vārdnīcā varbūt nav vārds pusdienas un vakariņas, visu dienu tik ēd brokastis, pirmās brokastis, otrās brokastis, trešās brokastis, kāds var viņām pateikt, ka parasti cilvēki pēc pulkstens 12:00 ēd pusdienas nevis trešās brokastis😀 Un, ja dienā paēdīs vienas brokastis, tad varbūt nebūs jatievē visu mūžu😀
08.04.2025 15:54 |

Reitings 3637
Reģ: 10.04.2022
Es jau paredzēju, ka tas notiks! Praia jewelry Elīna Kalniņa izmanto Kaču statistikas celšanai. Cik dīvaini, ka tu salīdzini sevi ar Vasiļevsku. Fuj. Kāpēc tu domā, ka jums ir kas kopīgs?
Ieejiet un noskatieties tos storijus.
Ziniet, kas ir interesanti? Es pati personīgi pazīstu Elīnas Kalniņas vienu no “vajātājām”.
Elīna- vai tā nebiji tu, kas storijos izsmēja sava vīra Mārča Kalniņa bijušo partneri un dēla māti? Pārpublicējot viņas privātās bildes, rakstot, ka viņas jaunā ģimene ir narkomāni? Vai tā neesi tu, kura skraidīja pa policijām, lai atvainotos, ka esi darījusi pāri zēnam- sava vīra dēlam?
Vai tu sava vīra bijušo nesauci par transvestītu?
Vai tu neesi tā, kas savu ex vīru Salacgrīvā sauci par geju- tāpēc, ka tevi pametis un viņa topošo sievu par neauglīgu?
Tieši tu esi tā, kas raksta iesniegumus instancēm, seko to abu sieviešu ikdienai. Liec izspiegot viņas pat vēlos vakaros, jo tev jau “neinteresē” vai ne?
Un zini, tev nav tikai divas nedraudzenes, bet ir vesela kaudze, kurām tu riebies. Sākot ar tavu mīļāko sievām un beidzot ar vīra draugu sievām. Tu esi pretīga daudziem.
Ja tev šķiet, ka esi tik ievērības cienīga, lai uz tevi skatītos katru dienu- tu maldies.
08.04.2025 16:34 |

Reitings 1068
Reģ: 13.07.2024
CallMeAnnika @ 08.04.2025 15:41
Kura Līga?
liigashe
08.04.2025 17:03 |

Patīk
Reitings 54350
Kačai tiešām ir PVN summa uzrēķināta algas čekā. Bija 14379,67 eiro, bet saņēma 17399, kas ir tieši 21%. Sanāk, ka Joyou to uzskaita visām pa virsu, kuras ir PVN maksātāji? Kāpēc tad Egitai vienmēr ir nodokļu parāds?
Un kāpēc mīļā kompānija nenomaksā līderes Mašas nodokļu parādu? Lai Mašai paliek soda procenti un ZTI izmaksas, bet mīļais Hohlovs no augšas nevar dot pavēli, izglābt Mašu no bedres? :D Ehh, pa velti visus gadus Maša tā apjūsmoja mister prezident. :D :D :D
08.04.2025 17:29 |

Reitings 7173
Reģ: 20.09.2022

Tur vispār 🤦‍♀️. Vienreiz gadījās izlasīt komentāru, ka skolā bērnus baro ar ārprāts kādu ēdienu. Un te, pati nopērk biezpienu ar ievārījumu un brīnās, ka tur ir cukurs. Neba tam biezpienam tā ogu garšiņa ir parastas ogas. 🫣 Ja grib biezpienu ar tīrām ogām bez pievienota cukura, tad pašai mājās tāds jāgatavo. Un parasti sastāvu pēta veikalā, pirms pērk, nevis mājās 😂 ja jau tik ļoti sargājas no neveselīgā un ķīmijām, tad arī pati ierasto čipšu vietā varētu pirkt veselīgākas alternatīvas, kas ir veikalos atrodamas. Un arī majonēzi uzturā nelietotu ierasto, bet gan veselīgāko versiju, arī tādas ir atrodamas, jā dārgākas, bet ir. Bet nu, ja cilvēks tikai pāris dienas atpakaļ ir uzzinājusi par "Baltais" krēmsieru, kuru mēs ģimenē lietojam jau ne pirmo gadu, tad man jautājumu vairāk nav.😂 un uzskats par lidmašīnām, kas kaisa slimības - nekomentēšu.. cilvēkam 40+, bet.. 🫣🤦‍♀️
08.04.2025 17:30 |

Reitings 3637
Reģ: 10.04.2022
CallMeAnnika @ 08.04.2025 17:29
Kačai tiešām ir PVN summa uzrēķināta algas čekā. Bija 14379,67 eiro, bet saņēma 17399, kas ir tieši 21%. Sanāk, ka Joyou to uzskaita visām pa virsu, kuras ir PVN maksātāji? Kāpēc tad Egitai vienmēr ir nodokļu parāds?
Un kāpēc mīļā kompānija nenomaksā līderes Mašas nodokļu parādu? Lai Mašai paliek soda procenti un ZTI izmaksas, bet mīļais Hohlovs no augšas nevar dot pavēli, izglābt Mašu no bedres? :D Ehh, pa velti visus gadus Maša tā apjūsmoja mister prezident. :D :D :D

Egita ir atsevišķa problēma..ja viņa nespēj pareizi teikumu salikt, kā var pareizi nomaksāt nodokļus?
08.04.2025 17:32 |

Reitings 14934
Reģ: 06.07.2022
loija @ 08.04.2025 14:47

Jau ilgāku laiku par šo tiek spriests. Pārāk daudz gadījumu, kad cilvēki uzticas pulvergalvām un sabojā savu veselību neatgriezeniski. Agresīvais mārketings un maldināšana tiks piegriezta.

Kas spriež? Kur spriež? Veselības ministrija, inspekcija? Es taču lūdzu avotu kaut kādu minēt, gribu papētīt tuvāk. Jebšu Tu spried, ka tā būtu jābūt?
08.04.2025 17:38 |

Patīk
Reitings 54350
Noskatījos Līgas storiju. :D :D Ko var teikt - uz citiem pārtikas produktiem sastāvu māk lasīt, uz Joyou mēsliem nemāk.
Tieši par CUKURIEM Maša senāk atpakaļ stāstīja, ka CUKURI nav CUKURS, kas ir kokteiļos. :D :D Līga tieši par CUKURIEM šausminās. Lieliski, apēdīs 150g biezpienu ar 15g cukura, divus kokteiļus ar 36g cukura un vēl papildus pa dienu ar citiem produktiem uzņem 5-20g cukura, ja neēd konfektes un šokolādi.
Joyou darbones stabili uzņem vismaz 60-70g cukura KATRU DIENU. Tāpēc jau arī viņām ir produkti, kas ar vienu produktu veicina tūsku, ar otru noņem, un tā naivās sievietes tiek ierautas kā vāveres ritenī, spēlējoties ar savu veselību un tukšojot savus maciņus.
08.04.2025 17:50 |

Reitings 5578
Reģ: 29.04.2024
Šis ir fantastiski. Maša no rīta brokastīs ielopsēvrapu-siers, vista,tortilja utt. Un pēc burtiski pēc 2h tests iekšā kokci, tad tabletes, pēc h lopsēt zupas, olas. Un vēl nav 12..
Nu tā kā nopietni? Vinas maca kā pareizi est? Cik reizes dienā? 15? +kokči, plus kūkas, plus alko gan jau.. es brīnos kā viņa nav vēl bumba.. bet nu jā laba vielmaiņa, tad protams ok, bet kopumā tik viss ačgārni.
Uz vinas seju paskatoties ir skaidrs, ka viss ir ačgārni. Tas pumpas un pleķi vien par ko liecina
08.04.2025 17:55 |

Patīk
Reitings 54350
sauliiite.paula @ 08.04.2025 16:34
Es jau paredzēju, ka tas notiks! Praia jewelry Elīna Kalniņa izmanto Kaču statistikas celšanai. Cik dīvaini, ka tu salīdzini sevi ar Vasiļevsku. Fuj. Kāpēc tu domā, ka jums ir kas kopīgs?
Ieejiet un noskatieties tos storijus.
Ziniet, kas ir interesanti? Es pati personīgi pazīstu Elīnas Kalniņas vienu no “vajātājām”.
Elīna- vai tā nebiji tu, kas storijos izsmēja sava vīra Mārča Kalniņa bijušo partneri un dēla māti? Pārpublicējot viņas privātās bildes, rakstot, ka viņas jaunā ģimene ir narkomāni? Vai tā neesi tu, kura skraidīja pa policijām, lai atvainotos, ka esi darījusi pāri zēnam- sava vīra dēlam?
Vai tu sava vīra bijušo nesauci par transvestītu?
Vai tu neesi tā, kas savu ex vīru Salacgrīvā sauci par geju- tāpēc, ka tevi pametis un viņa topošo sievu par neauglīgu?
Tieši tu esi tā, kas raksta iesniegumus instancēm, seko to abu sieviešu ikdienai. Liec izspiegot viņas pat vēlos vakaros, jo tev jau “neinteresē” vai ne?
Un zini, tev nav tikai divas nedraudzenes, bet ir vesela kaudze, kurām tu riebies. Sākot ar tavu mīļāko sievām un beidzot ar vīra draugu sievām. Tu esi pretīga daudziem.
Ja tev šķiet, ka esi tik ievērības cienīga, lai uz tevi skatītos katru dienu- tu maldies.
Viņai privāts acc. uzlikts.
08.04.2025 18:07 |

Patīk
Reitings 54350
ZANZEZAN @ 08.04.2025 17:55
Šis ir fantastiski. Maša no rīta brokastīs ielopsēvrapu-siers, vista,tortilja utt. Un pēc burtiski pēc 2h tests iekšā kokci, tad tabletes, pēc h lopsēt zupas, olas. Un vēl nav 12..
Nu tā kā nopietni? Vinas maca kā pareizi est? Cik reizes dienā? 15? +kokči, plus kūkas, plus alko gan jau.. es brīnos kā viņa nav vēl bumba.. bet nu jā laba vielmaiņa, tad protams ok, bet kopumā tik viss ačgārni.
Uz vinas seju paskatoties ir skaidrs, ka viss ir ačgārni. Tas pumpas un pleķi vien par ko liecina
Neaizmirsti, ka Maša ir atsūkusi taukus no vēdera un augšstilbiem. :D
Bet viņas dzīvo tā, ka pierijas vairākas dienas vai nedēļas pēc kārtsa, un tad sevi badina pāris dienas vai nedēļu, priecājoties, ka uzreiz kg pazūd no svariem. Un tā uz riņķi.
PS. Maša, forums neko neaizmirst. Tev jau otro mēnesi nebija jāiet katru dienu uz sporta zāli? :D
CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:05
Dzirdējāt? Maša paziņoja, KA NO 3.MARTA VIŅA IES UZ SPORTA ZĀLI REGULĀRI. Par sporta zāli arī jāmaksā. :D
Un vēl meklē attaisnojumus, kāpēc neņem privāto treneri. Muļķīgākais attaisnojums - jo nevar pielāgot ar savu dzīvi laikus, piemēram, otrdienās 10:00.
Tāpēc jau privātiem treniņiem norunā abām pusēm ērtus un izdevīgus laikus, ja brīvs. Kādas problēmas, ja bērni ir dārziņā un skolā? Nauda ir problēma. Viens treniņš vidēji 30-40 eiro.
Saku, ka nekur neaizies, jo bērni "būs slimi". Vai vienu dienu aizies un ar to arī būs viss.
08.04.2025 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!