Sezam @ 08.04.2025 09:47Kad katru reizi šķiet, ka Marija ir sasniegusi stulbuma kalngalu… voilaa! Ir kaut kas jauns!
Man bija kauns un arī žēl Neita reizē….
Pirmkārt, visiem zināms, ka viņam riebjas filmēties, bet mamaša lika “atstrādāt” par kūku un piespieda puiku filmēties… tad tas, ka izrādās jau pusēsta ?? esmu vienkārši šokā- watafak!? Nu kas tas vispār bija?
Par ēšanu gultā ar karotēm pa taisno.. mute pilna, karote nopļeckāta…
Tieši kāda jēga no šīs sadarbības bija cepējai???
Un, kas ir šī uzņēmuma īpašnieks? Izraēlas pilsonis, kuram jau gadiem ir aizliegts iebraukt Krievijā.Zuzuu10 @ 07.04.2025 15:36internets ir pieejams, viss ir redzams, nav tikai IG un forums. Apskaties, kam pieder, kādam uzņēmumam, kas ir šī uzņēmuma īpašnieks utt.
Kad šeit dāmu IG jāizķidā, tad katram sīkumam pievērš uzmanību, šeit jautā “kāds sakars”.?
Sezam @ 08.04.2025 09:47Kad katru reizi šķiet, ka Marija ir sasniegusi stulbuma kalngalu… voilaa! Ir kaut kas jauns!
Man bija kauns un arī žēl Neita reizē….
Pirmkārt, visiem zināms, ka viņam riebjas filmēties, bet mamaša lika “atstrādāt” par kūku un piespieda puiku filmēties… tad tas, ka izrādās jau pusēsta ?? esmu vienkārši šokā- watafak!? Nu kas tas vispār bija?
Par ēšanu gultā ar karotēm pa taisno.. mute pilna, karote nopļeckāta…
Tieši kāda jēga no šīs sadarbības bija cepējai???
EmilijaArm @ 08.04.2025 09:44
No kurienes šis? Kas ir avots? Tavs pieņēmums vai kāda ziņa?
Kura Līga?Redwine @ 08.04.2025 14:15Follijgalva Liga raud , ka biezpienam ar ievārījumu sastāvā ir tik daudz cukura 10g. Bet triec savus pulverīšus ar dubulto cukura devu un tas ir ok
Redwine @ 08.04.2025 14:15Follijgalva Liga raud , ka biezpienam ar ievārījumu sastāvā ir tik daudz cukura 10g. Bet triec savus pulverīšus ar dubulto cukura devu un tas ir ok
CallMeAnnika @ 08.04.2025 17:29Kačai tiešām ir PVN summa uzrēķināta algas čekā. Bija 14379,67 eiro, bet saņēma 17399, kas ir tieši 21%. Sanāk, ka Joyou to uzskaita visām pa virsu, kuras ir PVN maksātāji? Kāpēc tad Egitai vienmēr ir nodokļu parāds?
Un kāpēc mīļā kompānija nenomaksā līderes Mašas nodokļu parādu? Lai Mašai paliek soda procenti un ZTI izmaksas, bet mīļais Hohlovs no augšas nevar dot pavēli, izglābt Mašu no bedres? :D Ehh, pa velti visus gadus Maša tā apjūsmoja mister prezident. :D :D :D
loija @ 08.04.2025 14:47
Jau ilgāku laiku par šo tiek spriests. Pārāk daudz gadījumu, kad cilvēki uzticas pulvergalvām un sabojā savu veselību neatgriezeniski. Agresīvais mārketings un maldināšana tiks piegriezta.
Noskatījos Līgas storiju. :D :D Ko var teikt - uz citiem pārtikas produktiem sastāvu māk lasīt, uz Joyou mēsliem nemāk.Redwine @ 08.04.2025 14:15Follijgalva Liga raud , ka biezpienam ar ievārījumu sastāvā ir tik daudz cukura 10g. Bet triec savus pulverīšus ar dubulto cukura devu un tas ir ok
Viņai privāts acc. uzlikts.sauliiite.paula @ 08.04.2025 16:34Es jau paredzēju, ka tas notiks! Praia jewelry Elīna Kalniņa izmanto Kaču statistikas celšanai. Cik dīvaini, ka tu salīdzini sevi ar Vasiļevsku. Fuj. Kāpēc tu domā, ka jums ir kas kopīgs?
Ieejiet un noskatieties tos storijus.
Ziniet, kas ir interesanti? Es pati personīgi pazīstu Elīnas Kalniņas vienu no “vajātājām”.
Elīna- vai tā nebiji tu, kas storijos izsmēja sava vīra Mārča Kalniņa bijušo partneri un dēla māti? Pārpublicējot viņas privātās bildes, rakstot, ka viņas jaunā ģimene ir narkomāni? Vai tā neesi tu, kura skraidīja pa policijām, lai atvainotos, ka esi darījusi pāri zēnam- sava vīra dēlam?
Vai tu sava vīra bijušo nesauci par transvestītu?
Vai tu neesi tā, kas savu ex vīru Salacgrīvā sauci par geju- tāpēc, ka tevi pametis un viņa topošo sievu par neauglīgu?
Tieši tu esi tā, kas raksta iesniegumus instancēm, seko to abu sieviešu ikdienai. Liec izspiegot viņas pat vēlos vakaros, jo tev jau “neinteresē” vai ne?
Un zini, tev nav tikai divas nedraudzenes, bet ir vesela kaudze, kurām tu riebies. Sākot ar tavu mīļāko sievām un beidzot ar vīra draugu sievām. Tu esi pretīga daudziem.
Ja tev šķiet, ka esi tik ievērības cienīga, lai uz tevi skatītos katru dienu- tu maldies.
Neaizmirsti, ka Maša ir atsūkusi taukus no vēdera un augšstilbiem. :DZANZEZAN @ 08.04.2025 17:55Šis ir fantastiski. Maša no rīta brokastīs ielopsēvrapu-siers, vista,tortilja utt. Un pēc burtiski pēc 2h tests iekšā kokci, tad tabletes, pēc h lopsēt zupas, olas. Un vēl nav 12..
Nu tā kā nopietni? Vinas maca kā pareizi est? Cik reizes dienā? 15? +kokči, plus kūkas, plus alko gan jau.. es brīnos kā viņa nav vēl bumba.. bet nu jā laba vielmaiņa, tad protams ok, bet kopumā tik viss ačgārni.
Uz vinas seju paskatoties ir skaidrs, ka viss ir ačgārni. Tas pumpas un pleķi vien par ko liecina
CallMeAnnika @ 27.02.2025 22:05Dzirdējāt? Maša paziņoja, KA NO 3.MARTA VIŅA IES UZ SPORTA ZĀLI REGULĀRI. Par sporta zāli arī jāmaksā. :D
Un vēl meklē attaisnojumus, kāpēc neņem privāto treneri. Muļķīgākais attaisnojums - jo nevar pielāgot ar savu dzīvi laikus, piemēram, otrdienās 10:00.
Tāpēc jau privātiem treniņiem norunā abām pusēm ērtus un izdevīgus laikus, ja brīvs. Kādas problēmas, ja bērni ir dārziņā un skolā? Nauda ir problēma. Viens treniņš vidēji 30-40 eiro.
Saku, ka nekur neaizies, jo bērni "būs slimi". Vai vienu dienu aizies un ar to arī būs viss.