Viss par un ap NL

Reitings 227
Reģ: 14.08.2021
Meitenes, domāju,ka arī šai diskusijai sen jau bija pienācis laiks atvērt savu sadaļu! Tad nu lūk! Izpaužās!🤣😅
19.09.2021 16:07 |

Reitings 3646
Reģ: 10.04.2022
izskatās, ka Egitai tikai 4 zobiem venīri😀 laikam sadarbības ietvaros visu muti nevarēja😀
28.03.2025 10:24 |

Patīk
Reitings 54372
Reģ: 12.10.2022
amnēzija @ 27.03.2025 23:43
Stāsta par to, cik profesionāli un kruti sagatavots tas kompānijas maratons. Papētīju vienu receptes aprakstu. Bardaks. Tortilja ar olu un sieru. Vienā receptes aprakstā tortilja tiek nodēvēta gan par pilngraudu plāceni, gan par pilngraudu plātsmaizi. Pilngraudu plācenis - šim vēl piekrītu, bet tortilja nu gan nav plātsmaize.. ?
Kļūdas pirms publicēšanas arī derētu izlabot. Citādi sanāk tāds cjap-ļjap variants - kompānijas rīkots maratons, tam tā kā būtu jābūt nostrādātam perfekti. Arī šādi sīkumi daudz no svara un pasaka daudz par uzņēmumu, bet šis laikam kompānijai ir raksturīgi, redzot to, kas darās mājaslapā.. - PRims brokastīm un 22 EasyBlock kapsulas ar glāzi ūdens. ?
Par brokastu papildinājumu - DrainBooster. Materiālā neviena teikuma par to, ka tie, kuriem ir šis komplektā un tiek lietots arī EasyBlock, tad jāievēro 60-90min starpā starp šiem uztura bagātinātājiem, jo abi satur kofeīnu..
Mājaslapas un maratoni apraksti ir speciāli sagatavoti priekš NL/Joyou darbonēm, lai viņas saprastu, tāpēc ir ar kļūdām. :D
Vajadzēja vēl speciāli Egitai sagatavot aprakstu par brokastu tēmu, pusdienu tēmu, sporta tēmu un vēl pārējām tēmām, citādi viņai grūti uztvert. :D
28.03.2025 10:36 |

Reitings 6264
Reģ: 23.08.2022
sauliiite.paula @ 28.03.2025 10:24
izskatās, ka Egitai tikai 4 zobiem venīri? laikam sadarbības ietvaros visu muti nevarēja?

kas tas par stereotipu, ka ja liek venīrus, tad jāliek visa mute? :D
Egitai pašlaik ir pagaidu zobi, tāpēc ir redzama atsķirība, domāju, ka gatavs darbs izskatīsies labi :) ja godīgi, tad man prieks par katru cilvēku, kurš nepārspīlē :D pārāk daudz ir tādu - "ja taisu zobus, tad nu vajag maksimāli" - kroņus visiem, izmainīt formu, krāsu poda balto utt.
P.S. bet grūti noticēt, ka viņa spēj pieņemt kādu tik saprātīgu lēmumu :D tur noteikti sadarbības ierobežojums + dr. Arinas pirksts, jo nedomāju, ka viņa ir gatava sačakarēt savu labo reputāciju :D
28.03.2025 10:55 |

Reitings 7174
Reģ: 20.09.2022
Brīnums, ka neviens nav nosaukts par stulbu, jo atļaujas Marijai pateikt, ka viņai tumšā matu krāsa ļoti labi izskatās, bet viņa pati ir nolēmusi audzēt matus savā dabīgajā matu krāsā..
28.03.2025 10:56 |

Reitings 7174
Alises parādīšanās "Mīla kemperī" ir ekšens? 🙄 Ko viņa tur tādu tik interesantu izdarīja? Ieradās, pastāvēja, pasmaidīja, palūdza kafiju? 😂 Nekā cita tur nebija. Migels pat negāja ar viņu iepazīties 😂
28.03.2025 13:13 |

Reitings 2310
Reģ: 31.08.2022
amnēzija @ 28.03.2025 10:56
Brīnums, ka neviens nav nosaukts par stulbu, jo atļaujas Marijai pateikt, ka viņai tumšā matu krāsa ļoti labi izskatās, bet viņa pati ir nolēmusi audzēt matus savā dabīgajā matu krāsā..

Man liekas, ka viņai dabīgā matu krāsa piestācēs labāk kā tā tumšā tagad.
28.03.2025 14:09 |

Patīk
Reitings 54372
amnēzija @ 28.03.2025 13:13
Alises parādīšanās "Mīla kemperī" ir ekšens? ? Ko viņa tur tādu tik interesantu izdarīja? Ieradās, pastāvēja, pasmaidīja, palūdza kafiju? ? Nekā cita tur nebija. Migels pat negāja ar viņu iepazīties ?
Pašpasludinātā influencere un modele ir TV ekrānos. :D
28.03.2025 15:31 |

Reitings 18
Reģ: 01.02.2025
"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. 😢Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. 😢"
⬆️
Šis ir Zirgzandaļu saimnieces komentārs pie vienas klīnikas īpašnieces posta par to, ka cilvēki ir neapzinīgi, pierakstās, neatrakstās, neatnāk, neskatoties uz atgadinājuma zvaniem un ziņām. 99%, ka par Mašku. Viņai pirms kāda laika bija storiji, ka Zirgzandeļu saimniece dura. Punktuālā Maša, vienmēr laikā.;)
28.03.2025 15:39 |

Reitings 2268
Reģ: 27.04.2023
Dubultdesa @ 28.03.2025 15:39
"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. ?Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. ?"
⬆️
Šis ir Zirgzandaļu saimnieces komentārs pie vienas klīnikas īpašnieces posta par to, ka cilvēki ir neapzinīgi, pierakstās, neatrakstās, neatnāk, neskatoties uz atgadinājuma zvaniem un ziņām. 99%, ka par Mašku. Viņai pirms kāda laika bija storiji, ka Zirgzandeļu saimniece dura. Punktuālā Maša, vienmēr laikā.;)

Šis izklausās kā Mašas gadījums.
28.03.2025 15:45 |

Reitings 7174
CallMeAnnika @ 28.03.2025 15:31
Pašpasludinātā influencere un modele ir TV ekrānos. :D

Jā, šo arī dzirdēju, ka pieteica sevi kā influenceri. Nu, līdz influencerei tur vēl tālu. Un kāpēc neprezentēja sevi kā Latvijas mārketinga kompānijas līderi? 🙄😂
28.03.2025 16:00 |

Reitings 7174
"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. ?Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. ?"
⬆️

Nu, šis apraksts ir "👍". Kavē, viņiem jautā vai kas noticis, bet tie vēsā mierā benzīntankā dzer kafiju.. 🤦‍♀️ Totāla nerēķināšanās ar otru cilvēku. Tas, ka kāds nodarbojas privāti kādā nozarē, nenozīmē, ka turp var doties jebkurā laikā un izdancināt īpašniekus kā vien grib, ar domu, ka tas ir viņu pienākums - apkalpot un izdabāt klientam.
28.03.2025 16:07 |

10 gadi
Reitings 8315
Reģ: 17.09.2009
Ja šis jau bija apspriests tad sorry. Bet Maškas dizaineris Instagram d_design_j
28.03.2025 17:51 |

Patīk
Reitings 54372
⬆️
Šis 100% ir Mašas gadījums. Parādniece ar 50k nodokļu parādu iedomājusies, ka ir pasaules naba.
Žēl, ka Zirgzzandeļu saimniecei ir tik laba sirds un to visu nepublisko ar klientes vārdu, lai arī citi brīdinātu par šīs dāmas attieksmi pret citiem. Pati ir nokritusi zemāk par zemi, bet iedomājas nez ko no sevis.
29.03.2025 11:21 |

10 gadi
Reitings 4415
Reģ: 02.01.2011
Ou jēeeee...gada māte nesaprot, kāpēc gan savu brēkuli nevajadzētu izraudināt kāpņutelpā. Ja tu esi tik tuvu savam dzīvoklim, tad kāda mārrutka pēc likt to klausīties visai kāpņutelpai?
29.03.2025 12:53 |

Reitings 5084
Reģ: 14.09.2024
začeits @ 29.03.2025 12:53
Ou jēeeee...gada māte nesaprot, kāpēc gan savu brēkuli nevajadzētu izraudināt kāpņutelpā. Ja tu esi tik tuvu savam dzīvoklim, tad kāda mārrutka pēc likt to klausīties visai kāpņutelpai?

Pilnīgi piekrītu, neesot viņai 21 vakarā spēka ienest bērnu mājās. 🤦🏼‍♀️ Varēja tak stāvēt ar šo ārā, lai brēc tur, ja nav spējīga ievest dzīvoklī. Kārtējais pierādījums tam, ka Maškai šķiet, ka visa pasaule griežas ap viņu un visi viņas lēmumi ir vispareizākie un citi apkārt ir muļķi un heiteri.
29.03.2025 13:06 |

Patīk
Reitings 54372
Jauna diena, Egitai jauna tēma. Šodien - zobu tēma. :D
Un tas storijs, kur stāsta, ka ārā ir silti un var iznākt terasē - to visu var pateikt 5 sekundēs nevis 55. Visu laiku vienu un to pašu maļ - ārā ir silti, beidzot varu iznākt laukā terasē. Terasē beidzot varu iznākt, jo ir silti. Es tā gaidīju šo brīdi, kad varēs iznākt terasē, un te ir silts.
29.03.2025 17:11 |

Patīk
Reitings 54372
Storijā, kur terasē Egita tur rokās Matildi un runājās ar viņu - omg, tā valoda. Pat balss tembru pārveido un izklausās pēc vecmāmuļas, kas ar mazbērniem ucinās. :D
29.03.2025 17:16 |

Reitings 3646
Reģ: 10.04.2022
Okey, Egitai uzliks venīrus, jo redz ir problēma..problēma, ka zobi drūp..bet uzliekot venīrus paši venīri nesāks drupt?😀
29.03.2025 17:22 |

Reitings 1068
Reģ: 13.07.2024
Next level kājās stāvēt pa grubuļainu taku
29.03.2025 17:29 |

Patīk
Reitings 54372
Redwine @ 29.03.2025 17:29
Next level kājās stāvēt pa grubuļainu taku
Chill, nebūs pirmā reize, kad nokritīs. :D
29.03.2025 18:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)