Mājaslapas un maratoni apraksti ir speciāli sagatavoti priekš NL/Joyou darbonēm, lai viņas saprastu, tāpēc ir ar kļūdām. :Damnēzija @ 27.03.2025 23:43Stāsta par to, cik profesionāli un kruti sagatavots tas kompānijas maratons. Papētīju vienu receptes aprakstu. Bardaks. Tortilja ar olu un sieru. Vienā receptes aprakstā tortilja tiek nodēvēta gan par pilngraudu plāceni, gan par pilngraudu plātsmaizi. Pilngraudu plācenis - šim vēl piekrītu, bet tortilja nu gan nav plātsmaize.. ?
Kļūdas pirms publicēšanas arī derētu izlabot. Citādi sanāk tāds cjap-ļjap variants - kompānijas rīkots maratons, tam tā kā būtu jābūt nostrādātam perfekti. Arī šādi sīkumi daudz no svara un pasaka daudz par uzņēmumu, bet šis laikam kompānijai ir raksturīgi, redzot to, kas darās mājaslapā.. - PRims brokastīm un 22 EasyBlock kapsulas ar glāzi ūdens. ?
Par brokastu papildinājumu - DrainBooster. Materiālā neviena teikuma par to, ka tie, kuriem ir šis komplektā un tiek lietots arī EasyBlock, tad jāievēro 60-90min starpā starp šiem uztura bagātinātājiem, jo abi satur kofeīnu..
sauliiite.paula @ 28.03.2025 10:24izskatās, ka Egitai tikai 4 zobiem venīri? laikam sadarbības ietvaros visu muti nevarēja?
amnēzija @ 28.03.2025 10:56Brīnums, ka neviens nav nosaukts par stulbu, jo atļaujas Marijai pateikt, ka viņai tumšā matu krāsa ļoti labi izskatās, bet viņa pati ir nolēmusi audzēt matus savā dabīgajā matu krāsā..
Pašpasludinātā influencere un modele ir TV ekrānos. :Damnēzija @ 28.03.2025 13:13Alises parādīšanās "Mīla kemperī" ir ekšens? ? Ko viņa tur tādu tik interesantu izdarīja? Ieradās, pastāvēja, pasmaidīja, palūdza kafiju? ? Nekā cita tur nebija. Migels pat negāja ar viņu iepazīties ?
Dubultdesa @ 28.03.2025 15:39"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. ?Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. ?"
⬆️
Šis ir Zirgzandaļu saimnieces komentārs pie vienas klīnikas īpašnieces posta par to, ka cilvēki ir neapzinīgi, pierakstās, neatrakstās, neatnāk, neskatoties uz atgadinājuma zvaniem un ziņām. 99%, ka par Mašku. Viņai pirms kāda laika bija storiji, ka Zirgzandeļu saimniece dura. Punktuālā Maša, vienmēr laikā.;)
CallMeAnnika @ 28.03.2025 15:31Pašpasludinātā influencere un modele ir TV ekrānos. :D
Dubultdesa @ 28.03.2025 15:39"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. ?Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. ?"
⬆️
Šis ir Zirgzandaļu saimnieces komentārs pie vienas klīnikas īpašnieces posta par to, ka cilvēki ir neapzinīgi, pierakstās, neatrakstās, neatnāk, neskatoties uz atgadinājuma zvaniem un ziņām. 99%, ka par Mašku. Viņai pirms kāda laika bija storiji, ka Zirgzandeļu saimniece dura. Punktuālā Maša, vienmēr laikā.;)
Šis 100% ir Mašas gadījums. Parādniece ar 50k nodokļu parādu iedomājusies, ka ir pasaules naba.Dubultdesa @ 28.03.2025 15:39"Ai, Ilze, kā es tevi saprotu !!! Es savā darbā ar klientiem arī sevi saucu par bērnudārza auklīti.. ?Tikko bija fantastisks gadījums- klients, kurš pierunājis paņemt viņu uz izjādi ārpus mūsu darba laika, kavē10 min, es zvanu un vaicāju vai kas noticis, nē, viss labi, dzerot kafiju benzīntankā, pēc kādām 10 minūtēm būšot. Saku, ka man žēl, bet viņi zina, ka mums ir noruna par stundu, un diemžēl ilgāk nevarēšu piedāvāt,. Jau vedu ārā saseglotos zirgus, lai no manas puses netiek patērēts neviens papildus mirklis. Nē, tad viņi neieradīšoties! Braukšot tikai gadījumā, ja varēs izmantot pilnu stundu. Saku, ka nevaru, man diena saplānota, mums tika norunāts konkrēts laiks. Nē, tad atbraukšot citu reizi. Kaut tā bija viņu dāvanu karte, pateicu- nē, nepierakstīšu jūs, jo neradās sajūta, ka šie cilvēki rēkinās ar citiem. Turklāt, ne tikai ar cilvēkiem, bet arī ar zirgu, kurš nesaprot , kāpēc tika aizvests prom no pārējo zirgu kompānijas, sagatavots darbam, un tad atkal palaists pļavā. ?"
⬆️
začeits @ 29.03.2025 12:53Ou jēeeee...gada māte nesaprot, kāpēc gan savu brēkuli nevajadzētu izraudināt kāpņutelpā. Ja tu esi tik tuvu savam dzīvoklim, tad kāda mārrutka pēc likt to klausīties visai kāpņutelpai?
Chill, nebūs pirmā reize, kad nokritīs. :DRedwine @ 29.03.2025 17:29Next level kājās stāvēt pa grubuļainu taku