un?Vārdotāja @ 11.03.2025 08:37superīgi, ja uzskati, ka viņa ir noname cilvēks. Viņai tā nešķiet, tāpēc tusē ar kokaīngalvu Zani Rēvaldi, mēģina iefiltrēties arī Madaras Biedriņas draudzeņu lokā. Evelīna Ķimene- viņas top cilvēks.
Nemaz nerunājot par NL.
amnēzija @ 11.03.2025 20:38
Bija savulaik arī kaut kāds brain, par kuru Egita jūsmoja ?
Foxa no rīta: šis kaut kāds trakais vīruss, man temperatūras nav, bet lauž kaulus un iekšā viss deg, ļoti sāpīgi klepot.Hermiine89 @ 11.03.2025 16:40Tikmēr Alise atkal slima. Viņa vispār varētu uzstādīt absolūto rekordu slimošanas biežumā starp visām NL pulvergalvām.
CallMeAnnika @ 11.03.2025 21:38Egita: MATILDE PLIECĪGA PLIKĀM PLĒDĀM.
Vai kādam vēl ir jautājumi, kuram vajag pie logopēda? :D
Būs vēl BrainBuzz, kā sastāvā būs B12 vitamīns. :Damnēzija @ 11.03.2025 20:38
Bija savulaik arī kaut kāds brain, par kuru Egita jūsmoja ?
Bet es tiešām neticu, ka Spicei ir sadarbība ar Mašu. Kā? Būs Spicei jāuzraksta, vai viņi zin, ar ko sadarbojas. :DTutuvojies @ 11.03.2025 21:33Man šķita, ka Spice mērķē uz tādiem virs vidusšķiras pircējiem savā mārketingā, bet te piesaistīta vientuļā māmiņa-bezdarbniece-parādniece. Nu cepuri nost Spicei par iekļaujošu piegājienu. Maša arī labi noreklamē pasākumu - ja jums galīgi nav citu plānu un vajag kkā nodarbināt bērnus, var atnākt.
Mazais bērns pieaugs, vai Egitai ir plāns tālāk, ko darīs? Vienu reizi jau storijos izteicās par 4.bērnu. Un ne jau grib tāpēc, ka patiešām grib, bet tas ir vienīgais glābiņš, lai neietu strādāt un saņemtu sadarbības.Monroe @ 11.03.2025 22:09Egitas storiji - biezenīši, aviobiļetes, rati, ceļojums = sadarbība. Ļoti pliekana, bet sadarbība.
CallMeAnnika @ 11.03.2025 22:45Mazais bērns pieaugs, vai Egitai ir plāns tālāk, ko darīs? Vienu reizi jau storijos izteicās par 4.bērnu. Un ne jau grib tāpēc, ka patiešām grib, bet tas ir vienīgais glābiņš, lai neietu strādāt un saņemtu sadarbības.
Būs jau vēl sliktāk. No Egitas komandas Ilze lēnām dodas prom. Īrijas Inga palikusi tik. Kačai būs kārtīgi jāvelk Egita, lai sev nodrošinātu kvalifikāciju.sauliiite.paula @ 11.03.2025 22:48
Neticu, ka Oskars būs gatavs vēl vienu ražot..Oskars jau tagad izskatās ļoti nelaimīgs par pašreizējo situāciju..Egita būs spiesta atgriezties darbā..normālā darbā nevis, kā tagad kko māžojās ar to Krievu kuģi kas sen jau ir nogrimis.
es tur palaidu garām. Kristaps beidzot saņēmās un cēla pretprasību?sauliiite.paula @ 11.03.2025 16:15
Paaareizi..viņai tak vajadzēja ap šo laiku saņemt tiesas spriedumu par alimentiem? Drošvien samazināta nauda.
Vārdotāja @ 11.03.2025 23:22es tur palaidu garām. Kristaps beidzot saņēmās un cēla pretprasību?
sauliiite.paula @ 11.03.2025 22:48
Neticu, ka Oskars būs gatavs vēl vienu ražot..Oskars jau tagad izskatās ļoti nelaimīgs par pašreizējo situāciju..Egita būs spiesta atgriezties darbā..normālā darbā nevis, kā tagad kko māžojās ar to Krievu kuģi kas sen jau ir nogrimis.
sauliiite.paula @ 12.03.2025 10:10Egitai 5.martā bija nodokļu parāds, 7.martā tika nomaksāts. Kāda apzinīga??? prieks kur tu rodies
Mākoņu Dejotāja @ 12.03.2025 01:20
Nedod dievs Egitai vēl bērnu. Viņa pati ir kā mazs bērns kuram ir jāpieaug. Var arī redzēt, kā Oskars ir ļoti noguris no viņas.