🥺🧐nopietni v tad jau Tana izplata un pełna nelegàliCheating @ 08.03.2025 14:59Chogan nav reģistrējušas savus uztura bagātinātājus. Esmu sūdzējusies, bet pieņem tikai zināšanai. Neko nedara viņām.
visi sieviešu un skaistuma un uzņēmumu semināri ir bagātāki arī intelektuālo devumu. Pat tie , las bez maksas . Te pankūkas un stāsts kā Egita in Katrine kļuva miljonāresamnēzija @ 08.03.2025 14:23
Chogan partneri arī apmācības iziet ārpus Chogan burbuļa. Un pie pasaulslaveniem MLM Pro, un vairākkārt. Atceros, Aleksandra pat brauca uz Ameriku, lai klātienē piedalītos, Lita un vēl citas tajās apmācībās piedalījās tiešsaistē.
Lūdzu, aizej pie logopēda vai pie latviešu valodas privātstundām. No taviem komentāriem nav jēgas, jo tie ir nesaprotami.ilūzija @ 08.03.2025 16:47visi sieviešu un skaistuma un uzņēmumu semināri ir bagātāki arī intelektuālo devumu. Pat tie , las bez maksas . Te pankūkas un stāsts kā Egita in Katrine kļuva miljonāres
aizvilkusies arī pie restās PraiaElīnas😁😁CallMeAnnika @ 08.03.2025 16:42Egita kā tāds klauns vazājas no viena stenda pie otra MK Sieviešu festivālā un bļauj: Čau, čau, čau. :D Viņai trūkst uzmanība.
tu pilnīgi stulba esi??? 😂ilūzija @ 08.03.2025 16:47visi sieviešu un skaistuma un uzņēmumu semināri ir bagātāki arī intelektuālo devumu. Pat tie , las bez maksas . Te pankūkas un stāsts kā Egita in Katrine kļuva miljonāres
vilšanās MK.Vārdotāja @ 08.03.2025 17:15aizvilkusies arī pie restās PraiaElīnas??
Ziniet, kas ir fascinējoši? Elīna kameru un citu cilvēku priekšā tēlo, ka viņai patīk bērni????
Jeezin, tu degsi elles ugunīs par visu ko esi darījusi.
Tavam dēlam nav draugu, jo tu visus viņus esi izvazājusi pa policijām… slimā
Labi, ka vēl Mašu nepieminēja kā miljonāri ar desmitiem tūkstošu parādu valstij. :DVivian10 @ 08.03.2025 17:59tu pilnīgi stulba esi??? ?
Kādas vēl miljonāres ???
Mashka Kakashka @ 08.03.2025 12:45Kad viņas beidzot sapratīs, ka Joyou neviens vairs nevēlas pievienoties? ? Egita aicināja uz tikšanos Joyou Saldū, kopā sanāca 5 meitenes un visas jau esošās. ???? Kerkiras braucieni pa pilsētām arī izgāzās, arī cilvēki nenāca. Nu kad viņas beidzot sapratīs? Cik ilgi vēl vilks to mironi sev līdzi?
ilūzija @ 08.03.2025 16:45??nopietni v tad jau Tana izplata un pełna nelegàli
Tu saki, ka sievas krāpj. Vai tad Egita krāpj?Vārdotāja @ 07.03.2025 15:28piekrītu.
Bet ir daži tādi tupeļnieki, kas par pieķēruši, ka sievas krāpj, bet nekas- dzīvosim tālāk?
nē, to es nesaku. Tā bija atbilde citam komentāramMemesana @ 09.03.2025 09:18Tu saki, ka sievas krāpj. Vai tad Egita krāpj?
Mashka Kakashka @ 09.03.2025 12:36Egita: ..un Silvijām šodien ir vārda diena, tā kā man vīra mātei vīra mammai arī ir vārda diena šodien, tātad pilna piln pilnīga diena ar ļoti daudz visu ko..
Egita, šodien vārda dienu svin ĒVALDI! ?????????
Un aizej tak beidzot pati pie logopēda, nu drausmas kā tu runā.
Man ir žēl Oskara. Izskatās, ka viņš ir no tiem vīriešiem, kas vienkārši samierinās ar to, kas ir, it īpaši, ja šobrīd ir mazs bērns ģimenē.Mashka Kakashka @ 09.03.2025 12:36Egita: ..un Silvijām šodien ir vārda diena, tā kā man vīra mātei vīra mammai arī ir vārda diena šodien, tātad pilna piln pilnīga diena ar ļoti daudz visu ko..
Egita, šodien vārda dienu svin ĒVALDI! ?????????
Un aizej tak beidzot pati pie logopēda, nu drausmas kā tu runā.
ilūzija @ 08.03.2025 16:47visi sieviešu un skaistuma un uzņēmumu semināri ir bagātāki arī intelektuālo devumu. Pat tie , las bez maksas . Te pankūkas un stāsts kā Egita in Katrine kļuva miljonāres
CallMeAnnika @ 09.03.2025 14:09Man ir žēl Oskara. Izskatās, ka viņš ir no tiem vīriešiem, kas vienkārši samierinās ar to, kas ir, it īpaši, ja šobrīd ir mazs bērns ģimenē.
Sadarbība ar MK vairs nebūs ilgi, pienāks laiks, kad Egitai būs vajadzība iet strādāt, un sāksies atkal strīdi. Ja vien Egita atkal neuztaisīs "suprise" ar bērnu, lai tikai varētu sēdēt mājās. :D
Šķiet, ka ilūzija jau sen ir NLā. Nav iespējams tā apjūsmot NL/Joyou darbones, bet stāvēt malā un neiesaistīties. :DMākoņu Dejotāja @ 09.03.2025 16:36
Viņas ne tikai kļuva miljonāres, bet arī pateicoties produkcijai notievēja, uzlaboja savu ārējo izskatu, kā arī veselību pie tam viņas daudz strādā un visu laiku attīstās. Un tas viss pateicoties tīkla mārketingam.
Vakar, tieši Katrīna aicināja pievienoties savai komandai. Labāk neskaud, ej un piesakies.
lipsinluka @ 09.03.2025 17:39
Paliks Kača stāvoklī un nākamais superbēbis būs viņas.
Mākoņu Dejotāja @ 09.03.2025 16:36
Viņas ne tikai kļuva miljonāres, bet arī pateicoties produkcijai notievēja, uzlaboja savu ārējo izskatu, kā arī veselību pie tam viņas daudz strādā un visu laiku attīstās. Un tas viss pateicoties tīkla mārketingam.
Vakar, tieši Katrīna aicināja pievienoties savai komandai. Labāk neskaud, ej un piesakies.