tak nevienam tie vinas Aļika sūdi neinteresē. Atradusi veidu kā haipu celt. 😁sauliiite.paula @ 06.03.2025 17:26
Zin smieklīgi, ka pati saka, ka viņu jau entos gadus apbižo, ka viņa jau visu tik viegli uztver, pofigiste, ka var sniegt atbalstu citām, bet tai pat laikā pati runā par šo storijos. Tad jau tomēr nav vienalga????
Mashka Kakashka @ 06.03.2025 16:04
Es ļoti šaubos, ka Marijai ar briļļu veikalu un Spici ir sadarbība. Viņi nopietni pieiet reklāmām un Marijas "reklāma" vispār nav nekāda reklāma, kā garāmejot pieminējusi veikalus un viss. Viņa ir par dumju, lai saprastu, ka, ja kaut ko pati pirkusi, tad jāliek "pati pirku" nevis "reklāma". ?
Par Fielmann vēl varētu noticēt, bet ne jau Spice!Redwine @ 06.03.2025 18:55
Fielman bija pāršērojis maškas story.
Mashka Kakashka @ 06.03.2025 10:24Egita vakar: Nu es esmu ieradusiessss, pie Ritas. Čau, mīļā. Atrādīšu kā Ritai re kur kabinets satais (norauj galotni), vot te ir ļoti skaisti ar to, kad Rita visur pa savam. Tu ienāc un jūti, ka te ir Ritas.. Re kur atvedu Ritai pieskaņotu baltas tulpītes. Un te re kur pasties, tik daudz īstenībā, tu esi pa šo pa šo laiku sastrādājusi, visādus diplomiņus un te arī pasties, SERTIKĀTI! Un un un.. Nu ļoti skaisti, tāds skapītis un te tā, un, re kur šiten, paskatieties kā te mums skaista, ļoti, nu forši.
Egita šodien: Labrīīīt, paskataties kā man jau smuki atplauka, ēēē, pavasaris mājās ir ienācis, ēēēē, tagad jau man liekas visur tirgo, tagad jau ir visos veikalos pumpuros, es sapirku šitādas te pumpuros narcises, bet skatos jau visas skaisti ir izplaukušas, tā kā, ēēē, jā, mūsmājās, arī jau pavasaris ienācis, nu labrīt, ārā ir tiiiik skaista diena ritīgi, būs saulaina saulīte vismaz šobrīd jau ir iznākusi izlīdusi ārā..
Egita agrāk runāja labāk. Ar katru gadu viņa arvien vairāk degradējas.KrūzīteDūzīte @ 06.03.2025 20:47
Varat iedomāties kā viņa runāja agrāk, ja šo par izaugsmi sauc??
CallMeAnnika @ 06.03.2025 21:05Kāpēc Ilze vairs nerādīs Joyou savā IG profilā? Visa informācija būšot viņas klientu čatā.
Viņa kaut kur mācās, tagad dabūjusi Rimi sadarbību. Joyou tikai bojātu visu. Labāk būtu atmetusi to visu, pati arī nelietotu, nauda ietaupītos daudz vairāk.
CallMeAnnika @ 06.03.2025 21:02Egita agrāk runāja labāk. Ar katru gadu viņa arvien vairāk degradējas.
Redzu, ka par sociālo mentoru jāmācās vien 24 ak. stundas. Kas tā par profesiju?Redwine @ 06.03.2025 21:07
Iet par sociālo mentoru mācīties
CallMeAnnika @ 06.03.2025 21:34Redzu, ka par sociālo mentoru jāmācās vien 24 ak. stundas. Kas tā par profesiju?
zini, ir trakāki piemēri. Egitai varbūt vienīgā viena, kur var runāt ir soctīkli un manikīres kabinetā. Mož Oskars aiztaisa muti viņai cietRedwine @ 06.03.2025 21:08
Domāju , tas Oskars arī tāds pats zābaks ? Kā ko tādu sev katru dienu blakus var izturēt ? Vai nu pieradis jau
Elīna von Praia- Tu forumos neejot. 😁Ajjjj….man pēkšņi netipiski daudz mīnusi salikušies.Vārdotāja @ 06.03.2025 16:37Elīnīt no Salacgrīvas, kurš tev tic, ka kāds vispār tev raksta???? tu esi tik skaista un interesanta, ka noteikti visas tavas sekotājas grib tev līdzināties. Tev ir tik skaisti mati, ka sikspārņiem labāku vietu neatrast. Tavas ķermeņa aprises- kā uzpūties nosprādzis ronis jūrmalā.
Pa bieti nedabūsi no vīra kunga? Un viņam vispār vēl stāv uz tevi? Vai tikai uz jaunības dienu bildēm, kad nebiji resna….
Tev laikam šķiet, ka neviens par tevi neņirgājas aiz ekrāniem??
Uj tās iedomu influenceres, ka tik par viņām runā. Pofig, ka sliktu, bet ka tik runā.
Vārdotāja @ 06.03.2025 23:23Elīna von Praia- Tu forumos neejot. ?Ajjjj….man pēkšņi netipiski daudz mīnusi salikušies.
Vai tā varētu būt, ka telefonos klejo tavas intīma rakstura sarakstes ar K lai gan jau biji precēta? Nu ar to, kuram zizlis rokās… kuram ir daudz bērnu.. kuram sieva mentenē strādā.
Tā var būt, ka klīst bildes ar zilumainām un saskrāpētām bērna rokām? Tavas draudu ziņas citu bērnu ģimenēm? Bet sevišķi bērna, kura ģimenē tu ielīdi? Sēdēji kā noplucis vaukšķis uz kāpnēm un ar muti izcīnīji sev vietu.
Hmm. Vai var būt tā, ka tu iekāroji savas tuvas draudzenes vīru?????
Es tikai jautāju :)
No tevis ir tik daudz ko mācīties. To pārliecību, ka esi svētā amēba un palīdzi citiem. Tu grimsti…no savām preteklībām…. sejā rakstīts
sauliiite.paula @ 06.03.2025 23:44
Kas pa pavērsienu..? Pastāsti vēl kaut ko..
Un tas skaitās iedvesmas cilvēks? Cilvēks, kas piedalās Māmiņu kluba rīkotajā pasākumā? Šo personu vajadzētu kancelēt!
Vārdotāja @ 07.03.2025 00:04
Es jau labprāt, lai Egitai un Indzy beidzot kauns sametas, bet tā kā lieta pret viņu nav izbeigta un daudz kas ir kā pierādījumi- bildes, balss ieraksti, sms utt. Neko nevar publicēt.
Bet ir vēl viens prikols…. Ir tāda skolotāja Jana Kehre… kas kopīgā ceļojuma laikā ar Elīnu von Praia ir tēlojusi veselības inspekcijas darbinieci lai pabiedētu pāris sievietes kosmētiķes.
Ķipa piesakās uz vizīti un neierodas. Saruna tika ierakstīta. 29628862!!! Es zinu, ka Elīnai von Praia patīk savām konkurentēm uzsūtīt veselības inspekciju, tāpēc pieglabājiet to nr, lai skaidri zināt vai tā nav viņa. Tur man šķiet ir kāds pants par amatpersonas statusa izmantošanu.
Tāda nu viņa ir, pati mīkstā, melnos darbus dod darīt citām. Kokaīngalvai arī…
NL Egitas manikīre, kuru Egita promotē kā izcilu biznesmeni un paraugmāti. Egita viņu uzaicinājusi piedalīties Māmiņkluba Sieviešu dienas pasākumā.ZANZEZAN @ 07.03.2025 07:09Netvēru par ko te ir runa, kas par Elīnu? Kāds sakars ar NL ko viņa izdarījuši? Lasot jūsu komentārus saprotu, ka kaut kada crazy persona, bet nevaru sasaistīt ar šejieni.