OMG!!!! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Vārdotāja @ 05.03.2025 14:57Euuu kuras ielika komentārus zem Praia kundzes live??? ? nu davai atzīstās. Un kāda var ielikt screenu ar komentāru? https://failiem.lv/u/6a8gnfva7d
Šodien vismaz ome sakopusies- bijusi pie friziera??vakar kā noplukusi vista izskatījās
https://failiem.lv/u/brfqvc5k7x
acis šaudās uz visām pusēm. Vai te ir kāds kas analizē sejas izteiksmes?sauliiite.paula @ 05.03.2025 15:47Cik lēts vaibs tai Praiai, nav brīnums, ka Egita pie tādas staigā..IQ līmenis zemāks par zemu
Redwine @ 05.03.2025 10:16Ir jau 05.03. Maška rij kūkas un gulēs vanniņā. Kur ir sporta zāle solītā???
Vārdotāja @ 05.03.2025 16:27acis šaudās uz visām pusēm. Vai te ir kāds kas analizē sejas izteiksmes?
Stabili muld- jo nekāda komentāra nav. Ceļ haipu dumjā zoss
nu te ar varētu būt tas pats. Ceru, ka viņa to komentāru nopublicēs, jo es neticu. Kuram gan viņa vispār interesē un tie Aļika sūdiRedwine @ 05.03.2025 16:32
Kaut kur vienā citā diskusijā lasīju par Arnitu O un viņas sāgu un tur komentēja viņas acu šaudīšanos kā melus .
Kultūras pasākums gluži nav tas pats, kas sporta zāle, kā sev solīja. :D Bravo, Maša. Izturēji 2 vai 3 dienas sportojot. Tas tāpat kā ar veselīgu dzīvesveidu 6 gadu garumā - iztur maksimāli dažas dienas un noraujas.viktorijar @ 05.03.2025 13:34bet viņa aizgāja uz kino! Skatīties Oskara vinnētāju! Vai tad nav kultūras pasākums? ???
CallMeAnnika @ 05.03.2025 16:46Kultūras pasākums gluži nav tas pats, kas sporta zāle, kā sev solīja. :D Bravo, Maša. Izturēji 2 vai 3 dienas sportojot. Tas tāpat kā ar veselīgu dzīvesveidu 6 gadu garumā - iztur maksimāli dažas dienas un noraujas.
Cik ļoti NL ir sabojājis veselīgas attiecības ar sportu un ēdienu.
CallMeAnnika @ 05.03.2025 16:46Kultūras pasākums gluži nav tas pats, kas sporta zāle, kā sev solīja. :D Bravo, Maša. Izturēji 2 vai 3 dienas sportojot. Tas tāpat kā ar veselīgu dzīvesveidu 6 gadu garumā - iztur maksimāli dažas dienas un noraujas.
Cik ļoti NL ir sabojājis veselīgas attiecības ar sportu un ēdienu.
man ir papildu jautājums. Elīna, kas tev par vainu, ka tēvs negrib satikt dēlu? Hmm… vai tu neeesi jobnuta patiesībā? Pēc šiem storijiem es uzreiz pasaku- debila tu esi, ja esi rādījusi kaut kādu komentāru dēlam. Tā nav vardarbība? Lose tuVārdotāja @ 05.03.2025 14:57Euuu kuras ielika komentārus zem Praia kundzes live??? ? nu davai atzīstās. Un kāda var ielikt screenu ar komentāru? https://failiem.lv/u/6a8gnfva7d
Šodien vismaz ome sakopusies- bijusi pie friziera??vakar kā noplukusi vista izskatījās
https://failiem.lv/u/brfqvc5k7x
Izskatās, ka tās divas "mīļās meitenes", par ko viņa runā, esi Tu, Vārdotāja, un sauliiite.paula. :D Gan jau nekādu komentāru nebija, bet salasījusies forumu un bail, ka informācija aizies (ir jau aizgājusi) publiski, tāpēc mēģina sevi atspēkot kaut kā.Vārdotāja @ 05.03.2025 18:14man ir papildu jautājums. Elīna, kas tev par vainu, ka tēvs negrib satikt dēlu? Hmm… vai tu neeesi jobnuta patiesībā? Pēc šiem storijiem es uzreiz pasaku- debila tu esi, ja esi rādījusi kaut kādu komentāru dēlam. Tā nav vardarbība? Lose tu
pilnīgi varu iedomāties, ka egita “pamācīja”, lai iet laivā un pievērš sev uzmanību 😁 ka tā vajagot darīt. egitas stils. Tikai jēga nekāda.Vārdotāja @ 05.03.2025 16:27acis šaudās uz visām pusēm. Vai te ir kāds kas analizē sejas izteiksmes?
Stabili muld- jo nekāda komentāra nav. Ceļ haipu dumjā zoss
Vivian10 @ 05.03.2025 18:32pilnīgi varu iedomāties, ka egita “pamācīja”, lai iet laivā un pievērš sev uzmanību ? ka tā vajagot darīt. egitas stils. Tikai jēga nekāda.
gandrīz, bet garām😁 mēs te dāmas jau esam iepazinušās un til dīvaini, ka visām ir savi stāsti un saistība ar to omi.CallMeAnnika @ 05.03.2025 18:31Izskatās, ka tās divas "mīļās meitenes", par ko viņa runā, esi Tu, Vārdotāja, un sauliiite.paula. :D Gan jau nekādu komentāru nebija, bet salasījusies forumu un bail, ka informācija aizies (ir jau aizgājusi) publiski, tāpēc mēģina sevi atspēkot kaut kā.
Mani viņas runa nepārliecināja.
amnēzija @ 05.03.2025 16:27
Nav sadarbības, nav zāles apmeklējuma. Tieši tik vienkārši. Toties brilles jaunas uz deguna uzstellētas.
viktorijar @ 05.03.2025 18:43
Nu bet ļoti labi taču! Būs ko pārdot nākamajā krīzē! ?
(Gan jau jaunais draugs iepriecināja par godu 8.martam)
CallMeAnnika @ 05.03.2025 16:51Foxa, kura slimo 1x gadā, atkal saslimusi. :D Un šī nav viņas pirmā reize šajā gadā. :D
Un cik priecīga, ka ienāca alga. :D Gan jau divciparu skaitlis, no kura būtu jāsamaksā nodokļi. Vai tiešām VID neseko līdzi? Pienāks reize, kad uzķersies.