Mashka Kakashka @ 04.03.2025 20:15
Tiktok kontā TV3Group (sižets, kur puisis baltā kreklā pie galda, uz galda sveces).
ha ha… viņa šauj nepareizajos virzienos.sauliiite.paula @ 04.03.2025 21:53
Izklausās, ka mauķele ar piedevām, ja pinās ar svešiem večiem. Pretīgs cilvēks. Bet tu galvenais uzmanīgi ar info likšanu šeit, lai ragana tevi neatkož.
Zinu raganas brāli, tam jau arī patīk drāmas taisīt, jaunības laikos apcelts no viena gala līdz otram? tur tai ģimenītē laikam ir pieņemts?
Man tiešām šķiet, kā te kāda teica, ka zem ilūzijas sēž Egita. :D Tie nesakarīgie teikumi sakrīt ar Egitas runu, un tas nav - pārrakstījos vai izlaidu kādu vārdu.ilūzija @ 04.03.2025 20:38dažreiz man liekas , viņas ir līdzīgas . Ja vien nebūtu latviešu vīrs, kurš prasa turēt līdz un mamma , kas citādāka kā Marijai , tape padomu viņa var neprasīt kāpēc tādi komenti . …
Egita , Marija ,un pārejas NL visas viņai liekas jaudīgas, bagātas un veiksmīgas . Objektīvi tur nebūs - tā strauji krīt dēļ sekotāju skaita ?
Liela izaugsme no 2023.gada rakstības nav. :Dilūzija @ 02.03.2023 09:06
Tiešām ;) laicīgi ? Cilevkiem laicīgi bērni nesaslimst . 7:00 raksta 10:00 peptaksts . Šeit noteitki daļa ir kas neko nedara vai sēž kasē . Jo neko nejēdz ?par DARBU UZ SEVI
Vārdotāja @ 04.03.2025 22:16ha ha… viņa šauj nepareizajos virzienos.
Zinu tagad piecas dāmas, kuras viņu nevar ciest. Un visur par pamatu vai nu vīrieši vai bērni.
Vai nu terorizē bērnus vai lec kuprī vīriešiem.
Bet nu es ar nesaprotu, ko var no viņas baidīties! Ir divas, kuras spiestā kārtā tēlo viņas draudzenes, jo baidās no viņas. Tas ir līmenis- sievietes bez mugurkaula.
Ernestam- čau?
nevaru atklāt sīkāk- apakšā ir pakalpojums.sauliiite.paula @ 04.03.2025 22:35
Draudzenēm ir kaut kāds ieguvums no Elīnas, ka necieš, bet draudzējas? ? Un ko policija bremzē ar lietu pret Elīnu? Roka roku mazgā?
Jā, jā Ernestiņš, Valmieras pavāriņš, piena puika?
jo atmiņa kā zelta zivtiņai- neatceras, ko pirms 5 min teicaCallMeAnnika @ 04.03.2025 22:47Egita iesaka visām ielikt sevi par prioritāti, sastādīt mērķu un vēlmju karti, ko gribas nopirkt sev, tad arī nauda nāks, jo būs mērķis. Zemtekstu sapratām - nāciet pievienoties Joyou. :D
Tikai kāpēc pati, kura strādā kompānijā ar peļņu bez griestiem, gribēja sev matraci, čīkstēja storijos, lūdzoties sadarbību, bet sev nenopirka. Tas pats bija ar džinsiem.
Es šo atkārtoju 101x, bet es tiešām nesaprotu, kā var publiski sevi šitā pazemot.
Vārdotāja @ 04.03.2025 22:54nevaru atklāt sīkāk- apakšā ir pakalpojums.
Par vardarbību, laikam vēl psiholoģiskā izpēte notiek. Negribu samelot, bet viss tur mudžeklī ar Lieni Nagli vēl. Tā ar viņai ir draudzene, kas parādās reizi gadā. Slavena Valmieras klubos pa slīpo līniju.
Viņu abu māte esot izcils piemērs kā nevajagot bērnus audzināt. Ar laikam vardarbība. Ernests esot izlaists kā zirga deķis, tādēļ nevar sev normālu darbu atrast. Kontakts vispār ar māti viņiem neesot.
Man vienbrīd sagribējās šo skaisto stāstu Gobzemam aizsūtīt- riktīgs seriāls, bet tam jau jāmaksā, lai ko tādu publicētu.
oho, kas te atklājas.sauliiite.paula @ 04.03.2025 23:01
Ernestam nav laika kontaktēties ar ģimeni, Nīderlandē jālieto aizliegtās vieliņas..tās jau viņam labi garšo no tā laika kad vēl pie mammas dzīvoja?
Vārdotāja @ 05.03.2025 07:42Labs rīts!
Man ir konkrēts jautājums un lūgšu, lai kāda vēršas arī Māmiņklubā.
Praia jewelry Elīna Kalniņa (ex Sangoviča, ex Lauberte)- tas tā, lai tevi kārtīgi atpazīst. esmu tevi iepazinusi jau ļoti tuvu. Klau, ko tu teiktu, ja es palīdzētu visām tavām nelabvēlēm tevi iesūdzēt par goda un cieņas aizskaršanu?
Iedomājieties, Elīnai nepatīkot ex vīra topošā sieva!! Kāds sakars? Un pus Salacgrīvai, Rīgai, Valmierai ELĪNA KALNIŅA ir sastāstījusi, ka tā sieviete esot NEAUGLĪGA!
Noklausījos balss ierakstus un esmu šokā!!!!
Māmiņkluba pasākumā piedalīsies sieviete, kura sauc citu sievieti par neauglīgu??? Jūs nopietni?
sauliiite.paula @ 04.03.2025 21:05
Bāc interesanti..storijos tik balta un pūkaina??? Zobi Elīnai ir briesmīgi, tos nu gan vareja salabot
Redwine @ 05.03.2025 10:16Ir jau 05.03. Maška rij kūkas un gulēs vanniņā. Kur ir sporta zāle solītā???
bet viņa aizgāja uz kino! Skatīties Oskara vinnētāju! Vai tad nav kultūras pasākums? 😁😁😁Mashka Kakashka @ 05.03.2025 12:34
Vecā Marija ir atpakaļ. ? Kaut kādas problēmas arī jau no paša rīta. Un dienā, kad ārā ir mitrs, viņa atkal uzvelk to dīrāto pūdeli. Nu fuj, nu. Tas kažoks ir domāts iziešanai uz pasākumiem, staigājot ar viņu mitrā laikā, tikai izbojā tā kažoka struktūru.
viktorijar @ 05.03.2025 13:34bet viņa aizgāja uz kino! Skatīties Oskara vinnētāju! Vai tad nav kultūras pasākums? ???