sauliiite.paula @ 04.03.2025 10:15Runājot par to šovu..tas vīrietis nemaz nav Marijas gaumē..viņas acīs viņš ir kā zaļš gurķis, kas sarkst un bālē un nespēj vienu teikumu salikt. Ja esat novērojušas, Marijas tips ir viens, visi bārdaiņi un izskatās pēc bagātniekiem.
amnēzija @ 04.03.2025 10:27
Nu, neteiksim, ka viņa pati diži sakarīgi runāja. Tas jautājums no viņas puses, par savu vecumu, bija kaut kas reāli tizls ?
Hmmm1 @ 04.03.2025 10:36
Nu salīdzinot ar tām divām sievietēm, Marija ir tik liels prestats.
Protams, mums visām pateikt izcelt sevī to labo, bet nu jēga ir melot par to kāda viņa ir.
Kad bija Marijas randiņš man reāli bija Cringe skatoties uz viņu :D
Hmmm1 @ 04.03.2025 10:36
Nu salīdzinot ar tām divām sievietēm, Marija ir tik liels prestats.
Protams, mums visām pateikt izcelt sevī to labo, bet nu jēga ir melot par to kāda viņa ir.
Kad bija Marijas randiņš man reāli bija Cringe skatoties uz viņu :D
nu ja, ka tik pa lēto ombri var uzlikt😁 varbūt NL pulverīšus par brīvu dodsauliiite.paula @ 04.03.2025 10:12
Egitai noteikti ir vienalga, kā jau šaurpierei??
tiesam domājiet , ka meistars ar klienti nerunā ? Visu Egita zin. Un viņai arī meita nebija no precēta?Vārdotāja @ 04.03.2025 12:56nu ja, ka tik pa lēto ombri var uzlikt? varbūt NL pulverīšus par brīvu dod
nuuu meitenes nav obligāti jābūt cilvēka mērauklai - stabils darbs. Daudzi ir pašnodarbināti . Te ir -te nav. Visi nedzīvo pilsētas centrā ar labiem uzņēmumiem , visi nesēž domes siltos krēslos .Kads plūst pa straumi , kad ir tad ir darbs . Stabils darbs = tas pāraks, labs , gudrs cilvēks ?Mashka Kakashka @ 04.03.2025 11:32
Tās divas sievietes bija ļoti foršas, abām stabils darbs, savi hobiji, nodarbojas ar sportu. Turklāt, aicināja puisi uz savām dzīvesvietām, pretstatā Marijai, kura uzaicina puisi kaut kādā urlu stila drūmā dzīvoklī, kurš pat nav viņas. Un vēl, abas meitenes tiešām uztaisīja garšīgus ēdienus, atkal jau pretstatā Marijai, kura makaronus ar sīpolu/saldā krējuma mērci sauc par pasta carbonara. Kauns, Marija, kauns. Visu laiku sevi pozicionē kā labu ēst gatavotāju, bet atkal jau meli.
P.S. Es cerēju, ka puisis izvēlēsies otro meiteni, man likās, ka viņi viens otram patika un labi saskanēja.
ilūzija @ 04.03.2025 13:18nuuu meitenes nav obligāti jābūt cilvēka mērauklai - stabils darbs. Daudzi ir pašnodarbināti . Te ir -te nav. Visi nedzīvo pilsētas centrā ar labiem uzņēmumiem , visi nesēž domes siltos krēslos .Kads plūst pa straumi , kad ir tad ir darbs . Stabils darbs = tas pāraks, labs , gudrs cilvēks ?
Ne visi grib drukāt forumos , atsēžot stabili darba laikā , sēdēt stabili VID un tirgot NL.
Marija ir Marija un nav sakara ar darba veidu. Daudzi tirgo pašūtās lietas Etsy un tas ir okey. Viņi nav sliktāki
engelens @ 04.03.2025 14:13Es Marijas vieta ar neskatītos to raidījumu...
Maša pēc tam vēl jūsmoja, ka viņai ir uzaicinājums doties ceļojumā uz Irānu (laikam), visticamāk pie turka. Bija tur mirdzums acīs un cerība, ka turku majors būs tas "īstais", kurš piekritīs uzturēt viņu. :Damnēzija @ 04.03.2025 00:24
Varēja just, ka viņai gribējās gan, jo diezgan ar nožēlu novilka, ka viņam jābrauc prom. Tie teksti, ka būtu ideālais vīrietis vai pat jau bija sev prātā sazīmējusi kā savu ideālo vīrieti. Vai tam turkam bija nopietni plāni - šaubos. Kāda te rakstīja, ka viņš tinderī esot bijis gana aktīvs un vēl bez Marijas esot bijušas viņam izklaides.
Maša iepriekš ir stāstījusi, ka viņai no panikas un stresa ir smieklu lēkme. Šovā to ļoti labi varēja redzēt.začeits @ 04.03.2025 08:51Nu gan pieticīga, pat nepieteica sevi kā imperatori :D
Atbilde par bērnu skaitu briesmīga- "nedaudz". Kas tad nu - kauns nosaukt īsto ciparu?
Un par 40 gadiem- ui, kā gribējās izlikties, ka neaizķēra, bet aizķēra gan, acīmredzami.
Mashka Kakashka @ 04.03.2025 11:32
Tās divas sievietes bija ļoti foršas, abām stabils darbs, savi hobiji, nodarbojas ar sportu. Turklāt, aicināja puisi uz savām dzīvesvietām, pretstatā Marijai, kura uzaicina puisi kaut kādā urlu stila drūmā dzīvoklī, kurš pat nav viņas. Un vēl, abas meitenes tiešām uztaisīja garšīgus ēdienus, atkal jau pretstatā Marijai, kura makaronus ar sīpolu/saldā krējuma mērci sauc par pasta carbonara. Kauns, Marija, kauns. Visu laiku sevi pozicionē kā labu ēst gatavotāju, bet atkal jau meli.
P.S. Es cerēju, ka puisis izvēlēsies otro meiteni, man likās, ka viņi viens otram patika un labi saskanēja.
ja visu laiku ēstu saldējumu, tad saprastu, ka smadzenes sastingst un galvā erors iemetas, bet nu…😁😁sauliiite.paula @ 04.03.2025 14:47Es nespēju klausīties Egitu IG storijos..viņa nespēj pateikt loģiski teikumu, viņai smadzeņu šūnas sāk atrofēties? paskatoties viņas storijus agrāk, šādas problēmas netika novērotas.
MK sižetos arī sākumā kaut cik normāli runāja, piedomāja pie teikuma uzbūves, taču tagad iesāk teikumu, smadzenes apstājās, atkārto divus vārdus un domā ko tālāk teikt nepasakot neko, kā rezultātā neloģisks teikums kur nu vēl domu saprast.
Tā nav kaut kāda slimība, kas attīstās viņai? Tur tiešām jāsāk domāt par apmeklējumu pie ārsta.
Esaizgaju @ 04.03.2025 15:17Ievēroju, ka Marija beidzot vairs nenēsā saderināšanās gredzenu :)
tur manikīre ir riktīgs sūdu ventilators, i pašu Egitu apdirsa, i Elinu Gluzunovu. Par Didrihsoni nemaz nerunājot. Bet tad, kad vajag pareklamēt tos Aļika sūdus, tad baigā draudzene uzmetas.ilūzija @ 04.03.2025 13:13tiesam domājiet , ka meistars ar klienti nerunā ? Visu Egita zin. Un viņai arī meita nebija no precēta?
sauliiite.paula @ 04.03.2025 14:47Es nespēju klausīties Egitu IG storijos..viņa nespēj pateikt loģiski teikumu, viņai smadzeņu šūnas sāk atrofēties? paskatoties viņas storijus agrāk, šādas problēmas netika novērotas.
MK sižetos arī sākumā kaut cik normāli runāja, piedomāja pie teikuma uzbūves, taču tagad iesāk teikumu, smadzenes apstājās, atkārto divus vārdus un domā ko tālāk teikt nepasakot neko, kā rezultātā neloģisks teikums kur nu vēl domu saprast.
Tā nav kaut kāda slimība, kas attīstās viņai? Tur tiešām jāsāk domāt par apmeklējumu pie ārsta.